Keď objednám z českého, alebo britského, tiež som nikdy nedostala nič, keď objednávam z rakúskeho, vzorky mi nejaké vždy nabalia.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
S březovým šamponem to opravd nemá moc společnýho. Já po Jumping juniper žádný seno nemám a kondicionér nepoužívám, nebála bych se toho. Pokud mám vlasy ve špatný kondici (např. použiju senotvornej šampon), pak ještě dávám masku na vlasy Gestil wonder (už jsem to tu párkrát psala, jsem jak nějakej agent), ta nemastí a nezatíží.
Nutne potrebujem niečo z Lush ![]()
A akú ste prarodičom kúpili?
Nejsem příliš eko- bio, ale je fakt, že poslední dobrou dost ubírám na chemii ve všech oblastech, jsou to veskrze příjemné změny. Takže asi nebude naškodu trochu větší synchronizace s přírodou :D.
Mejkapy si teda ponechám a k drhanejm náramkům se už jen tak nevrátím, doma šitý boty taky neplánuju.
paktofonika , Len Děkuju za rady, s nějakou vílou se tak jako tak budu muset potkat, takže se poradím. Nerada ovšem chodím do neprobádaných území zcela bez strategie
. Doufám, že nepotkám ty puberťačky na výletě.
Jéé, copperhead se mi líbí.. kávička, kakao, krása.
Kamarádka ochutnávala krémy na ruce, některé i opakovaně.
Popravdě netuším, už ji mají cca 3 roky a byla to nějaká z levnějších... Objednávala jsem jen na základě recenzí, ale nevím ani značku. Myslím ale že je to fuk, pocitově bych řekla, že na ní nejde moc zkazit. Takže já bych na čištění brýlí opravdu nekupovala nic za tisíce.
Nemám vaňu ![]()
![]()
Dárky v Lushi dostávám vždy, neb si o ně říkám. Většinou si nechám nabalit vzorek nějaké čerstvé masky. Nad tím, že chci vzorek, se nikdy žádná víla nepozastavila, neušklíbla. Někdy ještě dávají k nákupu kousek mýdla.
No, odkedy zavreli v BA predajňu, tak len objednávam cez net. V predajni som tiež nikdy nič nedostala a to som tam robila občas aj dosť veľké nákupy (asi zodvakrát som tak vybavila všetky dievčatá a dámy v rodine od 15-30). Teraz už len objednávam. Takže to si mám ako napísať do poznámky k objednávke "a pribaľte mi aj niečo na vyskúšanie"?
Na to asi nemám...
Já neškemrám. Nerada i komunikuji s prodavačkami. Dotaz, zda chci pomoct, mne irituje. Pokud bych chtěla pomoct, zeptám se. Ale v Lushi jsem při prvním nákupu před lety pomoc potřebovala. Na konci nákupu se mne slečna zeptala, zda chci nějaký vzoreček. A od té doby si o něj říkám. Nikdy s jeho přípravou nebyl problém. Přišlo mi, že je to tam úplně normální. Vzorky si beru i v Clinique, když mají nový make up nebo BB. Taky bez problému. Při první návštěvě Clinique jsem odcházela s 6 vzorky (každy vydržel na několik použití). Teprve na druhé návštěvě jsem nakoupila.
Já chodím do pražské prodejny, Lush jsem přes net nikdy nekupovala. Ale zkusit si napsat o vzorek do poznámky mi přijde jako zajímavý nápad. Co se může stát? V nejhorším ho nepošlou.
No hej, no...asi som zbytočne hanblivá. Ale keďtá Viedeň to fakt pohodlne rieši:)))
Jsem si o ten Big taky řekla, jinak bych asi nic nedostala. Myslím, že je lepší říct si o něco konkrétního, co fakt chceš zkusit (a u kosmetiky mi to připadá jako rozumný), než dostat automaticky vzorek něčeho, o co vůbec nestojíš. Nevím, klidně si příště řeknu zase.
Je nejaký rozdiel v používaní/účinkoch medzi lisovanými a zapečenými šminkami (ako lícenka, tieň, rozjasňovač...)...?
Big mám, miluju ten pocit po umytí vlasů, jsou tak čistý že vržou :D Pak mám růžový šampuk, ale po tom potřebuju kondicioner. O vzorek masky si někdy řeknu, někdy nabídnou. Hodně závisí kolik je tam lidí, když se nuděj, nabízej kde co :D
Zapečené skoro nepráší, takže se lépe nanášejí, a déle vydrží. Teoreticky by měl být rozdíl i v pigmentaci, ale to už záleží na značce a kvalitě jednotlivých produktů. Nicméně pokud ty zapečené nejsou spečené opravdu fest, aby nešly nabrat, tak taky bývají obvykle lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí