Já to budu komentovat - mayari na mně vypadaly tak strašně, že okamžitě šly... závidím že je někdo může nosit. 14 párů tvl ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jerry
(41)
jerry tak jestli jich máš 14 párů a mně ty první vydržely 5 let, tak to ten pokles kvality jen tak nezjistíš![]()
jerry
Já to budu komentovat - mayari na mně vypadaly tak strašně, že okamžitě šly... závidím že je někdo může nosit. 14 párů tvl
vidíš mně se libi ze všech nejvic, pak jeste gizehy. Ostatní vizuálně nedávám.
Asi na tý horší kvalitě něco bude, jen tak cvičně jsem mrkla na Vinted a je jich tam nových plno.
jak to souvisí s Vinted? ![]()
ja mela první snad 8 let, ciste domácí Madridy ještě dyl....ted jsem rada, kdyz daj dve sezony, a to je posledni dobou max
Sellpy.cz - znáte? Koupily jste tam něco? A přišlo to?
Kupovala jsem několikrát parfémy a vše bez problémů.
Děkuji. Já tam právě taky objevila zajimavosti (a taky spoustu koňovin) a je mi milá myšlenka recyklace věcí.
Tak je to černý na bílým, George mi v červenci odpojí mého dědečka Android 9 od internetbankingu. Nakonec se přikláním k tomu, že si nechám pracovní dvousimkovy. Ale několik praktických dotazů, než s tím strávím dva dny. Lze tu pracovní simku občas někdy ,,odpojit,,? Telefon mi používají děti, nejčastěji fotky a občas si píšou s kamarády na whatsapp nebo volají. Jako málokdy se stane nějaký omyl, už jim dávám I ten pracovní, ale náhoda je svine...:D. To je takove nejvyraznejsi riziko toho dvousimkoveho, jinak odevzdávat ho při případném odchodu nebudu, jen tu SIM, dal mě nic nenapadá....
Potrefenáhusa nijak...dvě myšlenky v jenom![]()
Karja Jasně, v nastavení se dá konkrétní simka na pár kliknutí zakázat. Můžeš nastavit i primární simku pro telefonování apod.
Karja já mam pracovní simku v mem telefonu. Tu soukromou mam nastavenou jako primární na telefonování na čísla, co vyťukám, tu pracovní na data. Ani mě nenapadá, co by holky mohly natropit. Maximálně vzít pracovní hovor nebo někomu zavolat z pracovního. Ale to by taky nebyla žádná katastrofa.
U čísel v adresáři už máš nastaveno, jestli se jim vola ze soukromého nebo pracovního. Tu simku můžeš teda v nastavení i vypnout, ale zdá se mi to nepraktický, na displeji to pak nestojí, že je vypnutá.
Tabea děkuju, no jasně, ony na tom netráví nějak jakože hodiny času týdně, ale vezmou si to do ruky občas na pár minut, právě něco vyfotí, pošlou ten vzkaz.....
Za jak dlouho budu schopná ležet na pranamatce dyl jako minutu![]()
stes já na ní klidně i usnu.
Ale napadá mě to zkusit nejdřív přes tričko?
Tričko....měla jsem mikinu![]()
stes aha. Tak bundu ![]()
stes zkus to na posteli.
Já mám teda fyzio4j a ta není tak ostrá, ale úplně to stačí.
Mulen poptej se v elektru, jestli nemaj volnou
continuity ja birkeny zacla nosit asi pred dvema lety, mam teda ty plastove a jedny zabko sandale, nazev nevim. A vydrzi vsechno. Me teda vydrzi vsechny boty. Vyhovuji mi, ze se daji hooodne stahnout. Ted jsem posilala pryc nadherne kozene zabky Furla, ze mi padaji z nohy. Mam hrozne uzke nohy a resim zase opacny problem, na sirku mi je spousta bot volna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje