Cholerik jsem hlavně já a mám takového tucha, že budu mít od těch dvou delší dobu pokoj. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Existuje na Amazon.com služba, že ja si objednám a zaplatím ale pošlú to niekomu inému ako darček, alebo poznáte iný eshop v USA???
jasně, jenom změníte na tu jednu objednávku doručovací adresu
Už som našla Gift Orders. Išlo mi o to aby to bolo pekne zabalené, bez ceny, faktury a tak.
Neoplatí sa mi to totiž posielať zo Slovenska.
Tú tiež okukávam, lebo hlavolam, z ktorého nebudú súčiastky rovnomerne roztrúsené po celom byte mi príde ako totálne terno.
Určite odporúčam. Bola som na akcií, kde to doniesli do detského kútika. Celý deň sa o to škriepili dospelí aj deti, majiteľov nevynímajúc, aj keď to vlastnili už dlhšiu dobu :).
tak super, díky, mám první vánoční dárek:D
Díky všem za kladné recenze. Teď ještě vykoumat, kolik jich domu pořídit. Aby pak nechtěli všichni svoji vlastní ![]()
A tip na nějakou konkrétní značku by nebyl?
bych sedla do letadla a valila k normalnimu lekari do ceska:-/
tak super, díky, mám první vánoční dárek:D
![]()
Je to to samé co zánět středního ucha? Mě to doktorka před pár lety píchnula. Od té doby se toho bojím jak čert kříže. Bylas u obvoďáka, nebo přímo u ušního? Už si nepamatuju jaký obklad, ale mě teplo (suché) trochu pomáhalo.
Na bolavé ucho se odjakživa dávalo teplé.
Držím palce, ať to zabere a ať to zaspíš.
Na bolavé ucho se odjakživa dávalo teplé.
A já mám zafixované, že studené. A teď babo raď! ![]()
@Amun Hlavně s tím uchem nelítejte, v letadle by se to rozjelo ještě víc (různé tlaky, atd.)
zaberou antibiotika.
ze nezaberou:-)
Asi bych se fakt řídila svým pocitem. Z představy, že bych si na bolavé ucho šoupla studené, se mně osobně dělá až zle (asi jako kdybych mrazila ischyas třeba) I když chápu rovnici chlad=splasknutí otoku. (Mimochodem, čínská medicína doporučuje teplý obklad i na naražené koleno nebo vyvrknutý kotník, nezkoušela jsem)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí