"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 12:17
Reakce na :

Chápu, ona je taková nechci říkat přírodní žena, ale spíš její péče o sebe nezahrnuje dekorativní ani celkem jinou kosmetiku, o bi-oilu neslyšela dokud jsem jí o něm neřekla a sama si ho nekoupí...no ještě to proberu s mužem :)

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 12:21
Reakce na rasaNori:

Ja bych ji to nedavala, pokud neni teda v situaci, ze si to sama nemuze koupit. Me by to urazilo a to jsem typ, co dostava kolicky na pradlo a nevadi mi to.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 12:31
Reakce na rasaNori:

Faktem je, že kupovat někomu něco pro všechny dostupnýho, co on sám si nekoupí, protože prostě asi nechce je divný, to je fakt skoro jako obligátní kolega co se potí a aby pochopil, složíme se mu na deodorant

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 12:36
Reakce na Ounz:

Děkuju. Zkusim to. Hlavne aby to nepraskalo dal, dalsi lekce je v nedeli, budu muset udelat preventivni opatreni.

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 12:39
Reakce na Lamicka:

No..určitě tomu pomůže ‘klid na lůžku’ - aspoň dneska a zejtra, když v neděli bude zase zátěž

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 12:41
Reakce na dynda:

viktorka_od splavu Jo, díky za příspěvky k nádobí. No nehygienické to není, ono to není zabarvené jako od zbytků jídla, ale prostě to chytne tu pigmentaci (asi jako zuby:-D:-D), možná je to tím, že jím hodně nějaké indické jídlo, kde je kurkuma a tak. Je fakt, že doma u rodičů jsem si toho nikdy nevšimla a to mají talíře pomalu stoleté, spíš časem zašednou, jak se poškrábou. Asi to budou tím nadobím, dostali jsme ho někdy před 2 rokama sice, ale možná je to šunt. Koupim jinou bílou sadu a snad to bude fajn. 

Offline viktorka_od splavu
49384 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 13:05
Reakce na Karja:

jj jiný bude určitě v pohodě. 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 13:15

Tak to mě vlastní matka považuje asi za nezpůsobilou ty děti mít. Když jsem jí řekla, že to vypadá, že teď jenom mít budeme, tak první reakce byla přesně: teď jo a proč? Zrovna teď, když tolik vyděláváš. Pak ještě nějaké poznámky, že jsem mladá (no jistě). Od té doby nic, jen sem tam krátké poznámky, ale typu, že bydlení je na nic, my jsme absolutně neorganizovaný, máme po koníčcích a cestování a po svatbě a dalších x fakt relevantních poznámek. Jako, ne že by byla jak kafemlejnek, ona se o tom moc nebaví, ale co věta, to perla. Jinak bych řekla, že je na mě hodná a v jiných oblastech se tohle nikdy nevyskytovalo. Nejhorší je, že já vim, že to jsou nesmysly a že to říká, protože má i z části strach, že nebudeme mít od nikoho žádnou velkou pomoc, ale stejně mě to hrozně sráží a akorát tak přemejšlim o tom, že je to pravda a že nejsem schopná ani vlastního života natož nějakýho dalšího.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 13:44
Reakce na Karja:

Tak nevím co je horší, jestli tvoje matka co má tyhlety poznámky, nebo ta moje, co mi pořád cpe něco pro mimino, neustále o tom mluví a tak. Už mě pěkně sejří. Teď tu byla dva dny a měla jsem chuť ji vynést v zubech (a muž taky). Jako aby mi brala z ruky konvici na vodu že je těžká???

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 13:53
Reakce na rasaNori:

Můžem si je na chvíli vyměnit!

Amun Člověk se v této situaci nechá vydeptat velmi snadno. Já nechápu, co se jí teď děje, asi se těšila na nějakou veeelkou kariéru nebo co!:-D:-D. Jako možná, kdybych čekala dítě s nějakým debilem, tak jí chápu, ale to by zřejmě tu nevoli či obavy taky měla správně dávat najevo jinak, ale oni mého partnera mají radši než mě, pořád ho vyhledávaj. Asi je prostě zaskočená a nějaké svoje obavy dává najevo pěkně pitomě.

Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 14:03
Reakce na Karja:

No, ja myslim, ze Tvoje máma má prostě strach...

...strach, že o Tebe "přijde"...

Ve smyslu, že se jako potvrdí, že už jsi fakt velká holka, když budeš mit miminko,

že Tvym stredobodem vesmiru bude právě to dítě(což ona, jako matka Tebe moc dobře zná...), a taky muž, že si budete takova ta opravdová rodinka a 

jí, Tvé mamce se zmenší šance Ti ovlivnovat život, kecat Ti do něj.

Prostě má obavy z nové situace, jak ji zvladneš nejen Ty, ale hlavne i ona sama...

To jsou ale pocity, které, myslím, malokdo umí přiznat...

Možná by klaplo, kdyby jsi ji neco takoveho(co jsem ted napsala) řekla, jakože ji chapeš, co asi pocituje, nebo tak něco.

Jestli by jsi to trefila/ty její obavy, nesmirne by se ji ulevilo, podle me, a Tobe tim oadem také...

Je to jako z filmu Příšerná tchýně(Jane Fonda, Jennifer Lopez) tak trochu...

A nebo se pletu

Hlavne si budte s muzem v pohode vy dva

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 14:08
Reakce na :

Já jsem nijak zvlášť nereagovala, jen jsem jí řekla, že se zařídím podle sebe a ať mi tyhle pseudoproblémy nepodsouvá a že stejně se nedá nic naplánovat jak bude. Jinak to neuživení nebylo předmětem výtek, to už by bylo i na ní uplně mimo, šlo o povzdech, že odcházím z tak "pěkně ohodnocené" práce. Asi jsem mohla hromadit do skonání věků:-D

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 14:23
Reakce na Miru:

Škoda, že jsem ten film neviděla. Ale zrovna takováhle moje máma není, já nejsem žádná její holka, my máme vztah mnohem plitčí než třeba moje kamarádky s mamkami, já se s ní nikdy s ničím neradila, nevoláme si, neříkám jí svoje trápení, prostě se vídáme a tak nějak společně koexistujeme, ale žádné napojení, které by se mělo nabourat naopak. Ale jo, třeba jí zrovna tenhle bezstarostnej a obyčejnej vztah vyhovoval a bude jí chybět. Ale to je jedno, já jí už nepředělám, a jako můžu jí ty řeči zatrhnout, pseudokecy vyvrátit, ale stejně ta první reakce se už nesmaže a občas jí jistě nějakej pochybovačnej ton uteče. Tak snad se mi podaří jí mít víc na lopatě:-D

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 14:24
Reakce na :

No nemáš!:-D To je jak kdybys jí dávala najevo, že je neschopná a nikdy si už takovouhle práci není schopná najít. 

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 14:26
Reakce na :

Navíc, my teď v Čechách máme pracovní boom, nejlepší čas na změnu:-D.