Děkuji Ti za radu ohledně termohrnku.
Nakonec jsem koupila tento.
(ale nevím, jestli se mi podaří vložit viditelný odkaz.)
Děkuji Ti za radu ohledně termohrnku.
Nakonec jsem koupila tento.
(ale nevím, jestli se mi podaří vložit viditelný odkaz.)
:) zrovna z nej piju
Já ho mám na cesty- krátké i dlouhé.
Mám jeden blbý dotaz. Platí se registrační poplatky u lékařů? Nemyslím např. platbu za výkon u soukromého lékaře, ale běžný registrační poplatek. Dnes jsem byla na vyšetření na očním (dosud jsem k očnímu nechodila) a vyplázla jsem poplatek. Nebráním se tomu, nestěžuji si, jen mě to zajímá, neb s tím nemám zkušenost. Díky.
Z vlastní zkušenosti vidíš, že platí.![]()
jen mě zajímalo, je-li to normální. I když ... na gyndě také dávám roční příspěvek, tak to asi normální je. Kdo se moc ptá, moc se dozví, že? K doktorům moc nechodím, u zubařky platím případný nadstandard, tak mě jen zajímalo, jak se věci mají.
ja platila registraci na ORL, ale jinak mi to moc bezny neprijde...a ten absurdni rocni poplatek na gynekologii me vytaci. Z toho duvodu stale jezdim do rodneho mesta, kam tahle novinka jeste nedosla...
Plošné to určitě není. Vím, že ho vybírá můj gynekolog, jinde jsem na to myslím nenarazila.
Podle mě to nebude nic moc legálního, resp. nebude to asi zakázaný, takže se to smí a tipuju že to vykazujou jako sponzorskej dar, "dobrovolnej"![]()
Platí platí, já plátila teda jen vstupní ne roční a to u ortopeda, na gynekologii a tuším i u očního. U toho ortopeda teda platim za každou návštěvu i kontrolu. Jinak ne. Vůbec nevím, jak se věci mají, zda je to OK, či nikoliv, ale na všechny případy jsem byla upozorněna předema prostě je akceptovala.
Děkuji všem, už jsem v obraze :-). Tedy je to pracoviště od pracoviště jiné a v podstatě běžné.
Opravdu jsem byla jen zvědavá, nejde o těch pár stovek.
Gynekologii beru už jako fakt, prý je gynekologů málo. A jsem ráda, že nemusím čekat, vyberu si termín, který mi vyhovuje atd. Předpokládám, že stejného standardu se tedy dočkám i na tom očním.
každá normální praxe je soukromá ordinace, ne?
Můj paragon praví "registr a EET"
, z gynekologie snad ani paragon nemám, myslím, že si ho nikdy neberu.
O poplatcích na očním teda slyším prvně
Já zatím neplatila nikde, ani na gyndě, kde jsou tyhle "registrační poplatky" asi celkem běžný.
EET je vtipný)))
No já nevím, já teda platím u toho ortopeda, byla to moje volba, že jsem k němu chtěla chodit, plus mi ho doporučil stávající lékař, že je špička na tuto problematiku. A žádné VIP volení termínů ani další výhody nemám, prostě platím to, že tam sedí tenhle lékař. Mám tušení, že to minimálně v Praze bude čase mnohem a mnohem častější.
Mám jeden blbý dotaz. Platí se registrační poplatky u lékařů? Nemyslím např. platbu za výkon u soukromého lékaře, ale běžný registrační poplatek. Dnes jsem byla na vyšetření na očním (dosud jsem k očnímu nechodila) a vyplázla jsem poplatek. Nebráním se tomu, nestěžuji si, jen mě to zajímá, neb s tím nemám zkušenost. Díky.
Ne, podle mě to není legální, je to jen nějaký vymyšlený poplatek některých soukromých lékařů a je na pacientovi, zda na něj přistoupí nebo ne a ev. půjde " o dům dál" Registrace se dělá jen u praktických lékařů, gynekologů a zubařů a to bez poplatku!!!
Podle mě to není legální, protože je to na stejném principu jako dosud neschválený nadstandardy, "registrační" poplatky by odporovaly "rovnému" přístupu všech ke zdravotnictví, jak už jsem psala, vykazujou to 100% jako sponzorské dary.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.