"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Malenge
4818 příspěvků moje polička 24. května 2026 10:02

continuity

díky za zkušenosti, tím pádem neřeším a kupuju za těch cca 250 znovu, mají teď slevy. Chodím jednou týdně na cca 1,5 h, většinou na Barrandov, tam je teď v hlavním bazénu slaná voda. Ale pořizovat za 1000+ s podobnou výdrží se mi fakt nechce.

Evaeva 5 let, to teda koukám... tolik mi nevydržely plavky snad nikdy. Ale já je většinou zničím na písku a skalách.

Online continuity
42500 příspěvků moje polička 24. května 2026 10:06

Malenge na Barrandově je teď slaná voda? Musím tam zas zajet, začala jsem chodit do Řep, když je otevřeli, ale tam už jsou taky ve všední odpoledne a večery všechny dráhy vyblokovane pro kurzy a plavat se tam nedá. 

Online Malenge
4818 příspěvků moje polička 24. května 2026 10:10

continuity jj, už něco přes rok řekla bych. Chce to kontrolovat, na webu je přesný rozpis drah vždycky na celý měsíc, takže se nacpu nějak mezi, kdy je volno, protože jak jsou ty dvě kondiční dráhy zabrané kurzy, tak to je konečná, zažila jsem dvakrát a opakovat netřeba. Jinak ale ta voda je fajn.

Online continuity
42500 příspěvků moje polička 24. května 2026 10:16

To je napytel ty dráhy. Je to nacpaní se právě moc nedávám, resp. u nás je to třeba až po osmé. 

Mohla bych se zkusit vecpat do takového toho klubového bazénu, co máme u práce, ale to členství je strašná raketa. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. května 2026 10:17

Malenge já je nosím jen do bazénu. Ale asi je to fakt tím chlórem.

"Letní" plavky mám i dýl, ale my jdeme k vodě párkrát za sezónu.

Offline Gatita
8571 příspěvků moje polička 24. května 2026 12:18

Malenge zkusila bych Arena Victoria. Nevim ale, jak silnou maji tu prsní část. Na Zalandu Lounge je ted maji asi za 680 Kc, nejde mi zrovna nahrát foto, ale jsou bez kostic  a zada jsou jen klasicke hluboké účko. Sama jsem na ně měla zálusk. 

Offline SunEclipse
3460 příspěvků moje polička 24. května 2026 17:49

continuity ja chodim ovikendu kolem poledne, to je tam volnejc

Online Tabea
7965 příspěvků moje polička 24. května 2026 19:34

Používáte adaptivní tempomat? A proč?
Ja se do toho jednou za čas, když jedu daleko, dotlačím, a pokaždý si říkám, že kdo na tom co vidí.
1. jízda je tak nudná, že okamžitě začnu zívat

2. cítím, jak to vytáčí ostatní řidiče, když auto mění rychlost v jiným tempu, než by to dělal člověk.

3. občas auto nezachytí, že zas může zrychlit 

Online Tabea
7965 příspěvků moje polička 24. května 2026 19:42

Zajímalo by mě, proč na d1 nenalajnovali silnici tak, že pokud se přidává pruh, tak je to zleva a ne zprava. Podle mě by to vzalo strach těm, co se bojí do toho pravého vjet, protože "je přece pro kamiony". Jako dneska ten jeden strejc, co to pálil do kopce v prostředním pruhu stovkou, i když vpravo byl široko daleko jeden kamion, a způsoboval tím fakt nebezpečnou situaci.

Dalsi dnešní zážitek z tamtéž: Frajer jel s urvaným pravým blatníkem, který se otočil dozadu a vlál jak zástěra. Ten se teda rychlosti ani levého pruhu nebál.

Offline Mha
příspěvků moje polička 24. května 2026 21:31

Malenge

Já kupuju značku Aquos. Obyčejné a dobře se v nich plave. 

Online Malenge
4818 příspěvků moje polička 24. května 2026 21:33

Gatita ty vypadají pěkně, děkuju!

Online Malenge
4818 příspěvků moje polička 24. května 2026 21:34

Mha vůbec neznám, podívám se, díky.

Offline Makara
3582 příspěvků moje polička 25. května 2026 01:12

Tabea tempomat používám často. V městě na výpadovkách, abych nepřekračovala rychlost , na dálnici, abych nepřekračovala o moc . pozdní reakci na zrychlení eliminuju tím, že přidám sama. 

Pořad se tomu řízení věnuju.

Na "okreskách" ho nepoužívám asi vůbec. Leda se dostanu do nějaké kolony.

Naopak skoro nepoužívám kontrolu čar. To už musím být hodně unavená.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 25. května 2026 07:21

Tabea ja ho občas pouziju na dálnici,  ale mám z toho stejný pocit jako ty. Asi to chci mít v rukou sama. 

Offline Liesel
1653 příspěvků moje polička 25. května 2026 08:09

Tabea Tempomat používám často a ráda, všude kde se dá. A hlavně v noci, u nás rády běhají srny, tak můžu mít připravenou honu na brzdě.

Já si myslím, že už spousta řidičů pochopila, že někteří jezdí na tempomat a tím pádem udržují stejnou vzdálenost, je to jen o zvyku.

Online continuity
42500 příspěvků moje polička 25. května 2026 09:18

Tabeakdyž jsem měla sluzebaka s adaptivním tempomatem, tak na dálnici Brno Praha hodně. Když jsem vstávala v šest, od devíti osm hodin pracovala a pak se vracela domů před devátou večer za hustého deště, nuda byla můj poslední problem.

Makara

Adaptivní tempomat je super do městských kolon. A jednou si pamatuji, že jsem jela celou cestu na tempomatu do Krkonoš za svym mužem v druhém autě. Nebylo to vůbec špatné, ale vím jak řídí a že máme společnej směr. 

Offline Sweet Potato
40015 příspěvků moje polička 25. května 2026 09:52

Tempomat je fajn. Ale asi není tempomat jako tempomat. Muž ho používá tuze rád, ale v některých vypůjčených aztech strašně sakroval.

Online Tabea
7965 příspěvků moje polička 25. května 2026 10:08

Sweet Potato a ve kterým autě ho má rád?

Online rasaNori
8811 příspěvků moje polička 25. května 2026 10:16

Tabea superb, landrover ok, audi ok tak na 3/4  a caddy úplně na <>