Candance No já jsem ho asi založila někde doma, nosím ho fakt sporadicky. Právě jsem ho už na podzim nechala na hotelu, vracela jsem se pro něj druhý den, jak na to nejsem zvyklá, si prostě ty šperky nandavat, sundavat. Ted jsem taky někde spala, ale zjistila jsem to až po dvou měsících a nejsem si jistá, jestli jsem si tam ten prstýnek vůbec brala. No evidentně nejsem na to nošení typ no....
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja já je teď taky nenosím, doma je to prostě nepraktické. Dokonce jsem teď měla dojem, že mi zarostla dírka v uchu, ale nakonec dobrý. Prstýnek si budu muset nechat zvětšit.
Karja no ještě, že nebyl diamantový ![]()
Catherinne Ha, no to nebyl. Ale to vím, že bych mít nemohla, to bych měla asi doma v krabičce a pak by se ztratila i ta krabička.
Candance neumim poradit, co ted s kotnikem delat, ale na zaklade vlastni zkusenosti bych doporucila, abyste pak hlidali, ze se kotnik po zahojeni dobre hybe. Ja jsem si jako devitileta na tabore pohmozdila kotnik a po zahojeni se o nej uz nikdo nezajimal. A pred tricitkou me zacala zlobit kycel a zada a duvod byl v zablokovanem kotniku. Resim to uz nekolik let, porad to neni uplne dobry. Telo se naucilo chybny doslap kompenzovat, ale nektere svaly to pretezovalo a jine se zase nemohly zapojit, jak maji. Zpusobilo to bloky i hrudni a krcni patere. Ted se v podstate musim znova ucit chodit spravne.
Friga dekuji, urcite ji pak nekam vezmu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje