treba to byl jen muj glitch. Jenze me to hrozne vytocilo, pak jsem na to zapomnela a pak jsem byla zas vytocena kam ze to dorucujou:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
To vim a vzdy vyuzivam (odlisna billing a shipping address). Ale pochopila jsem, ze 711990 pustilo Ordinary k platbe az pote, co byly OBE adresy stejne jako adresa platebeni karty.
Bohuzel Ordinary ma dodaci termin pro zbozi skladem nekolik dnu az nekolik tydnu (ozkouseno), tak bych rada, kdyby dalsi objednavka prosla bez zaseknuti, budou v ni vanocni darky. Navic nemam paypal, zatim jsem jej nepotrebovala.
Hele, dohromady o nic nejde, ale stalo se vám u answear, že jste vyplnili na vratku číslo účtu a vzápětí ho po vás chtěli a tvrdili, že ho nemají?
Připadám si právě jako pitomec, protože jsem si 100% jistá, že jsem ho vyplnila do jejich formuláře, ještě jsem ho opisovala z bankovních papírů, zpaměti ho neumím. A teď na to koukám jako janek.
Ono jde platit přes PayPal, i když tam nemáte účet.
Pche, od té doby, co mi z COS psali, že nemůžou doručit, páč nemají můj mail, už mne nepřekvapí vůbec nic. Jo, psali mi to samozřejmě na mail.
Tak to je úplně perfektní
.
Já jsem teda pitomec asi. Místo abych jim to číslo poslala, poradila jsem slečně, že to může poslat složenkou. Ztrácí papíry, tak ať se snaží. Asi mě to bude stát dvacku... chudák, musí vypsat složenku.
Ach jo
.
smele nakracej:-)
Ono jde platit přes PayPal, i když tam nemáte účet.
..Nebyl by nejaky strucny blbuvzdorny navod..? Ja vim, ze by mi to asi google poradil, ale jednodussi je se zeptat.. ![]()
Na stránce pro platbu bylo na výběr tlačítko "platba kartou" a "PayPal". Klikla jsem na PP a ignorovala možnost přihlásit se k účtu, rovnou jsem vyplnila požadované údaje a klikla na tlačítko pro zaplacení. Teď nevím, jestli se to ptalo nebo tam rovnou byla zaškrtávací políčka pro "Vytvořit účet" a něco jako "Teď ne" nebo "Později", zaškrtla jsem teď ne, protože tam zatím účet nechci. Toť vše, oznámilo mi to, že jsem úspěšně zaplatila a na bankovním výpisu se objevila platba kartou.
Aha, super, to zni dost jednoduse..
Jo, je to intuitivní, nic na tom není.
Prosím o radu, je k niečomu ultrazvuková čistička? ja už som z toho utierania okuliarov zúfalá.
LUSH - prosím uživatelky o radu.
Půjdu si do Lush pro hennu - a když už zam budu - který ze šampuků je fajn pro mastné vlasy? Myju 1x za dva dny, když se hodně přemůžu, ideálně se cítím, když myju denně.
Měla jsem vzorek Big - nezaujal mě, hlavu jsem měla takovou slaně lepkavou, hlava jak z moře vytažená :).
Pro mastné vlasy Jumping juniper, ale obecně mi jejich šampuky nepřišly jako takové terno. Tenhle jediný používám dlouhodobě a jsem s ním celkem spokojená.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí