Mam takovej dotaz, nebo spis teda doufam, ze tady nekdo ma zkusenost, o kterou se podeli.
Poslednich 5 let pracuju v male firme na rekneme koordinatorske pozici. Mam konkretni oblast zodpovednosti, pripravjju ukoly pro malej tym, zaucuju je a kontroluju jejich praci.
Uz nejakou dobu pracuju z domu a nedavno mi majitel rekl, ze moji praci zacou vyrizovat z centraly v barcelone a proste ze si mam hledat neco jinyho, ze nejpozdeji za par mesicu nazdar. Celkem jsem vystresla a prihlasila se na prvni misto, kde jsem si davala realny sance, asistentsky misto ve firme pro digitalni marketing. V podstate absolventsks pozice, ale chteli nekoho s cestinou, no proste... misto jsem taky dostala a ve stare praci dala vypoved. V nove zacnu od zacatku unora, smlouvu jeste nemam podepsanou, ted pro ne delam nejaky akutni veci na zivnostak.
Ted jsem ale jak na potvoru zacala nachazet inzeraty na pozice, ktery by mi pasovaly mnohem lip a kde bych i mohla vyuzit zkusenosti z minule prace.
Jsem na sebe trochu nastvana, ze jsem reagovala tak zbrkle, a pripada mi, ze ted v podstate zahazuju zkusenosti ze staryho mista, kde jsem se vypracovala.
Premyslim, ze se na ty pozice zacnu hlasit a proste reknu podle pravdy, ze jsem rychle potrebovala novou praci, ale ze chci vyhledove pracovat na podobne pozici, jako ta puvodni. Nebude to vypadat blbe?
Byl nekdo v podobne situaci? Ja jsem ted uplne nalomena do ty novy prace nenastoupit, ale zas takhle bez toho, abych mela jisty cokoliv jinyho, mi to prijde trochu kach ...
No tak jsem se vypsala
treba se v tom nekdo pozna a napise mi nejaky postrehy.