Byl jste někdo na koncertě Chinaski -teď to poslechni turné Není nám do pláče?Já jdu s kamarádkou dnes a protože moc nestíháme, chci se zeptat, jak dlouho hráli předskokani a kdy to reálně začalo.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosim, poradte mi
svagrova (39, spise sportovni typ/biomatka) se zminila, ze se zacina licit, chtela jsem ji tedy dat k vanocum nejakou peknou paletku ocnich stinu a sadu stetcu, vyhledla jsem si tu vanocni sephora paletku s listickou, prislo mi to tak umerne rozsahem, cenou a pritom pekne darkove baleni, ale ukazalo se, ze na webu asi nebude a vanocnim nakupum v obchodech se chci vyhnout
tak jsem zacal zkoumat jine a nedokazu se rozhodnout, kdyz uz to bude drazsi, tak bych chtela, aby to bylo fakt dobre a aby to pokrylo veskere potreby zacatecnika, ale pripada mi, ze vetsina soucasnych paletek je jen matna a vetsina obsazenych stinu si je strasne podobna, coz je mozna fajn na nejake super vychytane liceni, kdy barvy prechazeji postupne do sebe, ale zacatecnik si vetsinou jen natre jednu barvu na vicko a tim padem by bylo lepsi, aby tam byly nejake matne, nejake tryptive, studene, teple... nebo se pletu? co byste doporucily?
a jeste k te prirodnosti - dava smysl se divat po nejakych specilanich prirodnich znackach nebo u stinu se to az tak neresi?
Kamarádka je ekožena a dekorativku nakupuje tady
https://www.biooo.cz/bio-kosmetika/liceni/?
Chtěla jsem teď udělat objednávku na TheOrdinary a přesto, že už jsem 2x něco objednávala, tak mně teď nejde platit kartou, píší, že:
Unfortunately, we could not verify that the billing addressyou have provided matches the one associated with your credit card. Your bank does not support address verification.
Dřív to normálně vzalo a tu neověřenou adresu psali až do mailu a zásilka v pohodě přišla, teď už mně to nepustí zaplatit. Setkali jste se s tím?
adresa musi byt stejna, na kterou mas registrovanou kreditku...
Ted se docela dost zabyvam prirodni, mineralni a veganskou dekorativkou, kdybys chtela, napis mi zpravu, nebude to asi na dva radky, tak zas nechci obtezovat. :)
adresa musi byt stejna, na kterou mas registrovanou kreditku...
No dyť jo....billing adresa byla stejná,doručovací jiná... tak možná to bylo tím?
já tam zatím nic neobjednala, ale.. proč vopruz? kde mají paypal tak platím vždycky tím, to je přece jednodušší a bezpečnější
Nevím, možná na to nejsem zvyklá.... prostě většinou platím jen kartou... máme založený na tyto věci zvlášť účet, který čas od času přiměřeně doplníme...a ten používám na platby. Stejně do toho paypalu zase vkládám data karty...
Já Měla problém s tím, že sem měla billing addres jinou, než na kterou mám kartu. Opravila sem to a ok. Teď už mám paypal, tak bych to mohla řešit tím.
aha tak to ne, já mám klasický "starý" paypal, nevkládám nic.
No ale s něčím ho spojený mít musíš?
to ano, s kartou jo, ale nevyplňuju to vždycky znovu, mám ji zaregistrovanou u té společnosti a zadávám jen mail+heslo. rychlovka:-)
Jo, takhle to mám i já
no mne to prave fungovalo az ve chvili kdy byly vsechny adresy stejny:-/ a totozny s tou adresou ke karte
no tedy..! Sbohem pohodlne zasilani do prace..?
Dneska se mi stalo totéž, použila jsem pak to druhé tlačítko - patba PayPal, prošlo to bez problémů. Jen teda mám na výpisu v bance 5 řádků s pokusem o ověření karty a pak teprv platbu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí