Kokoska tak k tomu jsem se nedopracovala![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Gatita já ten můj dostala k 19. Do teď si pamatuju, jak mi ho mamka nechtěla koupit a musela to udělat babička
Pořád ho mám, nevytáhla jsem ho aspoň deset let. Zrovna nedávno jsem si říkala, jestli má ještě vůbec smysl ho schovávat ![]()
No tak jsem pořídila novější model, ráno jsem oro nej běžela do alzaboxu
. V porovnání s tím starým skoro nebolí, ale taky moc nefunguje, výsledek je jako po holení. Ale byl to první pokus, tak snad to nějak poladím.
letfenixa SunEclipse Gatita hele môj muž si pamätá nielen roky, ale celé dátumy. Takých blbosti, decká sa vždy smejú a skúšajú ho z rôznych udalostí. Nechápem
Prosím, bylo by možné mi odemknout článek na idnes?
kocoureksuggy děkuji
Lamicka nic moc v tom článku neni, co
Potrefenáhusa no taky jsem to posoudila jako pekny klikbajt.
Dotaz z kategorie blbych. Dcera si vymkla kotnik, je to 3.tyden. Byl dost otekly, velka modrina , nemohla chodit. Byla na pohotovosti..... a tak. Natirala, setrila se. Bez berli byla schopna chodit asi po 4 , 5 dnech. Ted chodi normalne. Procvicuje nejake cviky, co ji dal trener fyzioterapeut. Lehke posilovani s gumou, vzdy po tom cviceni ma pocit, ze se ji objevi dalsi modrina - jakoby smerem k prstum.
Za 2 tydny ji ceka dulezita sportovni udalost. Na kotnik ma uz ortezu. Dokaze se uz postavit na spicky, nema pocit zadneho omezeni, nezkousela zatim skakat.
Co muze znamenat ta modrina? U lekare byla 2x na kontrolu a ani nevstal od stolu, zakazal ji i chodit. Naopak fyzio doporucoval od zacatku bez berli a ortezy.
Spis bych uvitala zkusenosti, jestli to je bezne, je to spatne nebo co jeste vyzkouset pro podporu lecby a regenerace.
Muž je na vymknuté kotníky expert a nové modřiny nezná.
Ale pokud tam byly natržené vazy (větší modřina, nemohla na to došlápnout), tam je doba léčení určitě delší než tři týdny.
Chápu důležitou sportovní událost, ale ja bych tomu nechala ještě klid, ať z toho nakonec nemá kotník trvale poškozený. Jedna věc je trochu chodit a úplně jiná skákat a obecně to víc zatížit.
Úplně teda nesouznim s fyzio, já ty vymknuté klouby zpočátku vzdy alespoň trochu fixovala. než se vazy zahojí, není ten kloub úplně stabilní a je náchylný na další poškození. Asi bych šla zlatou střední cestou.
Jinak určitě pomáhá kostihoj, ale nejdůležitější je prostě čas.
Gatita a aký si si kúpila? Ten môj fakt trhá.
Blbý dotaz od člověka, který nemá instáč a jen hodně předběžně tuší, jak to funguje. Budu mít teď výzkum, který může být docela zajímavý (nebo taky ne) a říkala jsem si, že bych pro něj zkusila udělat profil. Jak často tam dávat příspěvky, aby to mělo smysl? Denně? Jasně, že bych to řešila i se zaměstnavatelem, ale už jsem ten nápad měla před svým minulým výzkumem a tehda mi to naše PR vymluvila a mi to pak bylo docela líto, protože jsme měli fakt super zajimavé nálezy. Mohla jsem to dávat na náš fb, ale to bylo hrozně tězkopádné, za prvé to mělo být aspoň trochu odborné a za druhé se dost často stalo, že příspěvek "čekal ve frontě" mezi dalšími pozvankami a upoutávkami.
Mám představu příspěvků typu fotka s popiskem typu: dneska jsme našli kus kroužkové košile, kterou tady z města vůbec neznáme nebo výzkum jede i v mínus třinácti,..... Zajímalo by to lidi? Když už jsou archeologické příspěvky na podnikovém fb,tak to má vždycky největší sledovanost a sdílenost.
continuity ja se snazim razit zlatou stredni cestu, ale nikdo neposloucha. Vsichni mi prave tlaci, ze uz to mela mit rozcvicene. Od zitra by chteli zacit posilovat prave ty vazy okolo. Mne to prijde, ze ta modrina se spis posouva, nebo se proste dostava na povrch. Na.pohotovosti tvrdili, ze je nema natrzene a prave ji tvrdili, ze dva az 4 tydny. Asi ji zkusim jeste nekam objednat.
Candance k modřině nic nemám, ale názor, že se to s tím fixováním nemá přehánět jsem v poslední době slyšela z více stran.
brrr Až ho založíš, dej nám prosím odkaz.
Jj, kde jsem se ptala i neptala, jsem dostala info, bez berli, rozchodit.
trenerka druhe dcery mi dokonce volala na pohotovost, aby si nenechala dat dlahu
Candance akorát oni tím určitě nemyslí větší sportovní zátěž. To je vždycky takové ošemetné, člověk o to nechce přijít, ale otázka je, za jakou cenu.
Evaeva ja vim, ze nemysli nic velke. Vsude na to upozornuji a ptam se na realitu. No uvidim. Uz jsem i trenerovi rekla, ze na plno urcite nepujde. Hlavne se trochu myslim, ze kdyz zacne trenovat, tak sama uvidi a zacne se bat. No nejakou super special ortezu ma, uz budu teda jen doufat, ze si neublizi
Candance Neter mela také nějaké problémy s kotnikem, takove dlouhodobější, mela to opakovane vymknute, plus ji to dlouho vždy po tom vymknuti bolelo. Konflikt klid versus cvičení měli taky, ortopedi tady na venkove na ty dlohodobejsi bolesti rikali odpocivat,nenamahat, hojit (ale to byl fakt delší časový rámec než tři týdny) a pomohla ji právě až ta rehabilitace, kdyz to zacala vic cvicit. Tak ji zkus ještě někam objednat, ortopeda od stolu neter taky mela a to ji teda nepomáhalo no
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje