Hustý! Odešly mi mé letité "sněhule" (min. 8 let jsem je měla!), a ty jezdecké se zdají být dobrým adeptem na nové.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Nebrodim sa denne, ale staci ze napadne a nemrzne a uz mam mokre nohy po 5 minutach. Pohybujem sa peso vacsinou a v podstate stale s kocikom. Mam topanky do snehu, ale k satam sa nehodia.
RoSa Dakujem.
letfenixa jo s kočárkem, jasný. tak to bych do sněhu ty šaty oželela. ale vzpomínám na jeden výlet kde jsem se ocitla nějak omylem a fakt moje plastový boty s umělým kožuchem od vietnamců vydržely sněhu do půl lýtek kdežto kámoška v kožených do půl hodiny mokrý nohy. takže pokud bych chtěla dělat parádu a nezničit si boty ani nohy zkusila bych ten plast.
nebo Hunter
letfenixa Timberland nebo Sorel
RoSa Leda ty zimní s ponožkou, jinak je to na obrzliny
tak určitě, v mrazech s vložkou - jasná věc!
Mutziputzi Dakujem. Idem pohladat.
viktorka_od splavu Som sa zariekla, ze nekozene nikdy viac po zlych skusenostiach s topankami od Batu. Ale do toho mokra to dava zmysel. Ked uz chodim aj do prace, aj s kocikom, preto aj saty.
Existuju nejake cizmy/zimne topanky, ktore nepremoknu? Uz ma nebavi kupovat si nove a nove, ktore su mokre pri centimetrovom snehu.
Kůže mi teda ještě nepromokla. Nebo pak goretex...
barbucha já myslím že nepromokne kůže, ale šité švy. nebo taková ta tenká kůže a semiš, to hned
Mutziputzi by mě zajímalo jak jsou na tom ty timberlandy v takové té "naší" zimě, kdy je venku čvachtanice ke kotníkům. s kočárem si to ještě moc dobře pamatuju, zejména že jsem nemohla přejet ty přechody mezi chodníkem a silnicí, kde byla nahrnutá/nameterná hromada, z půlky voda z půlky sníh. fuj
viktorka_od splavu Jak to dělaj netušim, ale udávaj že jsou waterproof a já pouze potvrzuju![]()
Mám dotaz na zkušené pekařky: Zítra přijde nečekaná a neplánovaná návštěva na kafe s intolerancí lepku. Můžu v nějakém klasickém receptu nahradit mouku strouhanými ořechy? To je totiž to jediné, co doma mám a do obchodu se mi na Silvestra tedy vůbec nechce. Jako kypřidlo bude asi soda, bezlepkové kvasnice ani pečící prášek nemám.
Já dělám Pavlovu - uplně bez mouky, téměř bezpracný, vděčný. Jen abys měla něco navrch, já dávám kyselejší ovoce a šlehačku, případně místo šlehačky řecký jogurt...
dynda Tam je ještě problém s mléčnou bílkovinou u druhé osoby
A stejně nemám dost cukru moučky, jinak bych udělala kokosky. Tak nakrájím ovoce na mísu, stejně je to zdravější. Akorát to kafem nezapijou, no.
Dadoo To těsto není špatný, 4 lžíce moučky vyštrachám, udělám roládu, nechám ji naplacato jako tenký řez a nahoru jablka. Díky moc!!!
Ak mate orechy (vlasaky, mandle, lieskovce, uplne jedno, aka sorta), mozete skusit i tento easy kolac. Robila som ho uz zo vsetkych moznych orechov, asi najviac mi chuti prave z vlasakov.
https://delikatesy.etrend.sk/recepty-suroviny/mandlovy-kolac-anello-di-san-luigi-2015
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí