viktorka_od splavu Nemám na mobilu data.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jiná Realita podle mne je problem v lednici. chapu, ze sklep je blbe misto, ale pokud je mamka zvykla mit doma dve kilo cibule a kilo mrkve, hlavku zeli, tri kilo brambor a z toho pak prubezne varit, jak to prijde, tak lednice je dost kompromisni reseni.
paktofonika ja mam specialni prihradku na zeleninu a mrkev vyhazuji tak po tydnu, max dvou a to je spis uz na vareni. podotykam, ze mrkev je zelenina, ktera v sklepe vydrzi celou zimu, neni to nic, co by se nutne muselo kupovat v bille cerstve a okamzite spotrebovat.
Bledule tak se před cestou podívat na googlemaps na provoz na počítači. Nezachrání to od nějakého případného kolapsu v době, kdy už je člověk na cestě, ale na hrubou představu jestli má smysl jet po dálnici nebo ne, to plně stačí :)
Bledule tel čislo 1220. Jsou tamm naprosto aktuální info, uzavirky, nehody speciálně D1. Používáme pokaždé.
Jak udržet čistou vodu v dětském bazénku alespoň pár dní? Voda je ze studny, na pohled čistá. Bazén je nafukovací 1,5m průměr, výška vody asi 40 cm. Není nějaký fígl např lžíce sava na 10 litrů? Děkuji predem.
My tam prostě toho Sava trochu kápneme. Lžíce na 10 litrů je moc.
Jaký si mám koupit kufr - skořepinový nebo látkový, měkký ?
Potřebuju ho tak 1x do roka, tak nic drahého nechci, ale nevím, který typ je lepší. ![]()
Dadoo ¨za mě skořepinu - tu ti neproříznou.
SunEclipse Dobrá... v pondělí ještě jedu zkoušet a pak nakupovat. Kufr.. kraťasy.. žabky.. sandály.. knížky.. Se mi to vyplatí ![]()
![]()
A nebo nějaký tip kde si stáhnout pár knížek na dovolenou?? Placené i neplacené .. ( nemám čtečku, tak do telefonu)
Pinot Noir děkuju
Dadoo normalne na ulozto. jo a kup si tu ctecku:-)
viktorka_od splavu no.. budu asi muset. Ale později,teď mám toho dost .
Ještě potřebují poradit ,co si mám přečíst.. jsem děsně zanedbané.![]()
Dadoo místní knižní vlákno ![]()
Děkuji za rady, nebudu hysterčit a prostě pojedu podle aktuální situace. ![]()
Potrefenáhusa eh..
diky
Rekne se slovensky candat nebo kandat? Porad premyslim, odkud toho kandata lidi maj, rika to Andrea Veresova a muj svagr....
candat je slovesnky zubac
no co co? C se u cizích slov čte jako K přece ! cola/kola, cecky/kecky... tak proč ne candát/kandát? ![]()
RoSa cecky, kecky, se tlemim!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.