AA svačinku má?
Stěžovací vlákno
Mha Nemá, když von je teď už takovej samoúdržbovej a já bych se tak ráda starala. ![]()
Kan tlapkam
Kan ach jo, vzpomínám na ten stesk, když jsme dceru odvezli na kolej...
Kan soucitim moc, moje dítě chtělo ještě před covidem jít studovat do zahraničí. Chodila jsem tajně brečet do koupelny. Nakonec zustal tady.
AprilTwelve Vilemina Kora Díky, to prázdný hnízdo je hrozný.
Zarinya máš stoprocentní pravdu
Zarinya Od roku bezproblémový pohodář. :D
Ono se říká, že život začíná když chcípne pes a děti vypadnou z domu.
Ale vážně není to vůbec špatné oobdobí, když se děti osamostatní.
Tak Betty To mi připomíná, že si tento týden nějaký dobrák ode mě kupoval dvojkocarek, prelitnul mě, holky a zahradu pohledem a říká mi ,,chybí vám tu ještě pes, nezdá se vám?,,. :-D:-D Panebože jako ještě psa! To už by člověk fakt pomalu nic nemohl
Karja měla si mu popřát hodně sily s tím dvojkocarkem. ![]()
continuity No on to vytáhl i presto, co jsem ze sebe vyblekotala své mateřské frustrace:-D. Ale byl to ryze pozitivní typ člověka, nějakej týpek z Brna, takovej ten typ, že kdybysme měli psa, tak řekne, že nám ještě chybí kluk, pak že třeba králíci ....I na koronac zapomněl říkal ,, a jo, vždyť on byl vlastně ten koronac,,. Jak říkám, šťastný lidí tam žijou!
Ale jinak máš pravdu, někteří lidé prostě netuší. Byly jsme s holkama v takové záchranné stanici podívat se na zvířata a hrozně tam zlobily. Až jsem si říkala ,,ty jo, tak nás vyhodej i ze zoo, jestli pak se to někdy někomu už stalo,,. A byl tam s námi jeden manželský pár s deckem, kluk tak rok a půl, takovej klidnej. A ten otec ty moje holky komentoval, že je to hroznej řev nebo co a byl takovej nenalozenej.....inu podívala jsem se na těhotenské břicho jeho manželky a pomyslela si ,,jo už za chvíli si uvědomiš, jakej jsi byl debil,,:-D:-D. Myslím, že to v tom pohledu vyčetli:-D
Tak Betty Já bych taky řekla!
Ale fakt je, že jsem jednou byla na prázdninách v domě, který zjevně opouštěly děti a bylo to takové teskne, nebo jak to popsat. Byla jsem tam na homeexchange, ve Francii na farmě. Majitelé měli 3 dcery, nejmladší bylo 15, ta jako jediná jela s nimi na výměnu. My si to u nich hrozně užili, ale byla cítit taková nostalgická atmosféra. Na zahradě kruh po bazénu, který už tam nestál. Na stromě dřevěný domeček zarostlý pavučinami. Vzadu na zahradě stará houpačka, která hrozně vrzala. V ohradě oslík, na kterém jsme mohli jezdit, vypadal smutně a úplně ožil, když si s ním hrály naše děti. A tak. Bylo to zvláštní.
Garfie To mi nedělej, tohleto ![]()
že jo? mě to ještě hned nečeká, ale vím, že mi bude smutno a musím na to myslet čím dál víc a duševně se vlastně chystat, že to nastane...
Sweet Potato No byla to úplně filmová atmosféra, nedokážu to ani přesně popsat. Přitom bylo léto, příjemné počasí, já tam měla malé děti. Fakt to bylo hrozně působivé. Asi jak ten dům byl prostě uzpůsobený dětem, které tam už nejsou....ale nechtěla jsem vyvolat nějaký smutek, brzy budou vnoučata!
AprilTwelve
Garfie Sweet Potato AprilTwelve
Holky neblázněte, víte jak je fajn se s nima sejít v kavárně, projít pár obchodů, popovídat si? Není nutný furt chystat svačiny...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí