A nemůže švadlena tuhletu sukni upravit?
Dívala jsem se na Komolkovic web a žlutou tam nemají.
A nemůže švadlena tuhletu sukni upravit?
Dívala jsem se na Komolkovic web a žlutou tam nemají.
Ginevra no mohla by, ale je to prostě bavlna, asi 100% (není tam už štítek) = je to tvrdé, hrubé a bude to pořád povolovat a při deším sezení se budou dělat varhánky. já sukně preferuju vždy strečové, jinak je mi to nepříjemné. tuhle jsem vzala, protože mě prostě zaujala ta barva a materiál, za účelem experimentu. spoléhala jsem na ebay, tam je ledaco, ale je pravda, že jsem zatím nenašla ani další věc, co hledám: jakýkoli crop top s hlubokým výstřihem do V, v barvě lila, pudrově růžové, žluté, přírodně zelené. fakt nic, a to pátrám hore dole už skoro měsíc. přitom je ebay crop topy úplně zavalené.
Jsem si myslela, že kdyby se to pořádně podšilo, že by se tak vytahovat nemusela.
Renusatko no to oni teď polohujou do lehu, já tomu říkám kardiacká poloha ![]()
Renusatko viktorka_od splavu Haha, skolni zubarka!
Ta moje byla i v novinach, ze si na ni nejakej borec stezoval, ze nechce poskytovat nadstandardni peci. I moje vypraveni o prasklym zubu by bylo nadlouho.
Luna Možná všude stejný, ty školní zubařky. viktorka_od splavu jak se jmenovala to nevím, ale chodili jsme k ní na základku na Sirotkovu v Brně.
Ginevra ona je podšitá a to pevným plátnem. je to prostě blbý materiál, bavlněná krajka není na úzkou sukni úplně to pravé, to spíš na kolovou nebo áčkovou.
Renusatko ježiš jasně, sirotkova, ne sochorova:-)) vlastně netuším proč zrovna tam, zřejmě nějaký komplot učitelů a zubařů co neměli rádi děti![]()
viktorka_od splavu Renusatko Tak to asi zvladly mit site po celym statlu, ta moje byla z Bastru.![]()
Luna Možná všude stejný, ty školní zubařky. viktorka_od splavu jak se jmenovala to nevím, ale chodili jsme k ní na základku na Sirotkovu v Brně.
Hlasim, ze mi jsme meli take prisernou skolni zubarku - nesnasela deti a jeste byla dost neschopna. Co kdy vytrhla, to se zanitilo - a ona milovala trhani zubu, to byl jeji konicek, s moji maminkou se na stredisku jednou pohadala, protoze ji chtela vytrhnout moudrak, kterej mela maminka od dvaceti a byl uplne zdravej. A kdyz se maminka ptala, proc by meli trhat zub, kterej je rovnej, zdravej, a nepusobi zadny problemy, tak zubarka ji pry odpovedela: "No, vite, pani J., kdyz on je tam ale takovej zbytecnej!" Maminka dodnes tvrdi, ze u toho mela takovej dychtivej, skoro silenej lesk v ocich ![]()
Čtu jenom poslední stránku, ale tak čemu se divíte? Dřív jedna školní zubařka ošetřila 25 dětí za tři hodiny...to asi žádná precizní práce nebyla a ty vyvrtané, né stoprocentně odstraněné kazy pod amalgánem vesele hnily dále...
Ona ani osvědčená kadeřnice nemusí být ve formě - včera jsem šla ke své dlouholeté na zkrácení konečků max. o 10 cm...z vlasů do půl zad mám něco mezi přerostlým neudržovaným mikádem a helmou. navíc mi to zastřihla do přesné roviny - aspoň u toho jsem ji donutila, aby mi to prostříhala. Vypadám blbě, cítím se blbě, učesat se z toho nic kloudného nedá, protože na drdol je to krátké. Ale co hůž, já ty dlouhé vlasy potřebovala kvůli gotickému a renesančnímu kostýmu. Dorůstat mi to bude nejmíň 1,5 roku (a že mi vlasy rostou docela rychle).
jerry tjo to tě lituju, ale zajímalo by mě, jak se stalo že ti to střihla do roviny? já na to přesvědčovala několik kadeřnic mockrát, a vždycky jsem to měla do oblouku, to fakt nepochopím - buď su blbá já, nebo ony hluchý
viktorka_od splavu jaj taky mi to jedna strihla do roviny,kdyz sem byla ve fazi hledani noveho kadernictvi.Poprve v zivote sem tam po par dnech sla "reklamovat" na opravu strihu.No,kadernice vzala efilacky a objela konce jak podle hrnce a divila se,ze chci prostrihat,ze vsichni chteji do rovna.
nemusim snad dodavat,ze uz sem tam nikdy nesla.![]()
Nějaký momentální mentální výpadek asi - fakt nechápu, co ji k tomu vedlo.
Doposial vzdy mi umrtvovali zub bez injekcie od bolesti. Tu som dostala len pri trhani zubu a chirurgickom odstranovani osmiciek. Po tom, ako moja zubarka, ku ktorej som chodila viac ako 20 rokov, rok ignorovala moje problemy s dasnom, podarilo sa mi dostat k mladej zubarke. Zistila, ze takmer vsetky korenove vyplne mam zle spravene a pod takmer kazdou plombou kaz. Teraz mi to postupne opravuje. U predchadzajucej zubarky som stravila v kresle max 10 minut. U novej som obvykle 2 hodiny, pocas ktorych sa venuje len jednemu zubu.
A mam peknu prihodu ku vsimavosti muzov na nove oblecenie. Pred mnohymi rokmi, jedna mamina kolegyna, setrili na auto a jej manzel.striehol na kazdu korunu. Niekto z rodiny jej umrel, tak so skripanim zubov povolil nakup ciernej bluzky. Ona si potom tajne kupila este bielu. Obliekala si ju len vtedy, ked odchadzala do prace az po nom a vracala sa domov skor, ako on. Raz ju vsak necakane navstivil v praci a spytal sa je - to mas co za bluzku? A ona pohotovo odpovedala - to je ta cierna!
U nas doma to uz zludovelo.
Zarinya no já nemyslím "podle hrnce", to je právě dokulata, ne? rovně myslím vodorovně

a místo toho jsem vždycky odešla s tímto

Pokud by jste chtěla něco dělat s tou citlivostí, tak bych na 4-5 týdnů zkusila toto:
1. Vyřadit veškeré nápoje obsahující cukr, kyseliny a bublinky ( co2 snižuje pH a mechanicky poškozuje sklovinu),
zůstává obyčejná voda, mléko, čaj a káva bez cukru.
2. Vyřadit sladkosti mezi hlavními jídly, žádné snacks, pozor na kyselé.
3. Ráno a pokud mate možnost vyčistit si zuby i v průběhu dne tak použít zub. pastu s obsahem fluoridů 1500 ppm, večer 5000 ppm (nevím, jak v USA, ale v zemi, kde ziju já, je pouze na předpis). Velmi měkký kartáček, ideálně elektrický, čistit šetrně, důkladně a dlouho - aspoň 5 min. Vyplivnout, nevyplachovat.
Po 2-3 týdnech by jste ideálně měla pocítit rozdíl. Čištění je samozřejmě zásadní, ale o kazivosti a citlivosti více rozhoduje co, kolik a jak jíme. Není to sice bohužel to, co by pacienti slyšeli rádi
MP Marge neodeslal se mi konec prispevku
je mi moc líto, když čtu vaše příběhy, je to neomuvitelné.
preji hodně zdaru!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.