"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 18:31

A navazující dotaz - kde koupit pohovku za rozumnou cenu (musím koupit i další nábytek), abych si ji tam mohla vyzkoušet? Tahle byla v Ikee totiž jediná, na který se mi dobře sedělo a zároveň se mi líbila.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 20:20

coralline kika.

třeba v asku mi všechno přišlo na jedno brdo, v tom kika aspoň nějaké rozdíly ve stylu byly. mám odtamtud tu žlutou. ale měli ještě asi dvě, mezi kterými jsem se rozhodovala.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 20:21

coralline tahle byla opravdu pohodlná.

Online Karja
44767 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 20:26

coralline Vůbec nevim, ale když teď sháníš pohovku, kde mají uplně ty nejrozumnější ceny? Já sháním spíš něco na zaplácnutí místa, často na tom sedět nebudu, občas u TV, stejně sedim vždycky zkrouceně a kombinovat to budu s 15 let starou obývákovou stěnou, takže už asi nemůžu nic zkazit. Takže nějak extra mimo ceny to řešit nebudu. 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 20:35

Jiná Realita Díky, mrknu na to.

Karja Já jsem byla zatím jenom v Ikee, tam se dá vybrat za slušnou cenu. Mně bohužel u 90 % jejich pohovek vadila moc nízká opěrka zad (a ten zbytek se mi zase nelíbil). Ale něco za zaplácnutí místa tam určitě mít budou.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 20:36

Jiná Realita Jo a projde mi dveřma? (Stránky kika nějak stávkujou.)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 20:39

coralline fakt nevím, ale myslím, že když zavoláte do prodejny nebo tam půjdete, tak vám budou schopni říct rozměr krabice. ta první žlutá podle mě projde i šedesátkama, ale ruku do ohně za to nedám! byla jsem v kika brno a pán byl poměrně fundovaný i příjemný.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 20:40

coralline já byla i v ikee a pohovky tam mi přišly všechny takové....moc měkké, moc neupravené, jakoby vytahané nebo jak to popsat. prostě jakoby úplně nedržely žádnoucí tvar. a nízká opěradla taky nemám ráda, ale u té žluté mi to kupodivu nevadilo.

ta druhá žlutá byla super, ale dvojsedák mi přišel malý a trojsedák už by mi zas nevešel pro vyhrazeného prostoru, byla už moc dlouhá :(

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 07. ledna 2018 21:12

Jiná Realita Jo jo, moc měkký mi přišly většinou taky. Ale na tom vzhledu se podepíše určitě i to, jak to tam všichni zkouší, nová určená jen pro domácí použití bude vypadat líp.

Teď se bojím, že žádnou vysokou nedostanu do bytu a budu se muset smířit s tou nízkou opěrkou. Možná je to důvod, proč většina pohovek je nízkých

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 08:03
Reakce na coralline:

Jak lidi dostávají do bytu tuhle pohovku Podle uvedených rozměrů mýma dveřma neprojde ani zabalená ani sestavená. Domnívám se, že mám zcela běžné dveře.

Takže ji tahaj přes kladku oknem nebo bouraj futra? Nebo je jenom pro lidi s velkýma dveřma? To je diskriminace

(A je samozřejmě stejně vyprodaná.)

Tu jsme si loni koupili a je boží, coz vam samozřejmě k ničemu nepomůže  Do bytu ku nastěhoval muž jako překvapení. Je fakt, ze dvere máme devadesatky. Tenkrát jsem shanela take neco s opěrkou, co nekonci v půlce zad a bez sance. Byli jsme absolutně ve vsech techhle velkoobchodech. Téhle rikame vlaková a byla jediná příčetná. Preju pevne nervy 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 08:22

Ounz to kreslo jsme nakonec tchyni koupili (ovsem nelibi se) a do panelaku naprosto v pohode. doma akorat nedostanem vetsi kusy do podkrovi, kde je nestandardni uzky schodiste puvodne na pudu. jinak i chodbickou lomenou do pravyho uhlu nakonec vse proslo, pohovka by byla v pohode

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 13:16

mysmat Díky za tip. Bohužel to na první průlet vypadá, že mají taky samý nízký opěrky. Asi si holt vymejšlím něco, co se nedělá

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 13:19

coralline Teda, jestli někde narazíte na vysokou opěrku, tak se podělte, my marně hledáme (i když ne úplně intenzivně) už víc jak rok. A ta z IKEY by nám sice prošla dveřmi, ale bohužel je moc tvrdá :o)

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 13:25

DruI spousty vysokých opěrek bylo vždycky v xxxlutz.

Oni maj debilní reklamu, ale nábytek a doplňky supr. My máme fakt velkou sedačku a pohodlí supr.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 15:03

Zajimave je,jak se tu vzdy umite trefit do toho co resim ci shanim. Momentalne resime gauc:-)

Mam dotaz z jineho soudku,je toto pruchodne nebo uz k postave nevhodne? Oblekla jsem to narychlo,takze bych samozrejme nemela sportovni podprsenku a mela bych boty. 

49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 15:08

tzaziki co se ti na tom nezda? a nepsalas zes nejak vyrazne pribrala? nic nevidim

49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 15:10

tzaziki a volam Karja, ses in, misto kolen uz jedem v tom hodnoceni chodidel!;-))

Online continuity
43202 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 15:13
Reakce na coralline:

Jiná Realita Jo jo, moc měkký mi přišly většinou taky. Ale na tom vzhledu se podepíše určitě i to, jak to tam všichni zkouší, nová určená jen pro domácí použití bude vypadat líp.

​never tomu. Jednu ma kamarat v zimnim byte a je to takovy pohovkovy hadr. Nedrzi to tvar a dvakrat dobre se na tom nesedi 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 15:14

viktorka_od splavu Dekuji,jestli uz na to nejsem moc velka.A mam opravdu uplne jine a o dost vetsi telo (a hlavne ksicht). Mam vypoukle bricho,  dve brady, hrb a tlusta zada.