moninika , ja dlouhodobe pouzivam clarins multiactvie nuit a ten se mi zda fajn, je trochu (primerene) hutnejsi, hydratuje, vyzivi. Mela jsem i ten ibuki (denni tedaú a ten se mi zdal taky moc fajn a vuni ma opravdu nadhernou. Nebo, ted mi na noc moc sedi pletovy olej, plet je rano hebka a takova jakoby naducana. Mela jsem O Way a ted mam Clarins (maly zluty flakonek s kapatkem), oba jsou fajn. Jen oba trosku specificky voni (bylinky?), treba podobne specificky mi voni Nuxe.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa , jo, fuj, to bych na sebe nedala.
Mutziputzi mozna jsou zbytecne hutne?ja bych podle data narozeni mela taky pritvrdit,ale pocitove mi sedi lip klasicke hydratacni kremy,nez vylozene ty anti aging.kdyz jsem si koupila krem pro 30+,moc jsem si nepomohla a objevilo se i nejake to akne. O chanel se ale nejednalo,byla to lekarenska kosmetika.
jinx Taky to byl Multi-Active, co mi voněl. Asi nakonce koupím ten. Původně jsem šla cíleně po Hydra-Essentiel, ale ten se mi po vůni nelíbí, tak jsem ho ani nezkoušela.
Vůně Nuxe je mi příjemná, ale ty oleje asi celkově moc nemusím. Objednala jsem je i od Ordinary a použila asi jednou, tak zůstanu u krému.
Mutziputzi Ani nevím. Tak nějak mám nastaveno, že je používají starší dámy, ale tam už vrásky jsou, tak to nemá logiku, vím. ![]()
Potrefenáhusa tyjo, smradu sem si nikdy nevšimla (ale mně voněj divný věci)..nevím, jestli to hydrolotio neviní jinak, u matky můžu očichat a podat report..
jako to Excipial lipolotio si všichni strašně chválej, ale mně uplně strašně smrdí, že ho nemůžu vůbec mít.
Já jsem ho docela dlouho používala, když mi ho doktorka psala na ekzém i děcka jsem tím jako mimina natírala a nevadil mi teda. Ale vůni si už vůbec nevybavím, budu si to muset někde oživit...
Gatita Já to mám ráda, mastnotu ne, ale hutnost, třeba gely mi nikdy nedělaly dobře.
Zajimava debata o kremech.
Nedavno jste mi tu dobre poradili hojici krem. Dekuji Ounz
Tak ted se opet ptam,jaky lehky make-up ci snad lepe CC krem na opravdu citlivou plet? Ktera navic nesnasi mineraly a ovocne kyseliny?
tzaziki Já momentálně používám toto a jsem moc spokojená, ale s citlivostí by to chtělo vyzkoušet... 
Mela jsem podobne pozadavky a splnil mi je clinuque superbalanced. Nekupuj to ale na blind, rekni si o vzorek,ja bych si vybrala uplne jiny odstin a blbě.
Pro mě je teď hodně velkým pozitivním překvapením denní i noční sérum z Blue Therapy řady o d Biothermu. Nejhorší akné mám snad už konečně za sebou, ale i tak je pleť je pořád taková "hrbolatá" a je na ní vidět, že má něco za sebou. Teď mám po nějakém týdnu testování skoro kompletně vyhlazeno. Jsem zvědavá, co ukáže dlouhodobější používání, zatím jsem fakt nadšená.
moninika Co noční hydratační maska od Clinique? Mám ji ráda.

tzaziki Já svoji pleť považuju taky za citlivou, navíc problematickou, podivnej mix suché a mastné a tak, nemůžu třeba vůbec výrazně parfémovaný věci (Guerlain, achjo :( ), a už mám třetí balení hydratačního tónovacího krému Balm Shelter od the Balm a zatím jsem nenašla nic, co by ho překonalo, i když Serum Foundation z The Ordinary mu celkem šlape na paty. Pak jsem ještě milovala Healthy Mix Serum Gel od Bourjois, ale přestali ho asi vyrábět, dlouho nikde nic, až teď jsem ho nedávno kdesi viděla, ale v novém obalu a tak, a tuhle novou verzi ozkoušenou nemám. Všechno to jsou fakt velmi lehký produkty, skoro nekryjou, spíš sjednocujou. Ale moc nevim, co ty minerály a kyseliny, zas tak moc se neorientuju, abych je ve složení s jistotou odhalila. A naopak já jsem zas limitovaná hodně světlou barvou pleti, čímž se asi připravuju o dost jinak dobrých produktů, který jsou bohužel chudý na odstíny. Jak třeba všichni chválili CC od Estée, tak ten absolutně nemůžu mít, jsem pak oranžová jak mrkev.
Lama_z_Lana Díky za tip, určitě se na to podívám, ale nemáš ještě nějakej na pigmentové fleky? Já nemám po akné ani tolik hrboly jako právě ty skrvnky, naštěstí bych řekla, že se vždycky nakonec ztratěj (ovšem, to se může věkem změnit), ale i teď to mizí dost pomalu.
Kokoska Když mně zatím všechny věci od Clinique co jsem zkoušela dost smrděly... Mrknu na něj v obchodě.
Lama_z_Lana Nedávno řešila takový problém švagrová. Co přesně máte, že bych jí dala tip.
Já nepoužívám žádný krém. Pokaždé, když jsem si něco koupila, tak to putovalo k mamce. Jsem v tomhle celoživotní flink, co má problém se i odlíčit![]()
moninika asi budu vypadat, že jsem jejich agent, ale za sebe doporučuju Babor... od té doby, co jsem změnila kosmetičku a používám jejich produkty, nemám pocit napnuté pleti... mají taky dobrý sérum, adventní kalendář s ampulema, já jsem s touhle značkou fakt spokojená (je mi 40+)
moninika tek ja jsem zase asi agent Ordinary
dneska mi dcera kupovala dalsi davku pripravku a prodavacka si nás pamatovala. A to jsme tam byly v říjnu! Presne vedela co chci. ![]()
Karja jen taková věc - jestli máš potíž s pigmentovýma skvrnkama, dala bych si hodně bacha na slunce během těhotenství.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí