"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 15:16

continuity myslis tuhle konkretni, jako jsou i ta kresla? nebo obecne ikea?

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 15:16

viktorka_od splavu kolenovy ovar uz neukazuji a vzhledem k tomu,ze jsou mi knop lodicky,tak jsem pribrala i na chodidlech

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 15:37

coralline Ta pohovka z Ikea má hloubku sedáku 54, tak to by asi chtělo oměřit v obchodě. Ta krabice je velká, protože to v ní stojí kolmo, když se to vybalí a nakloní podle zad, asi by to prošlo, ne?

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:07

tzaziki psala jsi ale, ze je to kvuli medikaci, ne? na fotce ta tlusta chodidla videt nejsou, takze myslim ze v pohode:) mne pomohlo, kdyz jsem vyrazne pribrala, nosit volnejsi tricka, abych se nestresovala pneumatikou, ta mi vadila nejvic. Ted, kdyz uz muzu, tak se samozrejme snazim toho zbavit. Ale u tech leku to holt nekdy jinak nejde. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:16

tzaziki Mne se to libi a prijde mi to k postave fajn, zadnou hruzu v pribrani nevidim, ale dulezitej je tvuj vlastni pocit, to je jasny:-) A chodidla mas vazne dobry a stihly kotniky;-).

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:22

711990 Ano,jsem na kortikoidech a mam ukazkovy Cushinguv syndrom. Ale uz snizuji davku a trosinku opadam,ale tadna hitparada to neni. Nepoznavaji me ani kolegyne z prace a pratele. V civilu to schovavam v zimnich bundach a do spolecnosti radsi moc nechodim. Jenze ted bych rada a hledam nejschudnejsi variantu. Triko mam v planu koupit nove a lehce volnejsi, pokud sezenu. K te sukni zase nic extra volneho mit nemuzu.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:28

tzaziki To triko neni vubec spatny, z boku mu spatnou sluzbu dela ta sportovni podprsenka, s normalni to bude mnohem lepsi;-)

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:30

tzaziki myslela jsem si, ze to budou kortikoidy - myslim, ze to je pak kazdemu jasne, ze ses nevyzrala. Ale ze te to trapi, je jasny....kazdopadne takhle na fotce to zadna hruza neni:) a preju brzke uzdraveni!

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:32

tzaziki Sukne ti slusi, triko bych vzala volnejsi. Mne bricho vyleza kvuli rozestupu po druhem diteti, takze s maskovanim mam zkusenosti dost. 

Online Catherinne
10868 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:34

tzaziki tak jsem si to našla na netu a přeju brzké uzdravení.

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:42

711990 Lamicka Catherinne Karja Dekuji,jste zlate

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:46
Reakce na :

a co třeba tady ?

https://www.skanfort.cz

výběr zajímavý, oblusha velmi vstřícná, ceny rozumné

a můžeš si vybrat z desítky potahových látek

​Ceny rozumné? Já nahlídla do komod, a teda nevim nevim 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:50

dynda Možná bude nejjednodušší se jich prostě zeptat. Já nepoznám jestli se to nějak vytočí nebo nevytočí. To by chtělo vědět, jak vypadají jednotlivý rozebraný kusy. A objednat si pohovku a pak ji poslat zpátky, protože neprošla dveřma, by bylo blbé

Zatim teda koukám i po jiných, třeba na něco narazím.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:54

tzaziki podle mě dobrý, líbí se mi i to obtažené tričko. A klidně i něco s výstřihem. Když jsem pred pár lety nabrala 10 kg ( ehm, nebyla to svalová hmota a ani nemoc), kupovala jsem právě tento typ sukní a šatů + pencil dress/ skirt. Kdyz to člověk nepřežene se stylizací ( vlasy, make-up, doplňky), dá se využít 50' móda. (Dost neskromně si myslím, že mi ty křivky i slušely.)

Chápu, že nejhorší je asi ta změna, když jsi byla zvyklá vidět v zrcadle něco jiného, ale takhle fakt dobrý.

Offline Sweet Potato
40504 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 16:58

coralline Toho jsem nedávno byla svědkem. Půlka ulice se na účet těch nešťastníků dobře pobavila.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 17:00

Sweet Potato Do baráku to projde, tam jsou dveře velký. U mě by se bavila jenom chodba

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 17:06
Reakce na :

barbucha 

píšu o sedačkách

v komodách fakt nevím, jak by se dala volit potahová látka

​Možná tě to zaskočí, ale umím číst  Myslela jsem ale, že doporučuješ obchod celkově... že by měli levný (eh, jasně, za rozumnou cenu) sedačky, ale nerozumně předražený komody? Nu, i tak možno.

Offline barbucha blogger
35949 příspěvků moje polička 08. ledna 2018 17:24

mysmat 

Ježiš sorry! Dopustila jsem se nepochybně strašlivého prohřešku a děkuji ti, že jsi natolik smířlivá, že jsi mě rovnou nenahlásila a nenechala zabanovat! Za trest si nedám po večeři moučník!

Nicméně, abych napravila svůj zločin a rozšířila si (dosud mizerné) obzory, koukla jsem se i na ty sedačky. A hle, zdají se mi dost drahé rovněž  Oproti IKEA, o které uvažovala coralline , je to poměrně velký rozdíl. To ovšem jistě neznamená, že nejsou rovněž mnohokrát kvalitnější a proti gustu žádný dišputát a tak vůbec a tak podobně