Tak už jenom jako bonus: přechodně jsem tak vyměkla, že jsem si začala hledat autobusové spojení do toho zatraceného Měnína, ale skvělé DPD mě tohoto výletu nakonec ušetřilo, poněvadž v depu mají provozní dobu od 9.00 do 18.00, což ve všední den nemám nejmenší šanci stihnout, a o víkendu mají, pochopitelně, zavřeno. Jak to, že tahle firma ještě nezkrachovala?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Fleur A jak to teda vyřešíš? V nejhorším mi to můžeš poslat a já to odvezu i s tou mojí zásilkou do Horky.
Garfie Děkuji za šlechetnou nabídku, ale obávám se, že než by ti to česká pošta doručila, tak mi vyprší limit na vrácení. Leda, že bych ti to poslala kurýrem DPD
. Zkusím napsat do eshopu COS, jestli by mi nepomohli najít řešení...
u more je vsude pekne,wifi maj dnes taky vsude,koneckoncu rooming v eu nezpoplatnen tak kdyz Ti bude chvilku smutno my jsme tady furt tak pokecas.![]()
Fleur Můžeš to taky posílat přímo do Holandska, za 273 Kč, myslím. Takhle jsem vyřešila první problematický return do COS.
Dadoo ježiš, já bych jela z fleku, nemuset se s nikým dohadovat ohledně programu... ovšem, dokud ptáci budou v létě snášet, smůla...
Fleur
Tak jak myslíš, pak dej vědět, co ti napsali z COS, určitě ti odpoví dřív než DPD!
viktorka_od splavu ja bych auto pichla na nejaky nedaleky slusny panelakovy sidliste, zapamatovala si ulici a cislo baraku a vzala si na letiste taxik :) muj znamy takhle pravidelne parkuje v Drazdanech, aby usetril za parkovny na letisti :D
Dadoo ja jezdim porad sama, protoze se nikdy s nikym nedohodnu. A je to super! Muzu si delat co chci, nemusim delat zadny kompromisy. A j more je super, ze se vzdycky s nekym seznamis... zacnete se zdravit na plazi, u snidane, pak jdete na drink, vyrazite na vylet :) kdyz jsem byla parkrat u more s mati, tak jsme se pokazdy daly dohromady s nejakejma lidma z Ceska, Slovenska, Polska a jednou i s moc milym parem z Ukrajiny. Pan si chtel se mnou procvicit anglictinu a mati s jeho manzelkou se bavily cesko-ukrajinsky :) ja pak byla predloni sama v Gdansku a tam jsem dva dny jezdila na vylet se Spanelem, se kterym jsme se zavali bavit na hostelu, pak mi na pokoj prijela nejaka Francouzka, tak jsme vecer vyrazily na jidlo a pivo. Bejt tebou bych se fakt nebala, ty jsi sympaticka, takze s tebou se na do reci kazdej :D
razorblade problém je, ze nedaleké sídliště jsou Dolne hony a tam bych auto nenechala, pokud člověk přesně neví, co děla. Slovnaft to samé, zbývá Ruzinov a tam je problém vůbec zaparkovat. Ono stejne nechat 10 dni auto na cizích značkách bez dozoru... no pakarna, včetně těch koupackych nočních charteru.
continuity ja s tim zkusenost nemam, mam to prave zprostredkovany jen od toho znamyho, co lita z Drazdan. Z Blavy znam jen sidliste Petruzalka, ale nemam ani poneti, na jaky strane mesta je :D ja bohuzel Slovensko vubec neznam, na takovy ty kratsi vylety to od nas mame bliz do Polska:/
continuity a co parkoviště před VW? tam by to mohlo bejt bezpečný, ne? ![]()
RoSa je to na letiště asi 30 km, úplně opačný konec města. ( no spis předměstí).
RoSa Když tě tady vidím, musím ti říct, co se mi dneska stalo :-). Přijdu na schůzku, hledám vizitky, no a vytáhnu z kabelky placatku slivovice, kterou jsi mi včera dala a já ji zapomněla vyndat... Dáma hadr
.
continuity aha... no já tam znám jen to VW, no...
u nás v ulici takhle nějak asi parkoval vloni nějakej Ukrajinec svýho Touarega... celou zimu, a ještě blbě zaparkovanej (soused vyjížděl nekomfortně z garáže)... policajti že cajk, tak soused zjišťoval majitele přes velvyslanectví... teď teprve když to píšete mi to docvaklo, že to byl asi taky ten letištní parking - jede totiž kolem nás linka na letiště... už aby tu byly ty modrý zóny!
999
chyba! tu jsi měla okamžitě zlikvidovat konzumací! cestou domů! ![]()
Pořád přemýšlím, jestli jet sama někam na dovolenou. potřebuji vypadnout a odpočinout si, změnit prostředí, a okolo není nikdo, kdo by mohl jet se mnou. Tedy mně nevadí být sama. nějaký last minute, odjet můžu kdykoliv.
Byly jste někdo takhle někde samy nebo jely byste?? Jde mi o pobyt u moře, jen se koupat, číst, spát, courat, odpočívat. Láká mě to, ale pořád nějak nevím..
Jela bych zfleku! Vždycky jsem byla zvyklá, resp. preferovala jsem, courat někde sama. Projela jsem takhle spoustu míst - není nad to, když chce člověk něco vidět a nemusí se ohlížet na záliby (jiný) jinejch. A teď bych vzala i pár dní u toho moře, jen pro sebe... kdybych nemusela počítat a syslit každej den dovolený. Ty last minute jsou lákavý, jsou i zkrácený pobyty, brala bych to hned! Možná do toho půjdu někdy v září ještě... myslím, že lehkej odpočinek se mi bude po skotačení se zřítelnicí dost hodit ![]()
viktorka_od splavu a u toho obchdniho centra nalevo od silnice, jak je ikea, se to neda nechat? Jinak teda ziram, ze bratislavske letiste ma plne parkoviste, vetsinou jsem tam stala skoro sama.
posunuli nám o den termín dovolené a už není volný žádný parking u letiště. v Bratislavě. nějaký tip? díky předem
A odkdy máte tu dovolenou? Já na stránkách parkoviště pořád vidím volná místa.
baltik Spinifex tady pisou, ze misto nelze rezervovat https://www.bts.aero/parkovanie-a-doprava/parkovanie/
okolo letiste, stejne jako v praze, jsou soukroma parkoviste co poskytuji i odvoz na odlet - jenze ta jsou prave v tom terminu obsazena. my puvodne planovali v bratislave prespat, takze me napadlo kdyby nekdo vedel o ubytovani s podobnou moznosti, nebo neco takoveho
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.