Karja my už dávno říkáme kentrální podle vzorů kandat.
No a pak taky. . ehhmm.. začneme od píky.. urkitě! ![]()
Karja my už dávno říkáme kentrální podle vzorů kandat.
No a pak taky. . ehhmm.. začneme od píky.. urkitě! ![]()
stes ja jsem si vsechny zdravy moudraky nechala vytrhat kvuli tomu, ze hrozilo, ze az dorostou do plny velikosti, mohly by mi poskodit ostatni zuby tim, ze se mi na celist proste nevejdou. myslim, ze to bylo super rozhodnuti, vubec mi ty zuby nechybi :D
Něco na tom je, mně vodorovně rostoucí moudrák zkřivil spodní zuby, které rostly rovně :-(
Karja my to rikame vylozene ze srandy, jakoze kandat a kejn:D
My zas doma čítame ski-fi knižky od vtedy ako ma opravila vo výslovnosti predavačka v kníhkupectve veľmi káravým tonom. ![]()
Nebavte se už o těch osmickach, začínám mít trochu divny pocity v čelisti vpravo nahore, mám je pod 7 a je to na operaci prej, moji máme je rezali zhruba v mým věku! ![]()
Časovaná bomba? Stejně je to zajímavý, že jak je v rodině nějakej tělesnej neřád, dítě ho podědí, ne že ne.
Můžu poprosit - před časem sem dal někdo odkaz na krátké video ranního odívání dívky před 100-150 lety, bohužel nevím, kdo vkládal, ani do kterého to bylo vlákna a nemůžu dohledat, nevzpomene si někdo?
Prosím, lze vrátit v zákonné lhůtě 14 dní i notebook (objednán přes net, vyzvednut na prodejně)? Bohužel už nemám krabici a byly v něm provedeny určité instalace. Důvodem je vysoká hlučnost ventilátoru, který navíc běží skoro pořád. A ne, nezjistila jsem to dříve. Notebook jsem si vyzvedla na prodejně, odnesla IT na přeinstalaci/doinstalaci, přivezla jej domů, v rychlosti zkontrolovala data a teprve po pár dnech jsem jej začala naplno používat. To mám asi dost smůlu, co? :-/
whiskas pokud to mas z Alzy tak urcite...
711990 Nemám, mám ho z it.cz. Pro někoho to vyzní jako blbost, ale ten ventilátor je fakt otravný. Nevím, jestli je to u toho konkrétního modelu normálka, ale moc se mi to nezdá. Jelikož je dnes svátek, tak jsem neměla ani možnost telefonické konzultace, jestli jde o vadu, nebo to k tomuto modelu prostě patří. Mám Dell.
whiskas No čo tak viem predajci to príliš radi nemajú pretože to začali ľudia u elektroniky dosť zneužívať. V Alze som v pohode pochodila ale mala som od monitoru obal, mal na sebe dokonca aj folie a pod(u elektroniky si dávam pozor) a predavač bol veľmi rád že všetko vrátane obalu som priniesla. No a čo viem tak keď nemáš obal a software nieje pôvodný môžu ti strhnúť za to pomernú časť z pôvodnej ceny. Takisto keď tovar má známky používania. To platí v Alze a to je najústretovejší obchod čo sa vrátenia elektroniky týka (podľa mojich skúseností). Tak keď nemáš obal aspoň ho preinštaluj.
paktofonika Díky. Ten software by asi nebyl problém, byla mi nainstalována jen lepší sada Office a odinstalována nějaká free zkušební verze antiviru. Ovšem krabici asi už náš IT vyhodil, ale prověřím to, třeba nebyl až tak agilní.
Díky
.
whiskas IT.cz píše
Kupující bere na vědomí, že dle ustanovení § 1837 občanského zákoníku, nelze mimo jiné odstoupit od kupní smlouvy o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího nebo pro jeho osobu, pokud porušil jejich původní obal nebo pokud je možnost vrácení vyloučena v licenčním ujednání výrobce počítačového programu a které kupující výslovně odsouhlasil.
Nárok na úhradu škody vzniklé na zboží je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny.
whiskas Možná bys to neměla vracet ale spíš reklamovat kvůli hlučnosti větráku. Podmínkám vrácení už nevyhovuješ, ale na reklamaci by to projít mohlo.
paktofonika Díky
.
Dadoo Tak reklamaci předpokládám nebrání nic, když je notebook nový a tedy v záruce. Ještě zkusím zavolat Dell support, ale bohužel během svátků nějak nefachčí
.
whiskas Jasně, nebrání, jde o to, jestli projde "hlučný" větrák. Jestli to uznají jako vadu. Snad ano, taky by mi to vadilo.
Ale je fakt, že se na to dá časem zvyknout a přestane se vnímat. V nejhorším případě.
Držím palce ![]()
whiskas Reklamácia u Dell je úplne v pohode. Otazka je či je to vada alebo sa tým hlučným ventilátorom model vyznačuje. Tie lacné a niektoré zo strednej cenovej triedy to tak majú a nieje to vada len proste ventilátor nieje úplne najkvalitnejší. Ja mam E radu a notebook ani nepočujem ale to už je business trieda. Inac pred nákupom si treba zistiť aj tú hlučnosť mňa by to predtým nenapadlo ale upozornil na na to priateľ. :) Držím palce
Jak jsem tu před časem řešila vyzvednuti objednávky v Orsay - na dovolené mi přišla výzva k vyzvednutí s tím, že balíček bude na prodejně pět dní a musím při vyzvednutí předložit OP. Po neúspěšném pokusu zkontaktovat mailem zákaznický servis s tím, že do 5 dnů to teda nestíhám, jsem volala přímo do Brna na prodejnu, kde mi paní řekla, že zásilka je u nich standardně 10 dní a můžu pro ni klidně i někoho poslat, že stačí jen znát číslo zásilky. No vyzvednout mi to neměl kdo, tak jsem tam skočila včera cestou z vlaku a fakt že jo, chtěli jen poslední tři čísla zásilky a křestní jméno. A pak se v tom má člověk vyznat, to má snad každá prodejna svůj systém nebo nevim...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.