"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 18:46

Edge Značku vůbec neznám, podívám se, díky.

Dadoo Tu používám teď a s krémy jsem spokojená, ale mám pocit, že se pleť i po krátkém používání nějak změnila a je na tom krému jakoby "závislá". Navíc jsem koukala, že krém tu ani teď nemají skladem, tak bych se mrkla i na něco jiného a třeba to bude i lepší...

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 18:51

Karja No já právě na to, jak jsem poslední dobou ke kosmetice totálně rezignovaná/skeptická dost mě to překvapilo (mažu se jinak jen DRr. Muller panthenolem). Jinak s tvým problémem bohužel nevím, přímou zkušenost nemám :(

Renusatko Teď testuju Blue Therapy Accelerated Repairing serum na den a BT serum-in-oil na noc. Kromě hrbolatosti ami to pomáha i na jizvičky, co vypadají jako trvale rozšířený pór. Prostě kráter.

Ještě k tomu mám nějaký čistící olej a krém, který jsem ještě nenačla, ale já už jsem na ně po pozitivní ochutnávce načatá :))

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 19:11

Lama_z_Lana Já jsem taky skeptická ke kosmetice. Nikdy jsem se krémem nenamazala víc než týden , nemám potřebu a spíš mi naopak přišlo, že většinou proběhlo nějaké zhoršení. Možná ten Biotherm bych mohla taky vyzkoušet. Nemám vrásky ani suchou pleť, ale následky po akné mám taky. 

Moje kamarádky je opak, pořád něco zkouší a občas mi přijde, že sérum na vrásky kolem očí jí to jen prohlubuje. Možná pocit a kdyby se nemazala, tak je to ještě horší. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 19:16

viktorka_od splavu Ani nemám potíž, nemám musim zatukat, nikde po těle žádný fleky, skrvny a to se v létě dost často nemažu. Já jsem sice bílá, ale vůči slunci nějaká imunní:-D. Tohle jsou normálně fleky po akné, sluníčko mi na na jejich zmizení právě pomáhá, ale v těhotenství se slunit nebudu, však bude jen jaro a ještě bych z toho hicu asi chcípla;-)

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 19:19

Lama_z_Lana Já jsem taky skeptická, už mě ani nebaví zjištovat něco jiného. Ted mi vyhovuje Bioderma, jako nic nemizí, nezlepšuje se, ale je to příjemný, pleť nepne, nesvědí, drží na tom makeup, takže OK. Ted mám jen v záloze nákup nového makeupu až se dostanu do centra. Tak díky, tu tvojí novinku prozkoumám!

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 19:27

Tyjo, překvapuje mě, kolik lidí se nemusí mazat, já když si umeju obličej, tak musím mazat, jinak mi pne a je to nepříjemný..jinak pleť mám vcelku dobrou,ale bez krému se neobejdu..

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 19:53

Nedám teraz tip na hydratačný krém, sama si momentálne niečo hľadám, ale na "rýchlu záchranu" odporúčam z Douglasu takú jednorázovú masku s tigrom, po nej mám pleť totálne nasosanú ako špongia.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 20:23

moninika nejsem si jistá, ale myslím si, že je k sehnání jenom u kosmetiček

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 20:49

Edge Aha, to to vysvětluje, já v životě nebyla u kosmetičky, ani na manikůře, pedikůře. U kadeřníka už párkrát teda jo. Bych se měla stydět...

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:06

Ounz já se moc nemydlim, používám pleťové mléko a pletovou vodu,pak není tak moc nutný se mazat.mne osobně to moc nevyhovovalo,dvakrát denně odmastit a pak zase namastit,ta mírná nepece mi vyhovuje víc (pleť nic moc,ale bejvalo to horší,takhle žijeme víceméně v tiché symbióze)

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:19

Potrefenáhusa je mi to jasný. No já se taky nemydlím úplně, ale  večer odlíčit a pak to teda spláchnu ještě ve sprše a to se mazat musím no a ráno si myju vlasy (musím denně) a i kdyby ne, bez studený vody  a obličej by to nešlo. A taky se mažu. I když bych nebyla nalíčená a  večer to ‘nechala bejt’ budu to cítit..mám tu pleť otravně citlivou..to bylo konstatování překvapený závisti no 

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:24

Ounz no mne opravdu závidět není co, ale jak říkám,s péčí se to úplně nevylepsovalo.

Offline Edge
1739 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:26

moninika tak to ale o dost přicházíš   já bych na masáž obličeje, dekoltu a šíje mohla chodit každej den

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:33

Potrefenáhusa To mám asi stejně...pleť žádný zázrak, s péčí žádná změna. Když už tak k horšímu. 

moninika na pedikůře jsem nikdy nebyla, není důvod, protože nohy mám, jak miminko. Na kosmetiku nechodím, jen 3x za rok na trvalou na řasy ke kamošce. Vlasy si nebarvím, zatím nemám žádný šedý vlas a stříhá mě neteř doma tak 2x za rok. Kůže bude prostě geneticky dobrá, žádné strie, žádná celulitida, žádné vrásky. Zase jsem celý život měla akné a to fakt strašné a i po 40 se občas něco objeví. 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:39

Potrefenáhusa tomu rozumím, někdy míň je opravdu víc.

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:41

Renusatko no kůže nejen geneticky, pochopila sem, že pravidelně cvičíš,to dělá taky dost,myslím.  (Ovšem geny hrajou asi prim)

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:42

Ounz já myslím že je i možný na to tu pleť prostě zvyknout. já se taky nikdy pravidelně nemazala, jen občas když jsem fakt cítila pnutí - po pobytu venku, vyfoukaný větrem a tak. však děti ani chlapi se přece nemažou (a ne neměla jsem nikdy mastnou pleť), tak jsem to mázla indulonou. třeba jednou týdně nebo taky měsíčně. až mě kámoška (Oriflame, pochopitelně přesvědčila že přece musím - noční krém denní krém a takový kraviny. no tak už musím. a taky se nemydlím. odlíčím se něčím mastným, umyju se vodou.

jo a kosmetiku jsem pochopila že fakt nemám pokoušet, protože po každým z asi tří pokusů (vždycky jinde) jsem měla co dělat aspoň měsíc než se pleť vzpamatovala

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:50

viktorka_od splavu no, ono asi fakt záleží na typu pleti a kde žiješ teda taky, já pracuju v ne úplně čistým prostředí a je tam sucho jako blázen, to se bez péče nedá. Věřím, že ale někde v přírodě na samotě bych to dala..? Anebo taaky ne. Pravda je, že mám po vyčištění a máznutí dost příjemnej pocit, a před tím naopak cítím, že to není ono, i kdyby to mělo bejt z návyku, už to tak nechám,myslím, že mi to víc neplechy než dobrýho nedělá, tak to nebudu měnit.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 21:59

Ounz Jenže já cvičím tak 5 let, předtím ani náhodou. Ve škole nic, před těhotenstvím nic a nabrala jsem 22kg, takže si myslím, že aby se neudělaly strie a zase se kůže perfektně stáhla...na to je třeba genetika a ne za dalších 10 let začít cvičit. 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 05. ledna 2018 22:07

Renusatko jojo, někdo má tu kůži takhle fajnou..