Mutziputzi Ale to já vůbec neříkám.. Já jen komentuju divno vztahy s tím, že je to v (píp), protože domluva nemožná. Variant divno vztahů je moc, zištný oba, nebo oběma uniká něco a proto se nemůzou domluvit..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pavlena To souhlasím, znám několik případů, kdy problémy vznikají jen proto, že spolu nedokážou lidi komunikovat, pro mě je to nepochopitelný.
A ještě dodám, že jiný způsob než že půjčovací dítě si odnáší pytlíček se špinavým, mě ani nenapadla... Bývá u nás 2x do měsíce, občas to neklapne, protože nemoci, sportovní utkání, jiný program a neumím si představit, že by se k těm oblečkům dostalo za měsíc.. A prát defaultně v neděli ráno aby bylo večer suchý, tak na to kašlu.
Tak Betty haha, to je jako můj syn... je mu 13 let a letos se přiznal, že na Ježíška nevěří už asi rok (i to je ale vzhledem ke třídnímu kolektivu zázrak) a dělal, že na něj věří, aby nám "nezkazil" radost z vánočních příprav ![]()
Prosim vás, jak se jmenuje taková ta náplast na hlubší poranění, taková ta místo šití, ve tvaru mašličky. Nevím jak to popsat, nemám fotku...víte co myslím?
dá se to koupit v lékárně?
mysmat no četla, ale nějak si nevzpomínám, hned to jdu nastudovat![]()
díky všem!
já jsem to tu proběhla a pořád jsem nějak nepochopila, kde tedy zůstávají ty lepší věci? to je nosí otec sám? nechává je milejším svým dětem? vyhazuje je? nebo už má doma plný sklep hader, které nenosí?
nechápu.
myslím, že je zásadní zjistit, proč a co se s věcmi děje, protože pokud mu jich doma leží plný sklep a on si toho chlapsky ještě nevšiml, tak by možná stačilo mu prostě říct, ať je pošle po synkovi zpátky....? aniž by se kdokoli jakkoli urazil.
Jiná Realita ne, ne, klid, tak to fakt není. dítko prostě v něčem přijde a pak taky v něčem odejde, takže se nikde nic nehromadí.. jen se "vymění" věci slušné ve kterých odejde z domu za takové řekněme.. ne uplně slušné, které si tam zřejmě najde čisté. jako ty slušné mu určitě nikdo nebere, občas se i nějaká vrátí. já bych řekla že dítě to neřeší ( Pavlena myslím že u holek je to dost jiné, klukovi prostě triko etc. nijak nechybí) a já to taky nebudu řešit, nechám to tak, slniecko má pravdu. děkuju.
viktorka_od splavu myslím, že pokud a dokud to klukovi nevadí, tak bych to neřešila. ono mu to možná již brzy vadit začne, až bude chtít těžce zapůsobit na nějakou slečnu ![]()
ice my jsme tomu říkali motýlky a mimo civilizaci jsme je stříhali z takový tý náplasti bez polštářku ![]()
ice u nás se tomu říká normálně "mašličky" a google říká "náplasťové stehy":-) v lékárně určitě budou vědět.
viktorka_od splavu Ano nálasťové stehy, to bude ono! Díky! Jsem nechtěla být v lékárně za dementa a použít pro to nějaký název ![]()
ice steristrip je to taky
Existuju nejake cizmy/zimne topanky, ktore nepremoknu? Uz ma nebavi kupovat si nove a nove, ktore su mokre pri centimetrovom snehu.
letfenixa hlavně to chce vysokou podrážku, pak už je při "centimetrovém sněhu" úplně jedno z čeho je bota.
viktorka_od splavu Ano, vysoka podrazka je dobra pripomienka. A pri 5-centimetrovom snehu?
letfenixa lepená syntetika je jistota:-) nebo teda leštěná kůže. jestli se denně brodíš sněhem tak bych si asi pořídila boty přímo na to, a nehledala mezi "slušnýma" kozačkama apod. vycházkový městský boty myslím na sníh nejsou dělaný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí