"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 11:08

#mysmat Ja jsem to videla I v Bauhausu, podle me to bude ve vsech podobnych obchodech, mame to doma na zidlich a na stole. Nalepovaci jakoby filcove latkove nebo tak. Drzi to poradne, ty umelohmotne jsou na nic, to je jasny:-)

Edit: tucna jsem byt nechtela.

Offline rozarka
4221 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 11:09

mysmat Filcová nalepovací kolečka/čtverečky prodávají v domácích potřebách,nebo galanterii. Tuším,že je budou mít i vietnamské haraburd'árny.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 11:16

mysmat v bauhausu a podobných obchodech toho mají hromady druhů typů velikostí, "samolepicí plsťové podložky" se to odborně jmenuje:D

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 11:17

mysmat normálně se prodávají filcová lepítka na nábytkové nožky/podstavce, v různých barvách a tvarech. Buď v nábytku nebo v hobby marketu. Edit: koukám, že už nosím sovy do Athén

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 11:28

mysmat v bauhausu jsme koupili filcové čtverce, mají různé velikosti koleček na nohy židli, stolů,nebo ty větší čtverce , takže jakýkoli hobymarket to asi má.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 11:50

mysmat otevři si dneska láhev vína a špunt nakrájej na plátky. A nemusíš do Bauhausu. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 11:51

Karja to já taky ne, ale teď přiberu i po nahlédnutí do kuchařky  

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 12:10
Reakce na Dadoo:

mysmat otevři si dneska láhev vína a špunt nakrájej na plátky. A nemusíš do Bauhausu. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 12:51

Dadoo Ja jsem jak lunt a to jsem chtela pribrat. Pak budu chtit bejt jak lunt a zas budu tucna. To je furt naopak, zkus si to prat obracene:-).

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 14:13

Já mívala eliptical položený na takové podložce podobné karimatce, protože vibrace z cvičení prý ruší sousedy dole. A tak jsem ho vždy sunula i s tou karimatkou. Něco takového https://www.insportline.cz/3185/zatezova-podlozka-insportline-06-cm

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 14:18

catch Dík za tip, příště se dostane i na něj. Máslo nahradím olejem, ta mléčná bílkovina je všude a ghí se mi dělat nikdy nechce. A také děkuji Dadoo, výsledek stál za to, korpus nakonec skončil jako normální roláda pomazaná marmeládou.  

Offline catch
215 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 14:23

KapkaMM 

Stalo sa mi, ze som nemala maslo, dala som tam miesto neho asi 2PL vysokotucneho kokosoveho mlieka a super. Len neviem, ako alergici reaguju na bielkoviny z kokosoveho mlieka..

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 14:30

catch Neměli by reagovat nijak, jen bych se spíš obávala, aby se ten kokos netloukl s jinými ořechy. Ale to už bych si vymýšlela, mí alergici jsou vděčný, když si můžou vůbec dát něco, co si nemuseli připravit sami. A obvykle chválí, i když je to podle mě nepoživatelné.

Offline catch
215 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 14:38

KapkaMM 

Ked mate okolo seba alergikov, dovolim si vlozit par linkov, kde sa inspirujem a nieco z toho sa uz stalo pravidelnym jedlom:

http://www.delicious-blog-lucie.cz/p/seznam-receptu.html

https://histaminovakasulka.com/recepty/

https://varecha.pravda.sk/recepty/diety/

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 15:02

mysmat CML asi,ne??

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 15:32

KapkaMM diky za tip. Mne se to taky hodi, uz jsem dlouho uvazovala o podlozeni karimatkou s tim, ze to budu posouvat spolu s ni.

Ja bych jeste potrebovala neco, cim podlozit dcerou. Protoze jak jsem se tu ptala na nejake TV hry, tak jsme koupili XBox a porad tu cvici a skace. A nevim, jak moc to dupe pod nami. 

Doufam, ze moc ne. Protoze sousedy nad nama neslysime, ale obavam se, ze oni spis hraji pres ovladace.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 31. prosince 2017 15:38

Candance řekla bych, že cvičení a skákání jde i přes bytelné stropy slyšet obecně fakt hodně, a že podložení tomu moc nepomůže ... není to asi moc aktivita do bytů no ...