nonemy ach to je smutne ![]()
Stěžovací vlákno
nonemy to je mi líto ![]()
Monulinecenka Tak snad jsi o kamaráda nepřišla. Když se daří, tak se daří. Hlavně, že netekla krev ![]()
Janulik03 Magráta SunEclipse děkuji ![]()
Taky se mi samozabarvovaci bryle nelibi.Nepopiram,ze je to dobry vynalez a prakticka vec(asi)pac je nemam,ale pro to co se mi libi,trochu nepohodli preziju.
Taky jsem jeste nevidela takove,ktere jsou cire az tak,ze to neni poznat a druha vec je,ze mam rada u slunecnich takove obroucky,ze v interieru cire by vypadalo dost divne.
continuity dekuji Uznavam ze to nesleduji tak je to uz asi jinde nez co pamatuji Kazdopadne bych to ani tak nechtela Nevadi mi mit dvoje perfektni bryle a menit je :)
mam rada u slunecnich takove obroucky,ze v interieru cire by vypadalo dost divne.
Přesně takhle toho vidím taky. I opačně.
Podle předpovědi tu právě strašlivě pršelo, kurýr Rohlíku se mě ptal, jestli tu byl taky takový liják jako v Počernicích, já čekám na déšť už týden, a pořád doprčic ani kapka! ![]()
Pinot Noir u nás šílený déšť, zrovna jsem šla do kadeřnictví ![]()
Pinot Noir u nas leje uplne brutalne ted!
Pinot Noir tyjo, já už taky čekala jak na smilování, dopoledne jsem šla předat bochník kamarádce a vrátila jsem se ve vlastní šťávě vydušená z toho dusniska. Teď se tu přehnal párminutovej slejvák a zas nic..achjo.
Pinot Noir v Nuslích malá přeprška
Pinot Noir u nás jen taková homeopatická sprška :(
V Brně trošinku sprchlo ráno, tak 5 minut
. Teď je tady 26, takže pěkný den.
Braník slejvák, centrum průtrž.
Letná slejvák kolem čtvrté, pak pauza a teď prší, je vlaho a tmavo...
Zličín jako z konve..a já zrovna potřebuju do záslkovny ![]()
U Anděla vody po kotníky, tramvaje stojej
SunEclipse Máš to aspoň po proudu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí