Candance no taky by mohla skákat na karimatce? i když to by asi chtělo nějakou širší:-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Candance Hele, dokud si nikdo nestezuje....Treba nebyvaji doma nebo je to pokoj, co moc nevyuzivaji. U nas v baraku je jen pulka bytu ttvale obydlena, na co dalsiho lidi ty byty maj, nevim nevim.
mysmat A co to oblepit dokola pásem samolepícího suchého zipu? Tou měkčí částí.
Když už je tu podlahové okénko, nám se podařilo skříní poškrábat parkety. Nejsou to hluboké rýhy (jakože do dřeva, myslím, že je poškozená jen ta svrchní lakovaná vrstva. Dá se to nějak zachránit, aniž by se musely přelakovat (bydlím v bytě s parketami poprvé v živote)? ![]()
Když už je tu podlahové okénko, nám se podařilo skříní poškrábat parkety. Nejsou to hluboké rýhy (jakože do dřeva, myslím, že je poškozená jen ta svrchní lakovaná vrstva. Dá se to nějak zachránit, aniž by se musely přelakovat (bydlím v bytě s parketami poprvé v živote)? ![]()
mysmat Asi s křížkem po funuse, ale my máme pod strojem na cvičení takovou podložku, jaké jsou pod kancelářské židle. Je to průhledné a tvrdé, neprotlačí se to jako karimatka a na parketách to skoro není vidět. Dělá se to v různých velikostech, kupovali jsme v Hornbachu nebo Bauhausu, teď už přesně nevím.
tak co, děti, jaký je návrat do posváteční reality? ![]()
to říkal víceméně včera kolega, že návrat do reality asi nedá (svátky trávil hluboko v lese v chatě, málem obědval se srnkama, a prý vůbec neví, jak se vrátí mezi blázny a dědy na silnice, že si za ty sváteční dny snad i odvykl řídit).
Jiná Realita Já až zítra.. dnes jsem aspon opravovala a známkovala z domova, abych se nastartovala ;-)
Mimochodem.. chtěla bych si koupit nějakou pěknou zimní čepici. Kde se kupují pěkné čepice??
Dadoo já taky, s oversized bambulí a hlavně ne černou!
Jiná Realita co TADY?

Koupila jsem si k zimní bundě tuhle ( milovnice zvířátek nekamenujte ), je z e shopu anytra.cz. nakupuji tam docela ráda, a nejen zimní čepice, ale i klobouky k jarním outfitům nebo letní slamáky.
Moc pekna.!
Miru Ještě bych do ní potřebovala ty vlny na vlasech.![]()
...houbelec.
Mam taky kratky vlasy, vykukuji mi jen kratší oramínky a dobré.
Já mam zas starorůžovou, a koupila jsem si na ni ještě jednoduchou brož, at se třpytím![]()
Poéma ta čepice je skvělá! Tu chci tAky. Jdu hledat..
Na zvířátka kašlu, ale ty kožešinový bambule jsou strašný...ale jo já vim, když nemůžeš říct nic pěknýho, radši mlč![]()
Mutziputzi Náhodou tahle je hezká, žádná "vopelichaná" anténa.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí