"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 19. července 2026 16:52

Já mám tuhle mikinu 

a cítím se v ní fajn, jak střihově, tak barevně mi vyhovuje moc. Nepřijde mi ani těžká, ale ani úplně lehounká, prostě na dny, kdy není extra úplně vedro, ale je tak akorát teplo, že na tričko to už není a na mikinu ještě taky ne. 

Offline Černá kočka
1772 příspěvků moje polička 19. července 2026 18:31

999 Mně došel nedávno stejným stylem i email od O2, drobný nedoplatek asi 5 CZK, prosím klikněte na odkaz ...

Offline 999
19819 příspěvků moje polička 19. července 2026 19:05

Černá kočka Jsou to svině.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 19. července 2026 19:19

Btw: ten konkrétní cliv k, co vám volá je úplně stejná oběť. 

Jinak imunní není nikdo, je to teda spíš do přiznání, ale v pátek v 11 jsem to doskolilanase uživatele a ve tři odpoledne jsem klikla na naší interní testovací kampaň.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-jako-nejtvrdsi-korporat-za-ostnatym-dratem-nasli-obri-tovarnu-na-podvody-311179#utm_content=ribbonnews&utm_term=Thajsko&utm_medium=hint&utm_source=m.search.seznam.cz

Offline SunEclipse
3486 příspěvků moje polička 19. července 2026 20:43

continuity jo to je hned, to se mi taky stalo, ze me bezpecaci nachytali. Ale v posledni kampani to netrefili, prej ze mi daj dva tydny dovoleny navic, to jsem jim neuverila

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 20. července 2026 14:48

Sweet Potato Ono se to praním malinko zvrásní a pak je to ještě hutnější. Je to sice řídce tkané, ale ta vlákna jsou na podobný záměr moc podstatná . A když je to zdvojené, případně trojí vrstva, tak to samozřejmě musí být teplé a i těžké 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 20. července 2026 15:42

rozarka Podstatná vlákna?
Teď jsem zrovna v tramvaji koukala na jednu paní, že ta košile působí fakt tlustě. Ale ručníky to musí být skvělé!

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 20. července 2026 16:29

Sweet Potato jako ne tenká. 

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 21. července 2026 07:32

Prosím, kdo máte na obličeji, hlavně na tvářích takové ty mikrochloupky, děláte s tím něco, případně s jakým výsledkem,

nebo ne?

(depilační pásky, případně takové to seškrabávání)

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 21. července 2026 09:09

Miru mam a nedelam s nima nic. Jediny, co odstranuju, je knirek, jsem tmavovlasa a mam ho dost vyraznej. Pouzivam vosk, takove perlicky, nahreju je v mikrovlnce a pak nanesu drevenou spachtli. Po vychladnuti strhnu. Par tmavych chlupu na brade trham pinzetou. 

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 21. července 2026 09:14

Nejak se mi zblaznilo Spotify. Najednou zacalo prehravat alba dokolecka, nastaveni jsem nemenila, jediny, co se zmenilo, bylo, ze jsem pripojila mobil pres bluetooth k jinymu autu, abych mohla pustit hudbu, kdyz radio nemelo signal. Driv se po prehrani alba hudba zastavila, ted to pousti to samy album znova od zacatku. Nevite, co s tim? Funkci autoplay mam vypnutou

Offline Mags
180 příspěvků moje polička 21. července 2026 09:23

Friga Nezaklikla jste omylem ten loop vpravo? Tím se přepíná přehrávání alba nebo songu dokola.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 21. července 2026 09:34

Frigamě po přehrání alba pouští něco dalšího zhruba podobného žánru. Píšu zhruba, protože mi k bigbeatu 70. let klidně zařadil Kluse, ale už jsme si to nějak vysvětlili.

Dost to rozšiřuje obzory. 

Offline Sweet Potato
40393 příspěvků moje polička 21. července 2026 09:42

continuityCopak po přehrání, mně to teď míchalo do alba, chvíli jsem pochybovala, jestli neblázním - tohle jsem si tam přece neukládala???

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 21. července 2026 09:51

Friga 

...děkuju!.

Jo, sem tam nějakej vytrhnu pinzetou, ne o voskový depilační pásky...

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 21. července 2026 10:09

Miru ja jsem depilacni pasky vyzkousela a horky vosk mi prijde urcite lepsi. Nezustane tam nic, co by se muselo sudlat pryc tema olejovyma ubrouskama. Nejake jemne chloupky, ktere jsou videt jen zblizka, bych urcite neresila. Ten muj knirek je bohuzel videt dost, pokud ho netrham, jsou to chlupy skoro stejne sily, jako ty v oboci, jen ridsi. 

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 21. července 2026 10:15

Mags diky! To jsem mela oznaceny! Tak ted, az dohraje album, uvidim, jestli to bylo ono. 
continuity to je ta funkce autoplay. To je fajn na nejakej rock ci tak, kde je co stopa to pisnicka. Ale ja pri praci posloucham jen klasiku, kde je ta skladba rozdelena do stop podle vet, coz nechci, aby mi to hralo jen casti skladeb. Ale taky nechci poslouchat to samy album znova

Offline Miru
16823 příspěvků moje polička 21. července 2026 10:19

Friga 

...jo noo, jenže když už si za čas dám ti práci a odstraním to všude, je ta pleť pak fakt ještě hladší a tím pádem se i lépe vstřebávaji pečující přípravky.

Ale jasné, věk, hormony, holt chloupky

Offline Friga
2154 příspěvků moje polička 21. července 2026 10:27

Miru ty jo, fakt ti prijde, ze se lip vstrebavaji pripravky? U sebe jsem si nikdy ani naznakem nevsimla, ze by se mi krem lepe vstrebaval okolo horniho rtu nez nekde jinde. U pudru ci make-upu ty chloupky asi vliv maji, ze jsou nabarvene a tim padem jsou vic videt. 

Offline barbucha blogger
35867 příspěvků moje polička 21. července 2026 10:29

Miru 

Používám ty depilační pásky. Na knírek i na kotlety Přejedu to pak tím olejovým ubrouskem, ale ani předtím tam žádný zbytky nevidím, ani ulepená nejsem... no ale když už tam ty ubrousky jsou tak je přece nevyhodím