"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Malvin
1650 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:30
Reakce na Gellnerova:

Máme asi stejné vlasy . Z šampuků mi vyhovuje modrý s kousky řas nebo fialový. Ale musím je používat v kuse. Nestřídat s jinými šampony. Po několika prvních umytích mi vlasy přijdou zplihlé a nešťastné. Pak se to srovná. Většinou šampuky používám 2x ročně, před a po létě po dobu cca 2 měsíců. Ještě doporučím masku na vlasy Hsuan Wen Hua. 

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:32
Reakce na Gellnerova:

mně byly příjemný všechny, jen je po většině ještě naprosto nutnej kondicionér. Já teda miluju Godivu (žlutá, ta už s kondicionérem je), pak je mi hodně příjemnej nějakej růžovej s arganovým olejem, taky zvládám bez kondicionéru. Měla jsem ještě modrej a červenej, oba fajn, ale bez kondicionéru to absolutně nešlo.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:32
Reakce na paktofonika:

UZ čističku jsme kupovali prarodičům právě na brýle a pochvalují si ji. Brýle to vyčistí moc hezky (šperky taky), ale pokud se vám brýle hodně zanáší (mně pořád), tak nepomůže asi nic.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:37

Kondicionér, protože jinak se děje co? 
Já kondicionér vůbec nepoužívám, vlasy mi pak šíleně plihnou a jak jsou celé takové hebké a jemné, tak mám na hlavně objem nula nic, který neustále prohrabávám, čili tu hlavu zmastím během půlky dne - a pak už jen toužím po březovým šamponu a vlasech, co trčí od hlavy a neobtěžují mě, bez ohledu na to, že jima neprojde hřeben :D. 

Takže teda přemýšlím, jestli ty laší produkty jsou pro mě. 

Jakej jinej šampon je fajn používat na hennovaný vlasy? 

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:39
Reakce na Gellnerova:

no já mám po nich nerozčesatelný seno, kondicionéry jinak taky skoro nepoužívám.

Jejich henna mi přijde teda nejlepší.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:40
Reakce na Len:

Tak mne ide hlavne o tie kraje kde sa s handričkou len veľmi obtiažne dostanem, a potom rôzne záhyby na nosnej konštrukcii :D 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:56
Reakce na Potrefenáhusa:

...mám pořád vymelírovanou hlavu po tom fialovým experimetnu, tak jsem si říkala, že toho využiju a půjdu do nějaký lepší henny. Jsem zvědavá. Do Prahy jedu za 14 dní, akorát to nechci nechat na těch tamních vílách, jak ucítí, že se v tom jejich lahůdkářstní nevyznám, prodají mi cokoliv, jsou jak smečka vlků :D. 
Takže jejich šampuky fingujou jako březovaj šampon, ok . To promyslím. Nakonec zůstanu u glisskůru .

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:58
Reakce na :

Jako zeptám se, protože mi přijde škoda zabít hennovaný vlasy chemickým šamponem...

Asi uvidím - podle toho, jestli dostanu nějaký odměny :D. 

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 13:59
Reakce na Gellnerova:

mně ty šampuky přijdou strašně praktický na cestu, malý, skladný, nikam nic neteče...ale jejich výrobky se fakt blbě kupujou naslepo, už kvůli vůním.

Těch holek bych se nebála a rozhovoru vůbec ne, většinou přibalej i nějaký vzorky k nákupu

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 14:00
Reakce na Gellnerova:

von ale lush neni čistě přírodní, jen ručně dělanej

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 14:07
Reakce na Potrefenáhusa:

To byla moje bábovička!!!!
No, jako jó, ale je to menší elixír, než Pantene, ne? Nebo aspoň doufám. Za ty tři stovky. 

Jumping vypadá dobře teda. 
Hlavně teda se mi do toho krámu vůbec nechce, protože tam bude milion lidí a to je v součnu s mou bezradností katastrofa, kdy pak koupím hrb z velblouda, hlavně abych byla pryč. Ale hennu chci, nic nenadělám. 

Offline Potrefenáhusa
38929 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 14:09
Reakce na Gellnerova:

nejhorší je tam vychytat nějakej zájezd třídy puberťaček a čim bllíž k vánocům, tim horší

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 14:14

Mně je jedno jestli je Lush chemie, ale krám smrdí tak, že se snažím nechodit okolo něj, natož vkročit!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 14:15
Reakce na Gellnerova:

Ja by som sa hlavne nebála opýtať. Som bola v Lush iba raz za účelom masky na tvár. O produktoch som toho veľmi nevedela, max tak o mask of magnaminty. No a dievčatá mi po krátkej debate na téma: Moja pleť poradili tú a potom ešte Catastrophe cosmetics. Bola som veľmi spokojná. Ale vzorky som teda nedostala 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 14:17
Reakce na paktofonika:

Tak v tom případěplně doporučuju.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 10. listopadu 2017 14:17

Ručne robený, netestovaný na zvieratách, prevažne prírodný.

Ich šampuky milujem, hlavne Godivu, ale ja nemám mastné vlasy, tak neporadím. A pokojne striedam s inými šampónmi, nič mi to s vlasmi nerobí. Len pri šampónoch je to vždy tak, že každému sadne niečo úplne iné, treba skúsiť. Našťastie nie sú drahé, na to koľko vydržia. Na tie hennované je tuším Copperhead.