"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 06:47
Reakce na Pavlena:

treba to byl jen muj glitch. Jenze me to hrozne vytocilo, pak jsem na to zapomnela a pak jsem byla zas vytocena kam ze to dorucujou:D 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 11:39
Reakce na :

To vim a vzdy vyuzivam (odlisna billing a shipping address). Ale pochopila jsem, ze 711990 pustilo Ordinary k platbe az pote, co byly OBE adresy stejne jako adresa platebeni karty.

Bohuzel Ordinary ma dodaci termin pro zbozi skladem nekolik dnu az nekolik tydnu (ozkouseno), tak bych rada, kdyby dalsi objednavka prosla bez zaseknuti, budou v ni vanocni darky. Navic nemam paypal, zatim jsem jej nepotrebovala.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:22

Hele, dohromady o nic nejde, ale stalo se vám u answear, že jste vyplnili na vratku číslo účtu a vzápětí ho po vás chtěli a tvrdili, že ho nemají? 
Připadám si právě jako pitomec, protože jsem si 100% jistá, že jsem ho vyplnila do jejich formuláře, ještě jsem ho opisovala z bankovních papírů, zpaměti ho neumím. A teď na to koukám jako janek. 

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:26
Reakce na Pavlena:

Ono jde platit přes PayPal, i když tam nemáte účet.

Offline Sweet Potato
40528 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 12:58
Reakce na Gellnerova:

Pche, od té doby, co mi z COS psali, že nemůžou doručit, páč nemají můj mail, už mne nepřekvapí vůbec nic. Jo, psali mi to samozřejmě na mail.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 13:04
Reakce na Sweet Potato:

Tak to je úplně perfektní 
Já jsem teda pitomec asi. Místo abych jim to číslo poslala, poradila jsem slečně, že to může poslat složenkou. Ztrácí papíry, tak ať se snaží. Asi mě to bude stát dvacku... chudák, musí vypsat složenku. 

Ach jo .

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 14:36
Reakce na :

smele nakracej:-)

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 14:41
Reakce na :

no taky zalezi kam

v brnisku mozno i s kuframa:-))

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 15:18
Reakce na Kokoska:

Ono jde platit přes PayPal, i když tam nemáte účet.

..Nebyl by nejaky strucny blbuvzdorny navod..? Ja vim, ze by mi to asi google poradil, ale jednodussi je se zeptat.. 

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 17:29
Reakce na Pavlena:

Na stránce pro platbu bylo na výběr tlačítko "platba kartou" a "PayPal". Klikla jsem na PP a ignorovala možnost přihlásit se k účtu, rovnou jsem vyplnila požadované údaje a klikla na tlačítko pro zaplacení. Teď nevím, jestli se to ptalo nebo tam rovnou byla zaškrtávací políčka pro "Vytvořit účet" a něco jako "Teď ne" nebo "Později", zaškrtla jsem teď ne, protože tam zatím účet nechci. Toť vše, oznámilo mi to, že jsem úspěšně zaplatila a na bankovním výpisu se objevila platba kartou.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 17:32
Reakce na Kokoska:

Aha, super, to zni dost jednoduse..

Offline Kokoska
35051 příspěvků moje polička 09. listopadu 2017 17:33
Reakce na Pavlena:

Jo, je to intuitivní, nic na tom není.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 11:21

Prosím o radu, je k niečomu ultrazvuková čistička? ja už som z toho utierania okuliarov zúfalá. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:16

LUSH - prosím uživatelky o radu. 

Půjdu si do Lush pro hennu - a když už zam budu - který ze šampuků je fajn pro mastné vlasy? Myju 1x za dva dny, když se hodně přemůžu, ideálně se cítím, když myju denně. 
Měla jsem vzorek Big - nezaujal mě, hlavu jsem měla takovou slaně lepkavou, hlava jak z moře vytažená :). 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:30
Reakce na Gellnerova:

Pro mastné vlasy Jumping juniper, ale obecně mi jejich šampuky nepřišly jako takové terno. Tenhle jediný používám dlouhodobě a jsem s ním celkem spokojená.