"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 12:23

Lama_z_Lana pokud tě ta nová práce vyloženě neštve a za současná je opravdu TAK špatně placená,asi bych sla. A doufala.,ze jednou svou vysnenou práci budu dělat zas. A do te doby se nebudu muset trápit ekonomický. To totiž dokáže vyčerpat tak,ze člověk z te vysněné ale bídně práce úplně ztratí radost. životní jistoty nejsou zanedbatelné. 

Ale těžká volba,vím.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 13:30

Diky moc vsem, ja si to nejak preberu... zatim teda budu intenzivne dal hledat a ono se to nejsk vyvrbi. Mozna me aji to 'horsi' misto trochu nakopne celkove, z te prace na dalku uz mi trochu sibe 

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 14:17

Lilly_Ku já držím palce, ať se dobře rozhodneš a vyjde ti to :) to, co píše jinx, dává smysl..

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 19:28

Máte někdo zkušenosti s výukou anglické konverzace přes Skype, příp. můžete někoho doporučit?

Jsem věčný začátečník, několikrát jsem začala chodit do jazykové škole, ale po pár lekcích mě to přestane bavit. Nepotřebuji angličtinu do práce, ale začíná mi dost vadit, že při našich výletech a dovolených po Evropě mluvím jak hotentot. Domluvím se teda, ale necítím se komfortně.

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 22:08

Alena_In ja bych se na skype vykaslala, kolikrat si nerozumim poradne ani s babickou a to mluvime stejnou reci. ale zvaz misto jazykovky soukrome hodiny, je to mnohem, opravdu mnohem lepsi. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 22:13

continuity Díky, považuji.

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 22:24

Ounz Mutziputzi Ibuki jsem měla a to jsem velmi daleko od 30, ale nečekala jsem od něj nic více, než hydrataci a to splnil na 1. 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 06. ledna 2018 22:25

moninika Také chválím Clarins multiactvie nuit. Už ho ale dodělávám a přemýšlím, jestli jej koupit znovu, nebo sáhnout po nočním krému z té "sinější" řady pro zralou pleť. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 12:06

continuity pro mě je třeba určitě lepší, když na hodině nejsem sama, ale je tam aspoň jeden (až tři) další žák - víc už je horší. ale srovnání hodiny, kde jsem já a učitel, a hodiny, kde jsou tak tři žáci - pro mě rozhodně varianta dvě. sama s učitelkou jsem se cítila nějak nesvá. asi mi vyhovuje forma výuky, kdy slyším, co říká někdo jiný a vnímám v tom třeba chyby, nebo jak bych to řekla já jinak. sám sebe člověk tak neslyší.

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 12:31

Jiná Realita úplně nejlepší bylo když jsem chodila s kamarádkou, ve dvou měla každá dost pozornosti ale přitom jsem mohla trošku "odfrknout" mezitím co mluvila ona. když chyběla tak po hodině už jsem prostě nemohla. měli jsme klasické "dvouhodinovky" tzn 90 min a tehdy jsem pochopila, proč vyučovací hodina netrvá hodinu. 45 minut totálního soustředění je tak akorát:-) je fakt že jsme měly učitele pedanta, kterej to valil a žádný srandičky pauzičky. teď co máme učitelku s ní bych dala i tři hoďky:-P

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 12:35

Já mám lekci 2 hodiny čistýho času, je nás tam 10 a s frekvencí konfrontace mé osoby jsem naprosto spokojená, víc by mě odrovnalo

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 12:53

Mutziputzi nás je oficiálně taky 10, ale naštěstí se tam takhle málokdy sejdeme, mně 10 přijde už moc. ideál je tak těch 4-5. hlavně jsme teď vyváženější, minulý rok bylo několik výrazně slabších žáků a to bylo ubíjející. nově se to dá v deseti, odsýpá to, ale předtím když měli dva problém stvořit větu, zbytek už se dost nudil. 

Offline Kokoska
35042 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 15:32

Chodím soukromě na 60 minut, jsem tam sama a je to super! Na španělštinu před pár lety jsme chodily dvě, taky to nebylo marný, ale že bych si nějak oddechla, když mluvila ta druhá, to teda ne. Učitelka sice chyby nedělá, ale ty moje opravuje, od toho tam je. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 17:57

Jak lidi dostávají do bytu tuhle pohovku Podle uvedených rozměrů mýma dveřma neprojde ani zabalená ani sestavená. Domnívám se, že mám zcela běžné dveře.

Takže ji tahaj přes kladku oknem nebo bouraj futra? Nebo je jenom pro lidi s velkýma dveřma? To je diskriminace

(A je samozřejmě stejně vyprodaná.)

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:02

coralline 

tak vstupní dveře máš nejspíš (min.) devadesátky? předpokládám, že nohy se montujou až v bytě, takže pohovku lze trochu naklonit a tudíž by měla dveřma projít

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:02

coralline velmi obtížně? Kupovala sem mamce ne tu pohovku, ale to křeslo a obdržela sem obří krabici, která skoro neprošla dveřma. Pohovku si nedovedu představit 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:06

coralline To je bozi pohovka! A nasima dverma by prosla ;)

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:15

RoSa Vnitřní rozměr futer u vstupních dveří je 79 cm a nějaký drobný. To samý z předsíně do pokoje. I kdybych měla ty vstupní širší, tak pohovka v předsíni je mi na prd

Myrtila Jestli se můžu nastěhovat k vám, tak tu pohovku zaplatim

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:21

coralline 

aha, tak to je blbý... fakt diskriminace