Jos věř tomu, že můžeš mít širokou nohu a stejně potřebovat boty hodně stáhnout ![]()
Ty plastové asi vydrží víc, ale u těch korkových je pokles kvality znát. Jako furt vydrží dost, já je nešetřím, ale poznat to je.
Jos věř tomu, že můžeš mít širokou nohu a stejně potřebovat boty hodně stáhnout ![]()
Ty plastové asi vydrží víc, ale u těch korkových je pokles kvality znát. Jako furt vydrží dost, já je nešetřím, ale poznat to je.
Evaeva to ja chapu, vsichni ostatni doma maji nohu sirokou a ten vyber je pro ne horsi nez u me. A verim, ze kvalitativne slo o sestup. Ja si takhle asi skoro 15 let kupuji tenisky Ecco a posledni jsem mela dvakrat a sly na vinted. Ani ta kuze mi neprisla tak mekoucka jako driv, o cene radsi nemluve.
Jos No to mě tak nas*alo, když Tamaris začal nenápadně používat nějakou koženku stupidní!! Člověk konečně vypátrá dostupnou značku s vhodným kopytem, a zas tohle. ![]()
Jos ja mam nohy široký a nizkej nárt, taky dost utahuju a zaroven mi to žere malíčky
Prosím vás, nevyplnily byste nám dotazník o spaní ke školní práci? Je to fakt na minutku.
Nejvic by pomohlo, kdybyste to vyplnili také za nějaké menší děti. Děkuji moc.
continuity jedno dítě, jeden dospělý. Chcete i batole?
Evaevaděkuji. Budu moc ráda i za batole. Budeme mít asi dost odpovědí od dospělých středního věku a puberťaku, ale na ty malé dětičky nemám moc v dosahu.
Moc ambicí nemám, hlavně od toho čekám, že se dítě naučí dělat formuláře a grafy v Excelu
ale zas nějaké dekorum bych ráda zachovala.
continuity Do kdy to potřebujete?
Kamarádka by to poslala ve škole (1.stupeň)
Sweet Potatodiky, jseš moc hodná, asi příští týden stačí, ale to jí spíš řeknu, ať si to domluví u nich ve škole. Už máme 12 hlasů od mladších 10 let
tak z toho už nejaky graf vyrobí.
continuity vyplnila jsem za jednoho se vzornym spacim rezimem a jednoho mimone:-) deticky bohuzel nemam k dispozici
viktorka_od splavuděkuji,
A děkuji všem, co odpověděli, jste úžasní. Poslala jsem to sem a ještě do jedné skupiny cca 40 lidí, dcera do třídy a už večer tam bylo 56 odpovědi. ![]()
continuity tak jsem vám tam nacvakala sebe i ty dvě dětičky, co jsou prý potřeba... i když koukám, že výsledků už máte hromadu.
Malenge to nevadí, dceruška se alespoň naučí trochu pracovat s daty. Doteď vždy měli tabulku, která měla do deseti řádků, tak alespoň uvidí, k čemu ten Excel opravdu je.
Nevíte některá o jednodílných plavkách, které by ideálně neměly překřížená ramínka na zádech, ale jen tvar U a hlavně nějakou lehkou měkkou vycpávku přes prsa? Ne kostice nebo pevně tvarované košíčky, ale trochu něco silnějšího, aby přes to netrčely bradavky, jájsem děsně zmrzlá? Žádné ozdoby a tak, chci to skutečně na plavání do bazénu. Mám obyč z decathlonu, ale dost brzy se rozpadly, tak nevím, jestli ty násobně drahé vydrží násobně více.
Konkretni model neporadím, ale když jsem chodila pravidelně jednou týdně plavat, tak mi i značkové plavky (Arena, Adidas) vydržely v tom chloru cca rok, rok a půl (ale je pravda, že jsem neprala, jen vždy akorát propláchla pod sprchou).
Tak nevím jak ty Decathlonove, jen abys nebyla sklamana.
Malenge continuity mně naopak dekačové plavky vydržely asi pět let kojeneckého plavání
Je teda pravda, že oproti klasickému bazénu je míň chlorovaný, nevyplachuju je vůbec, jen jak se v nich sprchuju.
Evaevamě vždy spuchři ten elestan v tom.
continuity jojo, já si teď kvůli tomu pořizovala nové. Ale je fakt, že synovy plavky z normálního bazénu jsou cítit mnohem víc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.