Tak to mi ušlo, že ten recept už má. Ja som to pochopila, že ho dostane, až nezaberie ten sprej.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
prosim vas, jak je ta stranka, kde se da objednat f&f obleceni?
nemuzu to najit a na tesco.com mi to chce poslat jen do UK
už do čr neposílá :/
jo, tak tam jsem byla
tak pozitivni je, ze nejsem blba ja, ale problem to neresi...
předtím se ta stránka jmenovala clothingattesco.com, ale teď to přesměrovává na tu, kterou jsem vám napsala. bohužel jsem tím nijak nepomohla, no :/
já mám takový předvánoční dotaz:
u jedné blogerky jsem viděla umělý sníh na stromek. stromek měla živý a potom z něj vyrobila fakt velmi reálně bíle obalený. netuší někdo, co na to mohla použít? běžný sníh z drogerie to jistě nebyl. ne že bych chtěla celobílý strom, ale hodilo by se mi lehce nabílit špičky větví ![]()
Tak zkus rovnou z lesa, ten obarveny proti srnkam:-)
ja mam ten snehovy sprej a vypada docela realne. mam ted tablet, tak az budu mit hotovy projekt, zkusim sem hodit fotku.
Mě by zajímalo, jak je možný, že když si objednám známky na e-shopu Český pošty, že doručení trvá 15 pracovních dnů. Vždyť s tím ani nemusejí na poštu, krucišpagát!
![]()
určitě tam nebyl, a já navíc zapomněla, kdo to byl, takže nemůžu ani zkusit třeba napsat dotaz
zbyl jen dojem, že to vypadalo skvěle.
Praskla mi na lekci tance pata. Taková nenapadna mala, ale hluboka prasklinka. Kuzi nemam vysusenou, ani zatvrdlou, asi opravdu dusledek dopadu nohy na zem. Boli to jak cert. Nevite co s tim?
Mám blbý dotaz ohledně servírovacího nádobí. Nemáme myčku a bílé talíře nám nepěkně žloutnou, hlavně tam, kde je nějaký záhyb atp. Aby to bylo sněhobílé, musela bych je pomalu co dva měsíce vydrbat pískem na nádobí, což se mi samozřejmě fakt nechce nebo na to člověk zapomene a hle už návštěvě servíruje na žlutém talíři. Tak jsem se rozhodla koupit novou sadu, jenže se mi líbí zase jenom bílé, to barevné nějak nemůžu kousnout! Dělá vám to bílé nádobí bez myčky taky? Nějak nevím, jestli to není vada téhle určité sady nebo prostě bez myčky budu drbat vše, co je bílé....:-/.
už je to asi dva roky, co jsem chtěla nakoupit na e-shopu české pošty a přišlo mi, že mají zabezpečení jako alcatraz, několikastupňové ověřování, heslo do eshopu.....ať si to nechaj, já chtěla jen nakoupit známky, ne řešit půl dne, jak se do toho eshopu vůbec přihlásit...
Doporučuju namazat, buď buď nějaká neutrální mast z lékárny ev calciovka a krýt prodyšným materiálem. A teda já sem kdysi koupila mamce krém na praskající paty od scholl a dost si ho chválila. Ale samozřejmě nevím, jak ta pata vypadá, jen ususzuju z toho, že se mi občas podobná hluboká bolestivá prasklinka udělá na ruce u nehtu..
Taky se tu zeptám, švagrová je cca rok a tři měsíce po porodu, a má fest popraskané břicho. Teď plánují druhé, a přemýšlím jestli ji koupit pod stromek Bi-oil, který dokáže ty strie aspoň trochu dát dokupy. no a za a, nevím aby se neurazila, ale docela si na to stěžuje a za b, jestli to není ,,zbytečnost,, .
No to je pravda, ten jejich e-shop je celkově hroznej. Dokud jsem bydlela v Praze, tak jsem si pro známky chodila nejraději osobně na "perón" do Jindřišské, ten je naopak
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí