"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Miru
16922 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 14:32
Reakce na Karja:

Joo, rozumím...

No, ja sama jsem zastancem toho, že se mají rodiče brat takoví, jací jsou.

Co ja vim, jaka budu já pak v jejich letech, že jo

No, a já řešitelka, když se mi neco nechce, nelibi, reknu to. Ale jasné, snažim se v pohode, hezky.

Podle me, kazdý rodič delá tak, jak umí nejlépe. To, že pro me to to nejlepší pokaždé není, je vec druhá.

Hlavne nic nehrotit, často se nehroutit a nechat sobe i mame, rodičum prostor/volnost na sebe sama.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 14:35
Reakce na Miru:

Jo ano, hlavně jsem tím chtěla ragovat na to, že takovéhle řeči jsou ještě horší než ty věčné otázky na děti. Prostě člověk se nezavděčí nikdy:-D:-D. 

Offline SunEclipse
3493 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 14:55
Reakce na :

a proč maminka odchází? Spíš než jí rozhodnutí rozmlouvat, bych se zajímala, co ji k tomu vede, jestli nemá nějaké problémy, nebo jestli ji práce nevyčerpává či tak něco.

Offline Kokoska
35048 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 15:15

Když mi rodiče předhazovali, že jsem nezodpovědná a nepořádná a podobné voloviny, mlčela jsem, protože mi bylo 15.

Pokud by mi dneska chtěli vyčítat něco ohledně mé povahy nebo života, asi bych odpověděla, že na to, jaký člověk je, má vliv výchova a geny.

Jako v případě JinéReality - bezcená? neschopná najít si partnera? No asi jste mě vychovali a geneticky vybavili tak, že to vedlo k současné situaci, drazí rodičové.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 15:17

Myslím, že nejlepší bude říct příbuzným pravdu, zvlášť jestli děti s přítelem nechcete, ušetříte si tím další dotazy i do budoucna. Já o některých věcech taky nerada mluvím, ale vždycky, když jsem se přemohla, hodně se mi pak ulevilo, pročistil se vzduch.

Offline kariii
52 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 15:33
Reakce na Lilly_Ku:

nekdo tu pred casem daval odkaz na vyrobce kozenych tasek a batohu z prahy, nevite, co to bylo za firmu? meli e-shop a showroom nekde v nejakym sdilenym prostoru v centru... diky!

Nebylo to Bodline? 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 15:35
Reakce na kariii:

joo, dik moc!

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 15:38
Reakce na :

ja bych to mamce takhle taky nepodavala, presne jak rikas, opravdu to vyzniva trochu nestastne. Libi se mi poznamka Eclipse, kdyz uz, tak bych se ji zeptala na duvody.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 17:19
Reakce na Karja:

kdyz tata v 45 letech hledal novou praci, vsichni mu svorne rekli, ze je starej...  ale je fakt, ze je to pred sedmi rokama, ted je jina situace. tri roky drepel doma a flakal se, jak ho to sesmahlo a pak se vratil k remeslu.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 17:25
Reakce na Solathis:

Myslim, že před sedma rokama můj táta pracoval tři dny v týdnu neboť nebyla práce. Jako samozřejmě záleží, kolik dotyčnému je let, kde bydlí a co dělá za práci. Ale obecně nelze k věci přistupovat tak, že nemůžeš skončit v práci, protože si už takovou nenajdeš nebo je ti pětačtyřicet.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 18:20
Reakce na :

Bojím. Aj bez hororu.

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 18:22
Reakce na Kokoska:

" Pokud by mi dneska chtěli vyčítat něco ohledně mé povahy nebo života, asi bych odpověděla, že na to, jaký člověk je, má vliv výchova a geny."

Jop, to mi už moja pubertiačka stihla oplieskať o hlavu :-D

Offline Kokoska
35048 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 18:55
Reakce na slniecko:

No v té pubertě bych si to nedovolila, už tak jsme s mámou měly dost napjaté vztahy. Ona je dost generál a všechno chtěla podle sebe, nějaké debaty a vysvětlování se moc nevedlo. Což se bohužel promítlo i do dalších let, nikdy jsem se jí s ničím nesvěřovala a žádnou oporu a podporu jsem nečekala.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 19:07
Reakce na :

Chudák, takhle ho trápit.  Já bych ho v tom nenechala a schovala se s ním. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 19:19
Reakce na :

:-O

my zaměstnáváme i paní, které je myslím 70? osoby kolem 45 beru jako naprosto ideálního pracovníka. 

samozřejmě záleží na oboru, ale věk kolem 45-50 vidím jako problém snad tak u....horníka? 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 17. listopadu 2017 19:34
Reakce na Jiná Realita:

delal na nakupu...tedy zadna tezka, fyzicky narocna orace. to je ta truhlarina mnohem tezsi :-D navic se k ni vracel po petadvaceti letech...