Garfie Tak toho volání na DPD tě ušetřím, během včerejška a dneška jsem absolvovala několik marných hovorů (s předchozím půlhodinovým čekáním na spojení s operátorem).
Resumé:
- vrátit balíček lze jedině na tom jejich depu (ostatní místa, byť je mají na webu uvedená jako pickupy, balíčky neberou); v našem případě ty Horky kdesi u Olomouce, nebo Měnín za Brnem;
- i místa, která mi operátorka uvedla jako možná pro odeslání zásilky, odmítla zásilku převzít (v mém případě kromě uloženek i jeden pickup v Rajhradě), takže o funkčnosti jejich systému značně pochybuji;
- kurýr si pro to nepřijede, to bys musela mít úplně jiný štítek;
- do depa se to nedá poslat poštou (a nedá se to tam doručit ani tak, že bys zaplatila jejich kurýra);
- jediné spojení, které na DPD je, jsou webové stránky a infolinka; ani na přímou prosbu mi operátorka nesdělila žádný kontakt na pracovníky, kteří se zabývají stižnostmi či reklamacemi zákazníků, nebo by měli kompetenci tento problém vyřešit;
- na můj závěrečný žalostný povzdech, že mám sto chutí upozornit na jejich ne/fungování média, pravila operátorka, že se mi nediví.