Catherinne Já si to pořád taky myslím!
Jen prostě tam to bylo zvláštní, fakt, musela bys to zažít. Asi i tím, že to byla taková polosamota, daleko od civilizace....Prostě mi přišlo, že to tam bez dětí jakoby umřelo.
Stěžovací vlákno
Catherinne Jo, já mám holt někdy takové sentimentální chvilky. Ale samozřejmě máš pravdu, nemůže být nic lepšího, než když jsou dospělé děti spokojené a samostatné.
A zahradu s kruhem po bazénu a torzem trampolíny u domu po babičce, takže mne to nějak ťalo.
Dneska si musím postěžovat na hluk. Sice je to stížnost ve stylu já můžu, ostatní ne;), ale co už. Sousedi rekonstruují byt a dneska začalo bourání se vším všudy. Mladší už si naštěstí zvykl na zvuk vrtačky a neběží ke mě pokaždé, když se vrtá, ale ten dnešní hluk je fakt ![]()
Catherinne ale já vím
jen jak psala bramburka... prostě slabší chvilka, no. navíc je teď dítě aktuálně na soustředění, tak nacvicujeme samostatnost oba ![]()
Asi je to horsi, kdyz zustanete v byte, odkud deti odesly, nez kdyz se od nich odstehujete jako my. Sice jsem byla nervozni, ze nemam kontrolu, jestli uz doma v bezpeci hezky hajinkaji (26 a 22 let
), ale dost rychle jsem si zvykla. A jak pise Catherinne, je fajn se schazet.
Odchod deti z hniezda, ach. Kedze ich mam oboch do roka tak aj takmer naraz mi odisli z domu. Syn sa odstahoval dost daleko, dcera lrn v ramci mesta. Vtedy sme boli v meste v byte. Tak upratane som dovtedy nikdy nemala. Zaciatok bol narocnx aj som si poplakala. Ale potom to bolo fajn. Telefonaty na temu ako dofrasa sa zapina ta pracka a mozem tam hodit vsetko naraz? (Syn) az na otazky typu co budes varit cez vikend (dcera) stavim sa .
To mnozstvo casu pre seba, fitko, vecere, kino, babske vyjazdy , neplanovane vylety len tak,....
no uzili sne si to. A o par roko uz su spat. A pribrali k nam aj dalsich.
Takze baby uzite si volno, ony sa vratia a bude to super.
Janulik03 mne se odstehovaly 3 deti behem 3 mesicu. A do pul roku byly nektere zpet. Ani mi nestihlo odlehnout... Ale naky prazdny skrine jsem zabrat stihla ![]()
moora
este ze aspon nieco ![]()
Nechala jsem si udelat nove bryle.Prvni multyfokalni,protoze uz me nebavi si furt sundavat a nandavat bryle dokola.Takze prvni vec,ze me doted nenapadlo,ze vam daji skla do stejnych,ale uplne jinych obroucku nez si vyberete pri vyberu.
To jsem zjistila az vcera kdyz mi to spadlo z obliceje a pri vyberu padly jak ulite.(jo vim,ze se daji doupravit,ale...)
Udelali uplne jine dioptrie nez mam a jeste mi je kravka nutila domu na 14 dni,ze si zvyknu ackoliv pri pohybu hlavou jsem videla vlnobiti a na dalku mlhu od tri metru.![]()
Takze jsem tam stravila pres hodinu a sla domu bez a ted cekat zas 14dni jestli se to na podruhe povede.![]()
Zarinya bože
no to tě lituju..je to vůbec možný???to je fakt odbornice![]()
Maureen no strasny,az kdyz jsem jako musela durazne rict,ze tohle tedy ne tak se to zaclo resit.Fakt lituju lidi co nejsou moc nebo vubec asertivni.
Zarinya ja jsem si nezvykla. Tvarili se, ze jsem uplne blba, nechavali je i predelat, ale neslo to.
jinak si stěžuju taky,ze jsem se vzbudila s úplně oteklýma očima,navic přes jedno oko šlinc,jak jsem spala na břiše...vypadám jak z hororu,asi to bude alergie na odličovací prostředek...ale mám veeeeelikou kliku,ze mám dnes volno!!
Kokoska no,ja po vcerejsku uz si myslim,ze kazdemu komu nesedi jsou proste spatne udelane.Ono i to puleni bylo spatne,protoze kdyz jsem je mela totalne sejdrem tak to bylo lepsi.
Kokoska já to měla taky tak. Jenže jsem se snažila přesvědčit sama sebe že si musím zvyknout. Kolem bylo pár lidí co si multifokály chválili. Dnes už vím že lidem co mají víc dioptrii na čtení (3-4) to často nevyhovuje.
Manuka ja mam na cteni je pul dioptrie a da se rict,ze jen na jednom oku.A cteni bylo v pohode ac je to novy,ale na dalku uz nosim pres sest let a to byla katastrofa,protoze mi misto 0,75 udelali 1 a1,5 dioptrie.![]()
Ale si pry zvyknu
tak urcite.
Jeste tedy ,me nenastvalo,ze se to nepovedlo,ale to chovani,nuceni optiku.....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí