Archeologů bych se neptala,mohli by se neco ošklivého dozvedet
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
njn...![]()
To teda bude operace
Ale dobře mi tak. 99% času chodím bez laku... nemám vymejšlet kraviny!
tak si dojdi tam, kde ti to provedli - to určitě půjde oškrábat ![]()
a jakou barvu sis to vlastně vybrala?
Nevím, jak teď, ale před deseti lety začínala v pekárně. Byla to tak strašná práce, že být to na mně, vyndám ji odtud druhý den... Jenže ona si to našla sama, tak tam nějakou dobu hrdě vydržela...:-).
To věřím..
Teď jsem hledala a těch omezení při práci mladistvých zase není tolik, takže málo placené pozice se asi dají najít..
To se mi právě nechce, chodím až na Anděl... barvu jsem si vybrala blbou, to je to. Však uvidíš, takovej nude hnus
A mně béžová nesluší, dokonce ani na ruce ne, jak jsem rychle zjistila! ![]()
tak jedině přetáhnout rudou - základ máš! ![]()
Já bych s tím detektorem byla opatrná. Správně by hledači neměli lítat ani po těch polích, natož po soukromých pozemcích či místech, která jsou nějakým způsobem zahrnuta v archeologické lokalitě. Ten okruh, kde mohou hledat je celkem úzký. Sama jsem samozřejmě taky kdysi lovila poklady, ale pokud natrefíte na někoho, komu se to nelíbí, máte zaděláno na velký problém. Nehledě na to, že to, co najdete v zemi patří státu, takže správně se má vše odevzdat. Co si tak pamatuju, tak ty obyčejné detektory byly kolem 5 tis., kolem 12tis. už celkem dobře rozeznávaly barvu kovů, ale jsou i za 200 tis. Nicméně je fakt důležité dostatečně použit co ještě ano a co už je přestupek, potažmo trestný čin. Já takhle volala policii na týpka, co mi rozryl zahradu a podkopal stromky, které později uhynuly.
zrovna v pekarne jsem delala taky, brrr. ale brali jen na nocni a to mladez nemuze
Já jsem jedno léto dělala v lisovně plastů. Na vesnici ci člověk nemůže moc vybírat. Po dvou měsících jsem nenáviděla všechno a všechny
. Ale zase v porovnání s doplňovači zboží či obsluhou u stánku jsem měla na tu dobu hodně dobrý peníze. Takže jsem zatla zuby a vydržela.
Včera přišla kolegyně s novými nehty - její odstín nude je tak "přirozený", že vypadá jako kdyby vůbec žádné nehty neměla, ale zato měla nepřirozeně dlouhé prsty. Jí se to asi líbí![]()
No fuj
Já to mám vo fous světlejší, ale fakt nevim kterej čerchmant mi to nakukal, normálně nosím nanejvejš bezbarvej. A ten se dá sloupnout beze stopy.
Děkuji, já už jsem si taky něco načetla. Dárek asi přehodnotíme.
Jo, takhle blbe jsem si vybrala pred rokem. Po dvou dnech jsem to odlakovala a od te doby jsem ho nemela na nechtech. Jsem to s tou nude opravdu prehnala.
Nemáte někdo zkušenost s "intellect ball? Kterou značku vybrat?

P.S: A třeba by ho bral i vnuk od Tak Betty místo toho detektoru.
To je super věc. Má to neteř i syn kamarádky a je to návykové.
http://www.zvolimcenu.cz/mixzbozi-cz/eshop/0/0/5/4341-Intellect-ball-208-prekazek
Jo, od té doby, co jsem na to narazila si myslím, že už vím, co dostane muž a starší dítko od Ježicha. ![]()
Ale bacha, jestli jsou to cholerici. Aby koule neletěla z okna ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí