"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:47
Reakce na Jiná Realita:

To jo, uz nekolikrat jsem zminovala, ze moje rodina je skvela

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:48
Reakce na Lilly_Ku:

shodou okolností je to i můj případ. ne tedy děti, ale vztah. docela nejhorší na tom je, že vlastní rodiče se chovají, jako že to dělám schválně, abych je naštvala, jako by se snad muži prodávali v supermarketu a člověk byl jen línej tam skočit 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:49
Reakce na Mutziputzi:

jo, všimla jsem si a nepokrytě závidím.

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:52
Reakce na Jiná Realita:

tak driv byvalo zvykem ze ti manzela vybrali rodice. tudiz bych je sprdla, ze se dost nesnazili!

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:53
Reakce na Lilly_Ku:

a štve tě, že se děda ptá nebo že přítel nežádá?

jo, taky to tam trochu vidim by asi bylo Lucia Salvatore dobry si to predevsim vyjasnit s pritelem

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:55
Reakce na Mutziputzi:

Nějak nechápu proč je problém odpovědět, že v dohledné době neplánuju, pokud vůbec plánuju a basta...udivuje mě kolik lidí má problém se standardní komunikací, není to poprvé co se zde řeší podobné "trauma"

Protože když řeknem, že zatím neplánujem, tak bude následovat výslech na téma a proč jako, na co čekáme, mladší už nebudem atd. A není to trauma, ale prostě nepříjemná situace v rámci kolektivu lidí, kde se nechci dohadovat, bohužel otázky začínají přicházet ze všech stran, se snad všichni domluvili

Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:56

Já bych z každého zde príspěvku použila něco -

prvně bych sladkým a opravdu upřímně příjemným hlasem pronesla, že sama fakt nevím, kdy co bude a

pak taky, že  jsem ještě nedostala zasnubní prstýnek ani...

A ještě pak by záleželo na reakci protistrany...

...buď bych se už jen usmívala a mlčela,

nebo/po použití první možnosti bych se klidně i omluvila, ale že se o tomhle tematu nechci bavit,

nebo bych mohla přitvrdit(pokud by to protistrana unesla...), že kdy už děda napíše tu závět a napíše barák na svého vnuka, potažmo event. pravnuky,

no a nakonec - někteří lidé/prijimače jsou opravdu úmorní, tak buď bych zarytě mlčela, delala hluchou nebo přestala jezdit.

Proč bych se měla stresovat, být v nepohodě kvůli lidem, jezdit za nimi, kteří, byť respektuji ořibuzné a ucta ke stáři, atp., mi nedělají dobře.?.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:56

ja to nemyslela jako popichnuti, ale jako konstruktivni prispevek k debate. protoze pokud to tak je, tak bych to taky resila spis s tim pritelem.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:56

Zrovna na ty děti odpověď  "jo, ale nejde to" většinou další dotazy dost rychle utne. Jinak obecně mi přijde, že na tenhle typ vlezlých otázek dost zabírají jednoslabičné odpovědi, jaké většinou dávají chlapi,  možná proto se s nimi útočí převážně na ženy.

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 10:57
Reakce na Lilly_Ku:

a štve tě, že se děda ptá nebo že přítel nežádá?

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:01

jo, taky to tam trochu vidim by asi bylo Lucia Salvatore dobry si to predevsim vyjasnit s pritelem

Aha, takže nakonec je problém ve mně, že jsem dotčená, že přítel nepožádal? Bože, že jsem se ptala. Tak to tedy napíšu přesně - štve mě, že rodinný příslušníci za nás chtějí řešit kdy se vzít a kdy počít děti bez ohledu na náš názor a naše rozhodnutí.

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:04
Reakce na Miru:

Děkuji, konečně konstruktivní názor. Závidím vám všem, jak jste pohotové a dokážete si poradit ihned ve všech situacích, já bohužel ne, proto jsem se dovolila zeptat.

20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:06

Mne je lito lidi jejichz zivotni naplni je jak vlastni, tak zejmena cizi reprodukce musim rict. Asi je radost mit vnouce, ale pozadovat ho po nekom je sobectvi a znamka nenaplneni vlastniho osobniho zivota.

20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:07

Aha, takže nakonec je problém ve mně, že jsem dotčená, že přítel nepožádal? Bože, že jsem se ptala. Tak to tedy napíšu přesně - štve mě, že rodinný příslušníci za nás chtějí řešit kdy se vzít a kdy počít děti bez ohledu na náš názor a naše rozhodnutí.

Jsi dotcena uz i tady, problem v komunikaci nebude jenom u protistrany

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:10
Reakce na Mutziputzi:

S tím souhlasím, o to je to trapnější, když už vnoučat má několik a otravuje s dalšíma. Bohužel těmto otázkám v poslední době čelím nejen v rodině, ale i od kolegů, u doktora, všichni mají potřebu řešit, kdy se začnu rozmnožovat. A to ještě nevědí, že to v plánu nemám, to potom bude smršť

20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:11

OK, jestli nechces neodpovidej, ale prosim te kolik ti teda je?

Offline Lucia Salvatore
119 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 11:12
Reakce na :

Děkuju, zdejší vosy nezklamaly