Candance No já jsem ho asi založila někde doma, nosím ho fakt sporadicky. Právě jsem ho už na podzim nechala na hotelu, vracela jsem se pro něj druhý den, jak na to nejsem zvyklá, si prostě ty šperky nandavat, sundavat. Ted jsem taky někde spala, ale zjistila jsem to až po dvou měsících a nejsem si jistá, jestli jsem si tam ten prstýnek vůbec brala. No evidentně nejsem na to nošení typ no....
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja já je teď taky nenosím, doma je to prostě nepraktické. Dokonce jsem teď měla dojem, že mi zarostla dírka v uchu, ale nakonec dobrý. Prstýnek si budu muset nechat zvětšit.
Karja no ještě, že nebyl diamantový ![]()
Catherinne Ha, no to nebyl. Ale to vím, že bych mít nemohla, to bych měla asi doma v krabičce a pak by se ztratila i ta krabička.
Candance neumim poradit, co ted s kotnikem delat, ale na zaklade vlastni zkusenosti bych doporucila, abyste pak hlidali, ze se kotnik po zahojeni dobre hybe. Ja jsem si jako devitileta na tabore pohmozdila kotnik a po zahojeni se o nej uz nikdo nezajimal. A pred tricitkou me zacala zlobit kycel a zada a duvod byl v zablokovanem kotniku. Resim to uz nekolik let, porad to neni uplne dobry. Telo se naucilo chybny doslap kompenzovat, ale nektere svaly to pretezovalo a jine se zase nemohly zapojit, jak maji. Zpusobilo to bloky i hrudni a krcni patere. Ted se v podstate musim znova ucit chodit spravne.
Friga dekuji, urcite ji pak nekam vezmu
Candance syn si prednedavnom vyvrtol kotnik a taku modrinu som v zivote nevidela, ani pri zlomenine. Ale doktori to videli, tak som usudila, ze asi je to pri takom niecom normalne.
Když si půjdu nechat udělat P-shine u manikérky, udělá mi i standardní manikůru nebo o to musím extra požádat?
brrr Hnusných komentářů bych se mnohem víc bála na Facebooku. Jinak podle mě je dobrý spíš každej den jedno či dvě storíčka a třeba 3x týdně post, ten karusel nebo něco s delším textem.
Aranel jj, já psala denně, ale myslela jsem denně něco - buď příspěvek, nebo příběh. Prostě nenechat to mrtvět. A taky bych se komentářů na IG nebála, sem tam se možná rýpal najde, ale jinak je IG dost sluníčkový. FB je ovšem hrozná stoka.
Lenka22asi je nejlepší se zeptat přímo manikérky, ale já na tom kdysi byla a byla to normální manikúra, akorát místo lakování se ty nehty leští. Pamatuji si, ze to bylo moc fajn, uz nevim, proč jsem byla jen jednou... mám to tak skoro se vším, s pedikúrou, manikúrou, depilací, na všechno jsem schopna dojít tak jednou![]()
Aranel Pinot Noir Ty jo, dík za info. Archeologie není zas tak akční, abych tam dávala jednou denně něco. Budu se muset ještě hluboce zamyslet.
brrr to mne teda taky napadlo, že nevím, co bych v mém oboru postovala denně. Část lidí na LI se o to pravidelné přispívání snaží a je to teda dost porod.
Opravdu se čeká, že budu předstírat nadšení, když mi kamarádka donese kytku - chryzantému? ![]()
Nevíte kde jednoduše koupit roli celofánu?
continuity klasické papírnictví? Nebo třeba MC pen na eshopu mají, nevím jak na prodejnách, tady
Samantha Já mám chryzantémy ráda, neberu je jako hřbitovní, podle mě se už tak neberou, dlouho vydrží ve váze, měla bych radost. V květináči si je třeba přeje moje mamka každý podzim koupit
Samantha Já je mám ráda, navíc na Dušičky mám já i dcera narozeniny, nemám žádné hřbitovní asociace
JankaM Jo, navíc jak se docela rozšířily ruzné ty barevné varianty, já je docela beru za veselou kytku:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí