Poéma Já to mám ve stejný kategorii jako chlupatý koule na kabelkách (ještě tak na začátku a origo Fendi), ale vopelichaná nebo huňatá, to už je jedno![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Dadoo Právě jsem si říkala, že tobě by se líbit mohla, jsme podobné typy v oblékání, alespoň podle toho, co jsem zatím na tobě tady shlédla, tak soudím.![]()
711990 běžím tam!
711990 tak nic, tu bílou s barevnou bambulí nemají :( ale dík stejně.
Prosím, existuje nějaký slevový kód na kosmetiku LUSH ?
Mutziputzi Chlupatou kouli Furla jsem si zrovna minulý týden koupila. Ne teda na kabelku, ale na klíče. Dobře se mi od té doby v kabelce hledají. ![]()
Ptala jsem se tady na 4D kino, tak sem taky napíšu, jak to dopadlo.
Děj nehodnotím, Star Wars jsem nikdy předtím neviděla a podobný žánr jde mimo mě. Ale dobře, boj zla s dobrem... 3D efekty jsou super, to se mi moc líbilo už u minulého filmu, který jsem v tom provedení viděla. Ta technologie je úžasná, ráda bych viděla nějaký historický film nebo něco z přírody - džungle, les, savana, podmořský svět, hory, to by musela být krása.
Ten čtvrtý rozměr bych si teda odpustila, vítr a déšť se dal snést, ale to neustálé lomcování sedadlem a rány do opěradla mě dost štvaly.
Celkově to bylo lepší, než jsem čekala, jsem ráda, že jsme to vyzkoušeli, ale příště už jen 3D :)
evik77 nikdy jsem se slevovym kuponem na lush nesetkala
baltik Díky za odpověď. Tak to nemá cenu na něco čekat a mohu objednat hned.
Nemáte někdo radu, jak pomoci uchu zalehlému zánětem? Nemoc se léčí, a teď by bylo třeba pomoci s tím odlehnutím...
dost_bot Já bych tam nic jinýho než kapky nedávala, máš asi kapky na předpis s antibiotiky? Ty volně prodejné nemají žádnou učinnost. Někdo říká, že teplo pomáhá zánětu bujet, pak se dává netřesk, česnek na dezinfekci, to ale zase může naopak něco zanést.
Kam zmizol príspevok vrátane fotiek @KoraKora v outfitovom vlákne?Som jej chcela pochváliť sveter.
pecka mně zmizelo celý to vlákno ![]()
Ounz No fakt, je pryč! Šmarjá! :(
Jako že vám zmizelo celé "Můj dnešní outfit"? Vlákno ted mám, ale fotka Kory tam není tedy.
Karoleena no už se mi zas objevilo, ale fakt tam chvíli nebylo, projela sem to řádek po řádce..
dost_bot já si ho vykapala lihem na pupík, a dobrý, akorát mě dnes doktor sprdl že kdybych si to neléčila samodomo, nemusela se mi rozjet i angína.
Máte zkušenost s reklamací proleželé matrace? Máme matraci do dětské postýlky, požívaná je necelé 4 měsíce od narození syna a pouze v noci (přes den v postýlce není) a uprostřed začíná být proleželá, dolíček je už viditený. Matrace nebyla z nejlevnějších, takže jsem docela naštvaná, ale nikdy jsem nic nereklamovala, tak nevím, jestli to má vůbec cenu a jak postupovat. Děkuji za rady.
AquaB reklamovala a uspesne. zeptala bych se na spravny postup tam kde jste ji koupili.ja mela vyplneny reklamacni formular prodejce, privezla matrace do prodejny, pani to na me jeste zkousela s opravou/vymenou coz jsem odmitla ze trvam na penezich a po tydnu nebo dvou prisly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí