Ja mam ted docela blby dotaz: Proc ty COS veci vlastne nedame do vlakna Bazar:Moda a doplnky?
Ted nemyslim Fleur, ktera se pta jak vratit, ale tak obecne...![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha S prodejkyní z Paříže jsem si psala dlouho. Ona ty prachy vrátila - potvrdilo ebay. Průšvih byl v platbě kartou,KTERÁ ODEŠLA PŘES NĚJAKOU BRÁNU, NEBO PRÁVĚ PP, TO MI NIKDO NECHCE ŘÍCT:( Neměla jsem tehdy ještě Paypal. Pak jsem ho založila a vše jde jak po drátku...
...Vybereš si svůj případ a pak už to jde snad jednoduše...
NEJDE, JAK VIDÍŠ. Mnohokrát vyzkoušeno. Prý že odepíší. Nikdy to neudělali.
paktofonika Já to nedramatizuju, naštěstí je to "mé" depo v podstatě blízko, jen na druhé straně města, ale vzhledem k tomu, že na Moravě jsou celkem tři, každé cca 100km od sebe, tak si pískám ![]()
Potlapkavam vsechny za COS/DPD. Jen si vzpomenu....brr.
Jinak ty velikosti jsou fakt osidny...sama tam nam rozptyl 34-38.
Garfie Ja som to nemyslela na teba, to len tak do éteru. Vlastne o tých problémoch s poštou a teraz z DPD sa píše hádam už od čias MP takže väčšina tu o tom asi vie. Mňa by to tiež hnevalo že to nefunguje ale verím že nakoniec bude. Treba myslieť pozitívne a veriť že to v DPD dajú dohromady. Keď to ide na Slovensku, kde je to so službami väčšia bieda ako v ČR tak....
no já si myslím, že nejlepším řešením by bylo, kdyby zavedli možnost vrátit zboží na prodejně - podobně jako to má třeba Zara...
i by to pro ně bylo výhodnější, než to vracení poštou: přijdu do prodejny, vrátím co mi nesedí, a koupím si hned něco jiného (v depu nebo na poště to akorát odešlu a šlus)
nechápu, že to tam ještě nikoho nenapadlo ![]()
No tak teď tomu nerozumím... přece ta prodejkyně musí vědět, kudy ti ty peníze vracela? Přes "nějakou bránu" nebo přes PP, to je teda divný. A když jsi v tý době neměla PP, tak ti to tam ani nemohlo přijít? Ale taky je možný, že už jsem senilní a všecko už nechápu ![]()
Třeba se to ještě v dobré obrátí, přeju šťastný konec!
paktofonika Já jim taky věřím, časem to určitě vychytají, ale naštve to. RoSa Na prodejnu by to pro nás mimopražské bylo skoro stejně drahé jako poštovné zpátky...ale tak zase výlet bych si udělala ráda! ![]()
Lama_z_Lana Já to mám stejně, ovšem v kokonech v 38 nemůžu moc dýchat, uvažuju o 40 ![]()
Luna Takové vlákno tady existuje? Měla bych občas překročit svůj stín!! (=oblíbená témata)
barbucha Děkuji, ale neobrátí - a to jsem optimistka
A senilní rozhodně nejsi. To totiž není k pochopení
Howgh.
posunuli nám o den termín dovolené a už není volný žádný parking u letiště. v Bratislavě. nějaký tip? díky předem
RoSa Ja myslím že napadlo. Cos patrí pod H&M a ten takisto neumožňuje vrátenie na predajni aj keď ich majú na každom rohu a uľahčilo by to ľuďom a určite aj im. Super by bolo ak by sa dalo objednávať priamo na predajňu s tým že si môžeš skúsiť prípadne to tam rovno nechať.
viktorka_od splavu vlak?
Garfie taky mě to napadlo, ale blbej čas
viktorka_od splavu :-( hm, tak to je naprd, možná zkuste poprosit někoho, jestli by vás tam nehodil. Místní moc nedoporučují nechávat auto někde volně na parkovišti ve městě-mimochodem, zrovna v Bratislavě nám auto vykradli...:-(
viktorka_od splavu V kolik máte odlet/přílet? Nešlo by začít dovolenou výletem po Bratislavě a pak taxi na letiště?
Garfie jasně, to určitě ne. říkat o odvoz je mi blbý, ale asi to jinak nepůjde. bohužel se nám do auta vejde už jen jeden člověk, takže žádnej výlet z toho nekouká:-(
Pořád přemýšlím, jestli jet sama někam na dovolenou. potřebuji vypadnout a odpočinout si, změnit prostředí, a okolo není nikdo, kdo by mohl jet se mnou. Tedy mně nevadí být sama. nějaký last minute, odjet můžu kdykoliv.
Byly jste někdo takhle někde samy nebo jely byste?? Jde mi o pobyt u moře, jen se koupat, číst, spát, courat, odpočívat. Láká mě to, ale pořád nějak nevím.. ![]()
Dadoo ja bych sama jela.;-)
nekolikrat se stalo,ze muz musel z dovolene odjet a ja tam byla sama,nez zas dorazil zpet.Valela sem se u more,nakupovala,bylo to fajn.![]()
Dadoo Já jo, bylo to vlastně pracovně, měla jsem zdokumentovat pobyt lidí, kteří ten zájezd vyhráli v nějaké soutěži. Ale nebylo mým úkolem je nějak organizovat, bavit a tak, měli na místě průvodkyni, takže moje práce spočívala v pár fotkách a krátkém článku, v reálu opravdu dovolená. Bylo to super, s některými jsem se nakonec spřátelila, takže tak úplně sama jsem tam nebyla, když bylo nejhůř, měla jsem s kým promluvit, ale většinou jsem jen spala, četla, jezdila sama na výlety, hned bych si to zopakovala!!!
Jo a pak jsem ještě mockrát cestovala sama po Japonsku, ale ty asi myslíš opravdu ten válecí pobyt u moře, to jsem zažila jenom v tomto případě. Neváhej a jeď.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.