Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:25

viktorka_od splavu No, ja na neho v tom leknuti, kdyz se me prisel zeptat, co jsem jako delala, vyhrkla, ze mi to nerekl, ze musim zapnout tu elektrinu. Samozrejme jsem se mu pak omlouvala, ze jsem to tak nemyslela, ze tohle bych vedet teda mela. Je to fakt svaty clovek, jsem myslela, ze mi teda radne vynada a on se jen smal. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:26

nonemy To je mi líto. Člověka to sebere i v dospělosti, natož děti. Já jsem kdysi ani nešla do školy a odpoledne byl celkem velkolepý pohřeb, kterého se zúčastnili i rodiče.  

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:27

milacka to jsi napsala přesně 

Karja ono to bylo dceřino první zvířátko, o to je to možná horší 

Tady když byl malinkej 

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:28

Zarinya dekuji, fakt ten dnesek stal za to, snad to bude zitra lepsi

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:30

999 Kamarad je bozi, zitra v praci si pujci diagnostiku a napichne mi to, treba prijdeme na to, ze to bude nejaka blbost, kterou zvladne opravit a ani nebude treba ten servis. Potlucene to nastesti ani nemam, takze ani to neni treba resit.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:32

Renusatko Děkuji. Pohřeb bude zítra. 

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:32

nonemy takhle vypadal i ten náš první a oplakali jsme ho fest i my dospělí, tak se držte oni jsou sice maly, ale fakt moc fajn

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:34

Monulinecenka máš skvělého kamaráda!

AprilTwelve

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 22:05
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 22:08

Monulinecenka jj svatej! takovýho kámoše bych taky potřebovala:-) já si uplně představuju ten řev

btw kdysi dávno, když jsem měla čerstvý řidičák, jsem zas já naopak za tatínkovým warťákem táhla kamaráda. a jelikož jsem taky moc nevěděla co a jak, urvala jsem nárazník:-) no celkově jsem tehdy tatínkovi jeho miláčka dost zrasovala 

Offline Mini
příspěvků moje polička 15. zaří 2021 22:24

Tulipe fotochromaticke nikdy To vypada vzdycky blbe Moc tmave kdyz ani nesviti slunce a tmavsi porad :( jsem zvykla nosit pouzdro a ted i ty slunecni proto nemuzu mit mini kabelky :)

Pinot Noir cocky jsem nikdy nemela ani neplanuji Sotva si umim nakapat do oci a pocit ze si tam neco davam ?!? Nic pro mne Takze holt jedny drahe no

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 22:26

Monulinecenka aaa, tak to byl teda den. Od nynejska uz snad nebudou zadne takove zazitky.

Ja dnes taky nic moc. Nic se sice nestalo, ale ridila jsem nejak mizerne. Pri odbocovani vlevo jsem tak hypnotizovala protijedouci auta, ze jsem prehlidla motorku. Asi mi tam trochu vletela, ale vubec jsem si nevsimla a zadupla jsem to na posledni chvili. A vubec jsem si dneska za tim volantem prisla nejak blbe, matozne. Jsem rada, ze zitra muzu mhd. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 22:37

Mini nevím jaké fotochromaticke čočky myslíte, ale já mám ve všech brýlích transition čočky zabarvovací do hněda nebo cerna a v interiéru jsou úplně čiré. Optik vám řekne,že tam jsou tři procenta zabarvení, ale když mi položí na pult čirou a samozabarvovaci, tak musí být pod tím bílý papír, abych vůbec poznala rozdíl, na očích úplně bez šance. Ty moderní jsou i extra rychlé, opravdu je změna odstínů okamžik, můžete si vybrat asi ze šesti barev, do kterých se mají ztmavit. Rozhodně je to rychlejší než přehazovat brýle za sluneční. 

Skutečně to už dávno nejsou heliovary. Jediné, co je v interiéru zbarvené jsou Drivewear čočky a ty jsou určeny speciálně do auta, jinam je vůbec nenosím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2021 23:14

Pinot Noir já jsem taky tým čočky. Jednak sluneční dávám všude možně, děti mi je ničí a tak. A pak jsou situace, kdy se hodí brýle nemít, třeba bazén, sjezdovka a podobně:) Větší svobodu by přinesla asi jen operace.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 23:29

Evaeva přesně, operace se ovšem bojím. Mně sahat do oka nevadí, o jednodenních vůbec nevím, čtrnáctidenní ke konci lhůty už večer někdy v oku cítím. Ale tak 6 dioptrií, že. Vždycky si dělám legraci, že mužovy čočky 1,5 dioptrie jsou prakticky neviditelné, moje vypadají jak vystřihnuté z gumových rukavic.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2021 23:32

Pinot Noir já popravdě čočky večer cítím, nosím je hlavně na ven a když by mi brýle překážely. Ale právě mi moc nevadí to kombinovat, takže o operaci ani moc neuvažuju.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 23:36

Evaeva no já hlavně nenosím brýle, protože jsou strašně předpotopní Až si pořídím slušivé, budu taky střídat. Ale pořád je něco důležitějšího v pořadí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2021 23:40

Pinot Noir ne že by ty moje výměnu nepotřebovaly;), ale ještě to jde, já nemám ráda žádné módní výstřelky, tak jsou celkem nadčasové. Plánuju to do práce, i mi naposledy na kontrole říkali, že mám počkat, až dokojím, prý ty hormony vidění dost ovlivňují. Teď stejně na brýle není vhodná doba, když se nosí respirátory.

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 16. zaří 2021 01:35

continuity Zatmavovací jsem pořídila předloni, taky jsem dlouho žila s vidinou heliovarů a ono je to už někde úplně jinde. Mám je jako záložní brýle, takže jsem přímo sluneční nechtěla, a v autě je to trochu prekérka - když mi nesvítí přímo do očí, tak opravdu rychle vyblednou. Takže jakmile stojím na červenou, nastavuju je slunečním paprskům Dneska bych si nechala tahle skla dát do "hlavních" brýlí a vyřešila zvlášť ty na řízení. Člověk se pořád učí. (Předtím jsem dioptrické sluneční vůbec neměla, ale v posledních letech mi světlo odražené od bílé fasády a podobně párkrát vyvolalo migrénu.)

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 16. zaří 2021 04:09

Monulinecenka  uff fakt den blbec ale hlavne ze sa nikomu nic nestalo a kamarat je dobry. S tymi servismi je to blbe poznam minule som bola bez svojho auta tri mesiace. Tak nech to mas rychle opravene.