"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 08:41

AquaB kolega, ktery nejalou dobu delal u vyrobce matraci, mi radil, at si dam tu matraci na zem, necham ji cely den a jestli bude mozne i potom pri srovnani s prknem (necim stejne dlouhym a rovnym) videt prohluben, tak ze mi reklamaci uznaji

ale asi zalezi i na konkretnim vyrobci/obchodnikovi, kdyz Viktorka pise, ze byla uspesna

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 20:27

AquaB Reklamovali jsme úspěsně proleželou matraci. Byl to rozměr 180x200cm. Reklamaci jsme uplatňovali na prodejně, kde jsme ji koupili, ale přijel výrobce a dovezl novou, starou si odvezl. Ale bez potahu. Máme sundávací pratelný, takže jsme museli potah sundat a pak si ho na novou matraci zase povlécet.

Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 04. ledna 2018 22:45

Ne nutně, ale zajímalo by mě. Pokud nějaké číslo na svém mobilu zablokuji, když mi pak ten dotyčný volá, co slyší? Že jsem nedostupná?

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 11:18

Neporadily byste mi, prosím,  nějaký ověřený fantastický hydratační pleťový krém na suchou kůži, nejlépe noční? Značka: spěchá

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 11:43

moninika jako tělo? Obličej? Excipial má kromě lipolotio i hydrolotio, matka si ho chválí. Pak lidi dost chválej mléko od khiels, pokud nechceš z lékárny. Za mě je docela fajn ahava, něco z nímaj i na notinu sem koukala (já dostala jako dárek z cest)

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 11:45

moninika a pokud na obličej, tak fain je ibuki shiseido i khiels moisturizer..maj variantu obyc a mastná pleť. Jinak teda mě výborne funguje i drogerkovej neutrogena oil free moisturizer, ale nevim, cosložení (já to nestuduju, ale někdo to řeší)

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 11:50

Ounz Potřebuji nový krém na obličej. Úplně cítím, jak mám napnutou suchou pleť. Problém je, že přes den mazání moc nesnáším, radši něco na noc. Měla jsem Dior, Estee Lauder, teď mám the Ordinary. Nejsou špatné, ale chtěla bych vyzkoušet něco nového. Nemáte někdo třeba Clarins? Na ten se asi půjdu mrknout o polední pauze..

Na ty co píšeš, se mrknu, díky

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 11:57

moninika clarins ma nebo měla @jinx, to ibuki je fakt dobrý, a asi nebude špatný z ingredients jeden (já si vzpomenu  )

edit: aesop

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:01

Ounz Ibuki je tak do 30 let, pak už bych přitvrdila na Benefiance

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:07

moninika ty Hydra essential radu od Clarins hodne chvali youtuberky, ale osobni zkusenost nemam

ja mam ted Gernetic synchro, ale prijde mi moc mastny

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:13

Mutziputzi jo? Tak s tou zkušenost nemám, já měla ibuki i po 30, ale moje pleť není z nejhorších, troufám si tvrdit..

20970 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:17

Ounz Já taky, mně se strašně líbí jak voní, nevim kde, ale fakt někde jsem četla, že je to pro mladší.

EDIT: nikde to nevidim napsaný, tak jsem asi převzala někde z doslechu, třeba je to blbost.

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:18

Mutziputzi no právě, ibuki voní nádherně (poprvý sem si ho koupila hlavně kvůli tomu..)

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 12:53

No, tak teď nevím, jestli být ráda, že prý vypadám mladší nebo se urazit, že už mi je tolik.  Byla jsem se mrknout na ty krémy, vybíráme s prodavačkou a ona se mě pak zeptá, jestli se může zeptat kolik mi je. Tak řeknu číslo a ona smrtelně vážně, že by neřekla, že už mi je tolik (a nechtěla mi fakt lichotit) a ruka se jí posunula o poličku výš, kde už byly hydratační účinky spojeny i s bojem proti vráskám...

No, zatím sem nic nekoupila, byla jsem je spíš očuchat, protože vůně je pro mě hodně důležitá aby mi krém nevadil a nejlíp mi zatím vychází ten Clarins, Shiseido také nevypadal špatně a z Chanelu pořád cítím nějakou sladnou žvýkačku. Musím projít recenze a třeba mi ještě nějaká dáte dobré tipy.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:02

moninika a nemelo by byt podstatnejsi pro vyber kosmetiky, v jakem stavu ma clovek plet, tedy na kolik vypada, nez kolik je mu jako cislo?

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:11

baltik no tak prodavačka ruku hbitě posunula, páč krém na vrásky stojí o dost víc, žejo 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:17

Tak tak  Ale protivráskové zatím nekupuju a ještě chvilku bych u toho ráda zůstala

20970 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:22

moninika Ja je kupuju a primerene veku teda od 25 urcite, jakej je duvod je nekupovat?

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:24

jako to Excipial lipolotio si všichni strašně chválej, ale mně uplně strašně smrdí, že ho nemůžu vůbec mít.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 13:34

Potrefenáhusa Souhlasím, smrad největší to je.