paktofonika Já mám Vostro, střední třídu. Předtím jsem měla také Vostro a ten byl v pohodě, tak mě ani nenapadlo, že novější produkt v podobné cenové relaci by mohl mít takovouhle "vadu". ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Dadoo Šmarjá, zvyknout si ![]()
?
whiskas A ten ventilátor beží stále?
Karoleena verim,ze kazda prodejna ma svuj system,ze nekde jsou benevolentnejsi,ja to tedy vitam,ale bohuzel se to pani taky nemusi vyplatit.
Kdybys tam nekoho poslala a pak tam sama nakracela s obcankou tak co?![]()
paktofonika Právě, že např. včera běžel v podstatě pořád (tedy v době, kdy jsem ho sledovala, což bylo dopoledne a večer), to mě znervóznilo. Zrovna teď je zticha. Včerejší výkon byl o to markantnější, protože vedle mého n.byl umístěn n.přítele a ten ani necekl
. Chladí, běží mu i větrák, ale potichu, ani o něm nevíš, zatímco ten můj nepřeslechneš.
Tak opravda, už zase jede ...
.
whiskas tak to je určitě na reklamaci. To bude výrobní vada,zjistitelna až během provozu. ![]()
Dadoo Jsem zvědavá, co mi řeknou.
Dadoo Já ti ty kufry trochu zkomplikuju, protože podle mě má oboje svá pro a proti. Cestuju hodně a mám oba typy kufrů. Nikdy se mi nestalo, že by se mi kufr někdo pokoušel zničit, dostat se do něj a podobně...takže argument s prořezáním beru trochu jako paranoidní, ale ok, může se stát, takže do letadla skořepinu-taky ti ji zřejmě nepromáčknou, což je výhoda, pokud převážíš něco křehčího, třeba lahve s vínem :-) nebo parfém ![]()
Na druhou stranu, skořepinu musíš rozložit kvůli každé pitomině, což třeba mně, která často průběžně z kufru něco vytahuje nebo do něj strká tak úplně nevyhovuje. Skořepiny navíc nemají ty vrchní kapsy, kam se dají dát nějaké papíry a pod. Obecně třeba pokud kufr využiješ víc na cestování vlakem/autem a tak, vzala bych určitě látkový, do letadla spíš skořepinu.
Garfie Zrovna myslím minulý měsíc byl v dTestu test kabinových zavazadel, zkoušeli tam odolnost fakt všemi možnými způsoby - pád na hranu, pád něčeho na kufr, proražení, voděodolnost, atdatd, a nejlíp si vedl látkový kufr Eastpak (nebo spíš taška na kolečkách) co stojí vcelku pár korun, až mi odejde můj minikufr co mám teď, klidně bych si ho pořídila. Dobrý argument taky bývá i váha samotného zavazadla, skořepiny bývají docela dost těžký, což může být důležitý hlavně pro lidi, co lítají často s nízkonákladovkama, přece jen pokud se člověk musí vejít do 8-10 kg a z toho má 4 kg samotnej kufr... Ale velký kufr který bych využívala hlavně jako odbavené zavazadlo do letadla bych taky klidně vzala skořepinu, právě kvůli tomu případnému převážení křehčích věcí jak píšeš.
Garfie Taky mi víc vyhovují látkové, i do letadla, jednak kvůli váze, jednak (a především) kvůli vnějším kapsám.
Sweet Potato To jsem ráda, že nejsem sama, většinou se jako obhájce látkových trochu stydím :-)
Karoleena No a jako kabinové zavazdlo už podle mě skořepina nemá význam vůbec žádný!
Garfie díky za postřehy. Mám kabelovou slořepinu a nejsem z ni nadšena. V pondělí jdu nakupovat,takže sš asi rozhodnu az na místě a podle váhy.
NPosledy jsem do Londýna odvezla marmeladu, nakladane okurky a kozí rohy taky v latkovem. dobré jsem to ale zabalila.
Díky za zkušenosti. Sama jsem zvědavá ,co vyberu ![]()
ja tez radsi latkovy a ani se v nem nikdy nic nerozbilo.
Sweet Potato Garfie Dadoo Hlásím se též k příznivcům látkových kufrů ![]()
Otazka na vsetky majitelky Vagabond Zoe.Neviem,ci som uz uplne zmagorena...ale su tvarovo rovnake tie,ktore maju klasicke snurky, s tymi,co maju tie tenucke?Mam na mysli najma spicku.Chcem si kupit biele,no vaham.Viac sa mi pacia tie s tenkymi {no vyzera to tak,ze tie su vsade teraz vypredane
}
paktofonika viem,no to by som musela do Ba...a asi tam tak skoro nebudem mat cestu
paktofonika zda sa ti,ze su ine ako tie s klasickymi snurkami?
pecka U vás nieje Humanic?
To keď už aj u nás je. Ale oni posielajú normálne aj domov, len teraz som zmätená pretože som z pôvodného príspevku vyrozumela že tie s tenkými šnúrkami už máš a chcela by si aj biele? Alebo to chápem zle a nemáš vôbec žiadne? Ináč ja by som povedala že majú tu špičku rovnakú .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.