"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 07. listopadu 2017 16:51

Byl jste někdo na koncertě Chinaski -teď to poslechni turné Není nám do pláče?Já jdu s kamarádkou dnes a protože moc nestíháme, chci se zeptat, jak dlouho hráli předskokani a kdy to reálně začalo.  

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 12:58

Prosim, poradte mi

svagrova (39, spise sportovni typ/biomatka) se zminila, ze se zacina licit, chtela jsem ji tedy dat k vanocum nejakou peknou paletku ocnich stinu a sadu stetcu, vyhledla jsem si tu vanocni sephora paletku s listickou, prislo mi to tak umerne rozsahem, cenou a pritom pekne darkove baleni, ale ukazalo se, ze na webu asi nebude a vanocnim nakupum v obchodech se chci vyhnout

tak jsem zacal zkoumat jine a nedokazu se rozhodnout, kdyz uz to bude drazsi, tak bych chtela, aby to bylo fakt dobre a aby to pokrylo veskere potreby zacatecnika, ale pripada mi, ze vetsina soucasnych paletek je jen matna a vetsina obsazenych stinu si je strasne podobna, coz je mozna fajn na nejake super vychytane liceni, kdy barvy prechazeji postupne do sebe, ale zacatecnik si vetsinou jen natre jednu barvu na vicko a tim padem by bylo lepsi, aby tam byly nejake matne, nejake tryptive, studene, teple... nebo se pletu? co byste doporucily?

a jeste k te prirodnosti - dava smysl se divat po nejakych specilanich prirodnich znackach nebo u stinu se to az tak neresi?

Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 13:12
Reakce na baltik:

Kamarádka je ekožena a dekorativku nakupuje tady

https://www.biooo.cz/bio-kosmetika/liceni/?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 13:31

Chtěla jsem teď udělat objednávku na TheOrdinary a přesto, že už jsem  2x něco objednávala,  tak mně teď nejde platit kartou, píší, že: 

Unfortunately, we could not verify that the billing addressyou have provided matches the one associated with your credit card. Your bank does not support address verification.

Dřív to normálně vzalo a tu neověřenou adresu psali až do mailu a zásilka v pohodě přišla, teď už mně to nepustí zaplatit. Setkali jste se s tím? 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 13:52
Reakce na Berta:

Myslím, že Ounz s tým  mala problém a vyriešila to platbou PayPalom

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 14:25
Reakce na Berta:

adresa musi byt stejna, na kterou mas registrovanou kreditku...

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 15:32
Reakce na baltik:

Ted se docela dost zabyvam prirodni, mineralni a veganskou dekorativkou, kdybys chtela, napis mi zpravu, nebude to asi na dva radky, tak zas nechci obtezovat. :)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 20:59
Reakce na 711990:

adresa musi byt stejna, na kterou mas registrovanou kreditku...

No dyť jo....billing adresa byla stejná,doručovací jiná... tak možná to bylo tím?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:00
Reakce na carries:

Myslím, že Ounz s tým  mala problém a vyriešila to platbou PayPalom

No já nakonec taky... ale je to  zbytečný vopruz?

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:02
Reakce na Berta:

já tam zatím nic neobjednala, ale.. proč vopruz? kde mají paypal tak platím vždycky tím, to je přece jednodušší a bezpečnější

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:06

Nevím, možná na to nejsem zvyklá.... prostě většinou platím jen kartou... máme založený na tyto věci zvlášť účet, který čas od času přiměřeně doplníme...a ten používám na platby.   Stejně do toho paypalu zase vkládám data karty...

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:06
Reakce na Berta:

Já Měla problém s tím, že sem měla billing addres jinou, než na kterou mám kartu. Opravila sem to a ok. Teď už mám paypal, tak bych to mohla řešit tím. 

49384 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:06
Reakce na Berta:

aha tak to ne, já mám klasický "starý" paypal, nevkládám nic.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:08

No ale s něčím ho spojený mít musíš?

49384 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:12
Reakce na Ounz:

to ano, s kartou jo, ale nevyplňuju to vždycky znovu, mám ji zaregistrovanou u té společnosti a zadávám jen mail+heslo. rychlovka:-)

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 21:21

Jo, takhle to mám i já

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:02
Reakce na Berta:

no mne to prave fungovalo az ve chvili kdy byly vsechny adresy stejny:-/ a totozny s tou adresou ke karte

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 22:18
Reakce na 711990:

no tedy..! Sbohem pohodlne zasilani do prace..?

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 08. listopadu 2017 23:33
Reakce na Berta:

Dneska se mi stalo totéž, použila jsem pak to druhé tlačítko - patba PayPal, prošlo to bez problémů. Jen teda mám na výpisu v bance 5 řádků s pokusem o ověření karty a pak teprv platbu :)