Zu já to rozehnala tím ledem. Ale mám zpět kašel a asi i nastydly mocak. ale to snad vyresim brusinkama.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Samart taky bych se vyhnula značkám z oděvního/kabelkového světa (Furla, DKNY, M.Kors apod.)... co třeba klasika Junghans, Longines a tak....?
continuity ráda bych se vešla do 10 tis. Módní značky mají právě hezké modely. Třeba ta Furla. Od Tissot mi vše přišlo jako zmenšené pánské. Proto taky prosím o radu. Myslíte, že ten americký Amazon je záruka originálu? Nebo hrozí nákup fejku?
RoSa děkuji, mrknu na ně.
Samart tak chceš ty hodinky nadčasové nebo moderní? A nějak nechápu proč nakupovat evropské značky v Americe. Já bych hodinky na eBay nekupovala. Navíc budeš platit clo a DPH.
continuity byla jsem dnes v prodejně, abych naživo vyzkoušela různé velikosti. Výběr mě nenadchl ( Brno). Na Amazonu je výběr modelů opravdu velký. Pokud by cena vyšla srovnatelně, lze i britský amazon. Ale nemám s nákupem zkušenosti. Nabídla mi to kolegyně, která má zahraniční zasílací adresy. Tak právě nevím, jestli hrozí fejk.
Samart koscom ma i e-shop.
Nevím kde si byla, ale tissot určitě nedělá jenom zmenseniny panských hodinek, alespoň podle toho, co mají na stránkách. Můžeš jeste zkusit Doxa.
kdo se vyzná v baletu? je tohle parodie na něco konkrétního?
Jiná Realita Jules Perrot: Le Grand Pas de Quatre. Ne že bych byla takový znalec, ale je to napsáno v titulcích :-)
Nemáte někdo tip na nějakou takovou tu trendy láhev na vodu, klidně skleněnou, co jde používat opakovaně, objem půl litru max.? A nemusí být vyrobena z elfského skla za dvanáct set
Předem děkuju.
dzizisketa Mrkněte na drinkit.cz
dzizisketa kupovala jsem Retap (mají třeba na Econea.cz), víčka různých barev, k tomu i obaly. Líbila se mi i tvarově a mají různé objemy.
Prosím, neřešil tu už někdo, jak vrátit zásilku prostřednictvím DPD do COS?
V balíku mám sice předtištěný štítek od DPD, ale v Brně je mi naprosto k ničemu, neboť navzdory tomu, co uvádějí na webových stránkách DPD, síť Uloženek jejich zásilky sice vydává, ale nebere k přepravě. Na info lince DPD tvrdí, že jediná možnost je zajet si s balíčkem do jejich depa v Měníně (to už bych to snad raději dopravila osobně do toho Holandska, odkud mi balík přišel). Kamarádka, která je jejich klientem, se nabízela, že to dá do svozu se zásilkami, které jejich prostřednictvím posílá, ale to taky nejde...
Fleur Mám stejný problém v Olomouci, depo je tak daleko, že uvažuju, že to pošlu poštou :-/
Garfie Kdybych tušila, že vracení bude tak komplikované, tak bych objednávku neriskovala
.
A budeš to posílat poštou do Holandska, nebo to pošleš na to jejich depo s přiloženým štítkem?
Fleur Jelikoz jsem VEDELA, jak slozite je vraceni, nesedici zbozi jsem prodala na vinted s mirnou slevou, do druheho dne bylo pryc. Ale to samozrejme neni navod, jen ze tu trpelivost s vracenim ja nemam.![]()
bram Díky :-) právě jsem na econea nakoupila zásobu domácí drogerie. V kamenných obchodech nějak nemám šanci nakoupit to pohromadě a eko, tak on-line to mám komplet. Nenápadně doma povyměňuju :-) Jsem zejména zvědavá na prací prášek a tuhý šampon.
Fleur Měla jsem stejný problém (uloženka na Heršpické, chyběl jim tam čárový kód, ten co tam byl byl ve špatném formátu). Customer service COS mě požádal poslat to běžnou poštou s tím, že mi poštovné uhradí, na 14 denní lhůtě na vrácení kvůli problémům netrvají. To jsem udělala, zatím čekám na potvrzení, že jim to přišlo. Vzrušení z akce je o to větší, že jsem si uvědomila hodinu po odeslání, že jsem na balíčku neuvedla cenu. Takže jestli se to ztratí, mám smůlu i u COSu i u pošty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.