EDITH4B baytony má dítě, akorát je nenosi
. Zrovna jsem je v neděli přinesla že sklepa. Nemají tak tvarovanou stelku, prostě jsou to sandály, ale s Birkenami bych je nesrovnavala, úplně jiné boty.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity ja mela klasicky, jinak maj dobrej tvar (na my nohy, ja mam dost prsty do roviny, takze v nekterych botách mi prostředníček narazi do toho okraje), ze začátku jsem z nich byla nadšena, ale nevydržely (i kdyz birk se mi jedny taky vydrolily po roce čistě domácího použití)
u těch pantofli s plnou špičkou mi ta ergonomie přijde hodně důležitá, mela jsem jedny Plakton a v praci byly v pohode (takovy to popochazeni) a jednou jsem v nich omylem sla nepřezuta domu a nemohla jsem dojít
continuity mela jsem tyhle, praskla i ta přezka
https://www.obuvjasny.cz/pantofle-dvoupaskove/pantofle-adria-nero/
díky moc. Právě v těch plných je to důležité. Ale mě se tyhle birkeny hrozně nelíbí tvarově.

Mně by se líbily nějaké takové, ty u Birkenů nemají. Cena je taky příznivá, takže kdyby vydržely půlku, tak dobrý. Ale chci, aby byly stejně pohodlné.

EDITH4B baytony má dítě, akorát je nenosi
. Zrovna jsem je v neděli přinesla že sklepa. Nemají tak tvarovanou stelku, prostě jsou to sandály, ale s Birkenami bych je nesrovnavala, úplně jiné boty.
No,tak já bych je taky úplně nesrovnávala,ale Eva se ptala na srovnání ![]()
EDITH4B promiň, já jsem tam chtěla dát Evu.
nevíte někdo kde sehnat fakt velkou krabici aspoň 70x65x45? Potřebuju zabalit domeček pro panenky 13 kg těžký.. A kupovat ji to je nejzašší možnost.
continuity můžeš to trochu konkretizovat, jak to myslíš, úplně jiný boty? Já vidím prostě korkovou podrážku, podobný tvar... Bez značky bych takhle z obrázku klidně věřila, že to jsou birkeny
Mulen Poptej se někde v supermarketu. Jinak teda krabice na stěhování mívá Ikea, kdyby bylo nejhůř. A mimochodem, já takové mega věci balím do prostěradla, důležitá je mašle. ![]()
Evaeva Zkus se podívat na weinbrenner od Bati, ten takové sandále mívá (nebo míval). Měla jsem v průběhu let dvoje různé. Byly pohodlné a hodně vydržely, jen se do nich po těhotenstvích nevejdu na šířku.
birkeny sly strasne s kvalitou dolu, ale fakt hrozne.
skoda, byla to dobra znacka, ale od prodeje to s nima slo fakt s kopce.
Evaeva No, na širokou tlapku bohužel nejsou.
Garfie kdyby to byl dárek, asi bych to taky zabalila do kusu látky (to dělám
) ale pošta by se na to moc netvářila![]()
Evaeva
birkeny sly strasne s kvalitou dolu, ale fakt hrozne.
skoda, byla to dobra znacka, ale od prodeje to s nima slo fakt s kopce.
To nerada slyším, letos jsem si koupila nový, předchozí jsem mela minimalne 12 let...
Birkeny jsou pantofle, které drží na noze a zároveň v tom má noha prostor. Ty Baytony jsou sice sportovn jsi, ale pořád sandály, ty modely tomu odpovídají.
Mají jinak tvarovanou tu stélku, tvarovanou, ale sedí jinak. Byla jsem je kvůli tobě vyndat a poměřila a šiřkou odpovídají těm užším Birkenam (vzorek mám Baytony 37 a Birkeny 38).
Asi na tý horší kvalitě něco bude, jen tak cvičně jsem mrkla na Vinted a je jich tam nových plno.
Mulen
Tak to asi ne, to je pravda...
stesjá jsem kupovala dětem birkeny v ouletu nějaký rok zpět a normálně jim vydržely. Meli je dva roky ve škole + plus je nosí o prázdninách. Nejsou úplně v topu, ale to není chyba bot. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje