...noo, když tam není ta "chlupatá"
vrstva, tak se to snáz a lépe dostane do pleti přece ![]()
![]()
...joo, dělám to stejně. Musím s brýlemi a u zvětšovacího zrcadla, blbě vidim, a to jsem pak hotová broskvička![]()
Taky potřebuju obojí. A záleží i na světle - já se donedávna věnovala jen tomu knírku, ale pak jsem se zahlídla nějak ze strany u holiče, a dost jsem se zděsila. Úplná planeta vopic ![]()
...![]()
noo, nechtěla jsem to říct hned tak najednou, i mé pocity...![]()
Mimochodem to zvětšovací zrcadlo je ZLO ![]()
Mags diky moc! Bylo to opravdu ono ![]()
...jako zlo a současně i super objev![]()
![]()
Miru Nedělám to, ale strašně to teď frčí. Je to něco mezi břitvou a žiletkou, holí se s tím celý obličej. Dá se to koupit už asi všude. DM to má určitě. Pry se pak lépe nanáší a drží makeup.
Opačný názorový tábor tvrdí, že se tím zbavuješ moc velké vrstvy kůže a sundáváš si tím i ochrannou bariéru.
IG je plný obou variant.
...noo, to bych právě měla obavy kvůli té svrchni vrstvě pokožky...
Možná ale u problémové pleti jednou za čas a provedené odborné s následným odpovídajícím/vhodným použitým přípravkem proč ne
No vidím že stáří a s tím související zhoršený zrak má mnoho výhod.
Vzpomenu si na na Elán a j jich píseň s názvem Bosorka, je to v podstatě vyznání lásky
Má všade jemnučké chĺpky jak broskyňa. Chcem po nich prstami na zajtra spomínať..."
Prosím čím čistíte kožené (semišové) stélky u Birkenstock?
Tak já ti napíšu čím to NEčistit. Zakoupila jsem na stránkách výrobce boty a přihodila k tomu čistící pěnu za bratru asi 300. Jako kdybych nové boty čistila co týden - 14 dní, tak by to možná fungovalo. Na ty roční škrpály mého muže to nemělo žádný viditelný vliv.
jerry já se to nikdy nepokoušela čistit, ale kdybych to chtěla čistit, zkusím nejdřív perkarbonát (s taed, protože aktivuje i při nižší teplotě) a nano houbičku.
jerry korkový pantofle/stélku čistím brutálně vodou, mýdlem s jelenem a kartáčkem ![]()
jerry videla jsem na insta, ze to šmirglujou brusným papírem
continuity mitford sister RoSa Potrefenáhusa
Děkuju, zkusila jsem od nejdostupnějšího - lehoučce vodou navlhčená nanohoubička docela funguje.
jerry moře a písek:D
Není tady někdo z Teplic? :-)
999 ja, jak mohu posloužit??
katrin Diky, já už mezitím zjistila, že neumím číst :-). Chtěla jsem se zeptat na výstavu Mikuláše Medka, ale ona není v Teplicích, ale v Chebu :-). V Teplicích byla ta původní, v 60. letech :-).
999 aha, tak v tom případě ja děkuju za tip :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.