"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:14
Reakce na Mutziputzi:
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:18

Ale tak to je asi normalni, nechapu proc s tim mas problem, cloveka ktery ma ve svych vecech jasno tohlenemuze rozhodit preci, nechci se poustet do analyz, ale mam pocit ze tvoje podvedomi mluvi jako tvoje okoli, asi je to prirozeny.

Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:18

Ale základ je

opravdu

komunikace.

S partnerem, rodinou, proste se všemi.

Prostě mluvit. O všem. Když neco nevím, zeptam se(domnenky jsou na h***o a na nic). Když něco nechci, reknu, že nechci.

A pokud možno nenechat se unést emocemi, resp. byt i v nepříjemných situacích slušný, relat. v pohode.

Protože i klid, rozhodnost v hlase, tónu dodá váhu tomu, co říkám.

Vím, že pro hodně lidí není komunikace o jistých tématech s druhymi, příbuznými snadná.

Ale prekonat ty obavy, strach z reakce protistrany - to za to stoji.!

Jednak uleva, že jsi to dokazala, a druhak posílení vedomí, ze když jsem zvladla tohle, zvladnu i jine...

Ja osobne nemam rada stresy, nevyresene situace, takže řeším...

...nechci mit bricho stazené nervama, chci mit v sobe klid

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:21
Reakce na Mutziputzi:

Ale tak když dítě nechci, tak je snad jasný, že mě dotazy na něj obtěžují, ne? Na to není potřeba psychologická analýza

20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:24

A odpovedet, ze dite nechci nelze proc?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:29

V tomto prípade doporučujem celej rodine narovinu oznámiť že deti v pláne niesú a ani nikdy nebudú. Je dobré podotknúť že ste k tomuto rozhodnutiu dospeli spolu a neplánujete to meniť. Toto ti ale nezaručí že ťa s týmto nebude nikto otravovať. Ja som to takto urobila, otázky na deti počúvam každú nedeľu ale už nemusím odpovedať pretože vedia ako to je. Nechápem tú potrebu. Horšie je to u ľudí ktorí ťa nepoznajú a ktorí o tvojom rozhodnutí nevedia. Ja si tiež niekedy posťažujem ale už je to proste tak, musíš sa s tým zmieriť že niektorí ľudia sa nevedia slušne správať a starajú sa o veci o ktoré by nemali. 

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:29
Reakce na Mutziputzi:

Myslíš odpovědět dědovi nebo kolegyním? V případě kolegyní to rozjede kvokání o tom, jak nevím, o co přicházím, že to je to nejlepší na světě a blablabla, myslím, že i zde je pár přispěvatelek, které se setkaly s dost negativní reakcí na tohle sdělení. Tebe třeba dohady a tvoje sofistikovaná argumentace baví, já nejsem konfliktní typ, tak hledám cestu nejjednoduššího úniku :-)

20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:32

Ja svoje zivotni rozhodnuti nemusim sofistikovane vyargumentovavat, natoz pak vstupovat do konfliktu, neres nesmysly, to je pro tebe ta nejlepsi rada te ujistuju

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:36
Reakce na Mutziputzi:

Heleď, pokud vím, jsem v tématu Blbé dotazy, tak nevím, proč bych se nemohla na něco zeptat, aniž bych se pak musela hodinu obhajovat proč a co a jak. Očekávanou odpověď už jsem dostala, takže cajk.

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:37
Reakce na :

Závidět můžeš, mám skvělý život a naštěstí musím řešit jen tyhle banality, proto taky trávím čas na parfumánii

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:42

A mám teda ještě jeden dotaz, co dneska všechny eshopy blázní s black friday? To snad podle vzoru USA připadá na jiné datum nebo se pletu?

20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:43

Heleď, pokud vím, jsem v tématu Blbé dotazy, tak nevím, proč bych se nemohla na něco zeptat, aniž bych se pak musela hodinu obhajovat proč a co a jak. Očekávanou odpověď už jsem dostala, takže cajk.

Jak jsem uz psala, i tady se projevuje tvoje neumeni komunikace, stavis se na zadni a to ti nikdo nezkrivil chlup...”ocekavana” odpoved by melo bejt neco od ceho se odpichnes

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:46
Reakce na Mutziputzi:

Nepochopení mého příspěvku, očekávanou, resp. přínosnou odpověď jsem dostala od Miru a Paktofonika.

20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:49

Nevim co bych mela nepochopit??

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:50

No Black Friday je 24. novembra,je to vždy deň po Thanksgiving day. Cyber Monday je potom v pondelok 27. novembra

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:52
Reakce na paktofonika:

Takže když dneska Alza vyřvává, že je Black Friday, tak jsou nějak napřed, ne?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:57

Když se do nás trefovala mužova babička, proč ještě nemáme děti, tak jí jen suše oznámil že jeho sex stále ještě baví, a nehodlá ho povýšit na pouhý nástroj pro plození, a od té doby byl klid :D

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 12:01
Reakce na Lilly_Ku:

Jasný, blbý je že vím že ji to fakt štve, ale na dotaz proč teda na břicho nezačla už dávno cvičit, mi odpověděla že přece proto že plánuje druhý. Tak mám strach že s tím krémem by to byla podobná reakce.