"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 23. června 2018 08:35

baltik To je přesně to místo, kde nám vykradli auto-a stává se to tam prý často. Parkovali jsme tam asi 3 hodiny, žádné dva týdny....:-/

viktorka_od splavu Možná místo chytnete přímo na letišti, ale chápu, že se ti to nechce riskovat. Jinak pokud se nepletu, kousek od letiště je hotel, jen teď nevím jméno, ale má nějak "letiště" přímo v názvu....možná nějakou službu nabízí, zkus googlit. Jinak na sídlišti bych to auto klidně nechala, jen ne na nějakých velkých anonymních parkovištích. Jen mám zkušenost, že zaparkovat tam je fakt sázka do loterie, strašně přeplněno :-( 

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 23. června 2018 08:51

viktorka_od splavu Zeptám se odpoledne syna, kde parkuje u letiště v Blavě. Vím, že vloni nějak honil parkování na poslední chvíli a povedlo se mu to. Večer napíši.

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 23. června 2018 08:52

Poéma super, moc dekuju

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 23. června 2018 09:56

viktorka_od splavu 

Přinejhorším, kdyby jste nesehnali hlídané parkování, tak se dá nechat auto tady:

https://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=17.1858291&y=48.1626398&z=18&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9n9gix6.rD&ud=48%C2%B09%2748.936%22N%2C%2017%C2%B011%279.989%22E

Přesně v tom vyznačeném bodě, je pár parkovavacích míst před Scontem na které koukají bezpečnostní kamery ze Sconta a bezprostředně na to navazuje hlídané placené parkoviště, takže to není úplně místo, kam by se případní lupiči dostali bez povšimnutí. Bavili jsme se o tom loni s hlídačem z toho placeného parkoviště a říkal nám, že tam lidi ty auta nechávají, pokud je u nich plno a že zatím nemá zkušenost, že by je tam vykradli. 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 23. června 2018 10:15

viktorka_od splavu vedle uz zminovane ikea je hotel chopin tam by se dalo prespat a maji i sluzbu parkovani (vidim sice jen tyden, ale treba by se to dalo domluvit) https://www.viennahouse.com/sk/easy-bratislava/specialna-ponuka/detail/park-stay-fly-16.html

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 23. června 2018 15:08
Reakce na Fleur:

Garfie Jo, ještě jsem psala dva maily na DPD s dotazem, jak situaci řešit; po dvou pracovních dnech žádná odpověď...

Už se nedivím, proč některé eshopy vůbec do ČR neposílají...

​DPD na maily vůbec neodpovídá, taky jsem jich před časem pár napsala - v dubnu - dodnes žádná odpověď...

Jediná komunikace proběhla, když jsem se veřejně rozčilovala na jejich facebooku, že mi už týden zadržují zásilku v depu, bez jakéhokoli náznaku o pokus o doručení. Tak nevím, jestli to ta slečna popohnala, ale nakonec balíček po dvou týdnech od objednání došel...

Evidentně pro ně už nechce nikdo pracovat, takže nemaj žádný kurýry na rozvážení a rovnou to vracej odesílateli, děsná firma...

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 23. června 2018 15:08

Proc je na nekterych webech jeden clanek rozdeleny treba na sedm stranek? To jako cim vic kliku tim vic adidas?

Online Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 23. června 2018 15:35

ziginka čím vic kliku, tím vic reklamy?

Offline Contra Check
42 příspěvků moje polička 23. června 2018 18:30

viktorka_od splavu , Petržalka je pomerne bezpečné sídlisko a ide z neho priama linka 96 a 196 na letisko.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 23. června 2018 19:50

viktorka_od splavu Tak prý několikrát parkoval na parkovišti Monti ( nevím kdy odlétáte ale do konce června obsazeno ) a vloni zde:

http://www.letiskoparkovisko.sk/kde-nas-najdete/

49372 příspěvků moje polička 23. června 2018 20:04

Krehutka Poéma bohuzel obsazeny:-(

ale dekuju vam

49372 příspěvků moje polička 23. června 2018 20:05

Sairon Contra Check diky, nehlidany radej ne

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 24. června 2018 16:25

Dadoo v živote by som nebol tak rýchlo pobalená, ako keď by som mohla takto občas vypadnúť sama...

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 24. června 2018 16:26

viktorka_od splavu rada by som poradila, ale blbé je, že keď tu človek býva, tak zrovna takéto služby nepotrebuje. Spýtam sa ešte muža, či ho niečo nenapadá.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. června 2018 20:17

potřebuju formu na výrobu studených dortů. zatím jsem vždycky takovou tu starou hliníkovou nebo jakou vykládala igelitem, což mě už nebaví a navíc je to plýtvání igelitem. 

objednala jsem si jednu z tchiba, má skleněné dno a silikon kolem a na něm takovou svorku. zdá se mi, že jde docela špatně rozdělávat a mám obavy, aby to pak neničilo vnitřní výrobek.

dívala jsem se, ale i jiné značky asi mají tentýž patent.

máte? jste spokojené?

Offline RoSa
10185 příspěvků moje polička 24. června 2018 20:34

Jiná Realita

musíš to dílo uvnitř nejdřív objet kolem dokola, aby se to pak nevyrvalo po uvolnění svorky

49372 příspěvků moje polička 24. června 2018 20:52

slniecko diky moc. jj to je jasny

jinak diky vsem co mi radily s macem, oprava disku teda nic, byl v poradku, az stazena apka a znaly pomocnik objevili ze a) blbe nastavena mailova aplikace si nakesovala 12gb dat a z neznameho duvodu se mi podarilo ulozit hned 4 zalohy telefonu. zahada kategorie “ruzne” byla tudiz vyresena a mista je dost

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:48

RoSa spíš než přilepení dortu ke krajům jsem myslela, jestli se ten dort nemačká, kdy se člověk snaží svorku rozdělat, musela jsem tím poměrně zakvedlat. 

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:50
Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 24. června 2018 22:10

Jiná Realita mám takovou formu a před otevřením svorky ten korpus objedu tupou stranou nože, nejen nahoře kolem kraje, ale až dolů ke dnu. Oddělí se od toho kruhu a už se svorka dá lehce otevřít, jak to popsala RoSa .