continuity myslis tuhle konkretni, jako jsou i ta kresla? nebo obecne ikea?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu kolenovy ovar uz neukazuji a vzhledem k tomu,ze jsou mi knop lodicky,tak jsem pribrala i na chodidlech
coralline Ta pohovka z Ikea má hloubku sedáku 54, tak to by asi chtělo oměřit v obchodě. Ta krabice je velká, protože to v ní stojí kolmo, když se to vybalí a nakloní podle zad, asi by to prošlo, ne?
tzaziki psala jsi ale, ze je to kvuli medikaci, ne? na fotce ta tlusta chodidla videt nejsou, takze myslim ze v pohode:) mne pomohlo, kdyz jsem vyrazne pribrala, nosit volnejsi tricka, abych se nestresovala pneumatikou, ta mi vadila nejvic. Ted, kdyz uz muzu, tak se samozrejme snazim toho zbavit. Ale u tech leku to holt nekdy jinak nejde.
tzaziki Mne se to libi a prijde mi to k postave fajn, zadnou hruzu v pribrani nevidim, ale dulezitej je tvuj vlastni pocit, to je jasny:-) A chodidla mas vazne dobry a stihly kotniky;-).
711990 Ano,jsem na kortikoidech a mam ukazkovy Cushinguv syndrom. Ale uz snizuji davku a trosinku opadam,ale tadna hitparada to neni. Nepoznavaji me ani kolegyne z prace a pratele. V civilu to schovavam v zimnich bundach a do spolecnosti radsi moc nechodim. Jenze ted bych rada a hledam nejschudnejsi variantu. Triko mam v planu koupit nove a lehce volnejsi, pokud sezenu. K te sukni zase nic extra volneho mit nemuzu.
tzaziki To triko neni vubec spatny, z boku mu spatnou sluzbu dela ta sportovni podprsenka, s normalni to bude mnohem lepsi;-)
tzaziki myslela jsem si, ze to budou kortikoidy - myslim, ze to je pak kazdemu jasne, ze ses nevyzrala. Ale ze te to trapi, je jasny....kazdopadne takhle na fotce to zadna hruza neni:) a preju brzke uzdraveni!
tzaziki Sukne ti slusi, triko bych vzala volnejsi. Mne bricho vyleza kvuli rozestupu po druhem diteti, takze s maskovanim mam zkusenosti dost.
tzaziki tak jsem si to našla na netu a přeju brzké uzdravení.
711990 Lamicka Catherinne Karja Dekuji,jste zlate
dynda Možná bude nejjednodušší se jich prostě zeptat. Já nepoznám jestli se to nějak vytočí nebo nevytočí. To by chtělo vědět, jak vypadají jednotlivý rozebraný kusy. A objednat si pohovku a pak ji poslat zpátky, protože neprošla dveřma, by bylo blbé ![]()
Zatim teda koukám i po jiných, třeba na něco narazím.
tzaziki podle mě dobrý, líbí se mi i to obtažené tričko. A klidně i něco s výstřihem. Když jsem pred pár lety nabrala 10 kg ( ehm, nebyla to svalová hmota a ani nemoc), kupovala jsem právě tento typ sukní a šatů + pencil dress/ skirt. Kdyz to člověk nepřežene se stylizací ( vlasy, make-up, doplňky), dá se využít 50' móda. (Dost neskromně si myslím, že mi ty křivky i slušely.)
Chápu, že nejhorší je asi ta změna, když jsi byla zvyklá vidět v zrcadle něco jiného, ale takhle fakt dobrý.
coralline Toho jsem nedávno byla svědkem. Půlka ulice se na účet těch nešťastníků dobře pobavila.
Sweet Potato Do baráku to projde, tam jsou dveře velký. U mě by se bavila jenom chodba ![]()
barbucha
píšu o sedačkách
v komodách fakt nevím, jak by se dala volit potahová látka
Možná tě to zaskočí, ale umím číst
Myslela jsem ale, že doporučuješ obchod celkově... že by měli levný (eh, jasně, za rozumnou cenu) sedačky, ale nerozumně předražený komody? Nu, i tak možno.
Ježiš sorry! Dopustila jsem se nepochybně strašlivého prohřešku a děkuji ti, že jsi natolik smířlivá, že jsi mě rovnou nenahlásila a nenechala zabanovat! Za trest si nedám po večeři moučník!
Nicméně, abych napravila svůj zločin a rozšířila si (dosud mizerné) obzory, koukla jsem se i na ty sedačky. A hle, zdají se mi dost drahé rovněž
Oproti IKEA, o které uvažovala coralline , je to poměrně velký rozdíl. To ovšem jistě neznamená, že nejsou rovněž mnohokrát kvalitnější a proti gustu žádný dišputát a tak vůbec a tak podobně ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí