tak nákupčí mi připadá hodně psychicky náročná práce, teda nic co by v 45 člověk nezvládnul, ale leháro to zrovna není. ono je neštěstí zejména v případě personalistek vyšlých ze školy, těm se pak zdá starej každej nad 30.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
A preto sa snažím, aby to takto nedopadlo.
Zas si občas vypočujem, no
.
Ale lepšie vedieť, ako nevedieť.
![]()
Na horor se muzu divat jedine v patek odpoledne s manzelem po ruce, kdyz vim, ze pak bude pres vikend doma ![]()
Knizky mi vadi min nez filmy, ale moc tenhle zanr stejne nevyhledavam.
jednoduché. v kontextu předchozích příspěvků - jedná se o odchozí horor![]()
mně zas tuhle přišel mai datovaný na rok 1970
viděla jsem příchozí mail, pak ho marně hledala....no protože se zařadil podle data úplně nakonec ...![]()
![]()
mě by teda na chatu někde v lese samotnou nikdo nedostal.
ale já jsem na tom tak, že bych se tam bála i ve dvou - že se ten druhý promění v příšeru a špatně to dopadne!
jedině ve třech - pupíček by příšeru určitě uoblizoval k smrti![]()
pupek se bojí tmy
pupek je děsněj strachoprd. leká se všeličeho, uhle mě vyděsil k smrti, když jsem s ním šla už takovým přítmím ven a on najednou začala blbě koukat před sebe, kde nic nebylo, ježit se a vrčet, pak stáhnul ocas a chtěl prchat
Špatně nastavené datum a čas v mobilu toho, kdo vám volal? Nebo jste se na 30 sekund propadla červí dírou do roku 2018 :D
Taky už jsem poslala mail se špatným datem - testovala jsem něco v programu a přepnula jsem si kvůli tomu datum a čas. Pak jsem to zapomněla vrátit a poslala mail...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí