Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mini
příspěvků moje polička 15. zaří 2021 17:41

Nosim bryle od skolky a letos jsem si nechala udelat dioptricke slunecni Ted si rikam jak jsem bez nich do ted mohla zit :) 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 18:32

Mini nosím brejle cca od 5.třídy a sluneční dioptricky mam posledních cca pět let, taky se mi tím dost zlepšil život

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 18:51

Mini souhlasim, ja jsem s brýlemi začala asi před 5 lety a sluneční jsem si nechala udělat hned první sezónu, Ray Ban Jackie Ohh, stále je mám :) a mezitím jsem si pořídila asi dvoje další, je to super. Jen je potřeba na to myslet a nosit oboje, ale zvykla jsem si na to.

Fotochromatické brýle se mi vůbec nelíbí, max jako sportovní. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 15. zaří 2021 18:52

Achjo, já taky začala hůř vidět na základce,  učitelka psala rodičům, že Mha mžourá na tabuli.

A rodiče mi ustřihli ofinu úplně nakrátko.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 19:09

Mini to bylo pro mě taky výrazné zlepšení kvality života, sluneční dioptrické brýle. Po takových patnácti letech nošení brýlí? Další zásadní zlepšení ovšem přinesly kontaktní čočky a možnost koupit si potom jakékoliv sluneční brýle za pár korun, které se mi zalíbí v H&M nebo třeba v tržnici.

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:24

Stezuju si na svou blbost. Cestou z prace mi chciplo auto, proste prestalo jet. Uz to bylo k nastvani. Shodou stastnych nahod jel kolem kamarad, co mi to auto obcas servisuje. Ruzne to zkoumal, ale na nic neprisel, tak ze me aspon odtahne na lane domu. Nikdy jsem na lane nejela, jeste jsem mu to rikala, tak se smal a rikal, ze mam hlavne brzdit. Vse bylo ok, do prvni zatacky. Ja krava jsem nemela otocene klicky, proste jsem jela s uplne zhasnutym autem. Takze pri otoceni volantem se volant zasekl a nefungovaly ani brzdy. Skoncila jsem mimo silnici, porazila dve popelnice a nakonec me to stocilo tak, ze jsem tomu kamaradovi, ktery mezitim zastavil trefila z boku dvere. Ja byla uplne vedle, co se jako stalo. Kamarad se zasmal, rekl, ze mam otocit klickem, posbiral ty popelnice, dal je na misto a jelo se dal. Myslim, ze ridici za nama docela koukali. No, auto nepojizdne, kamarat nabourane dvere a jeste cekam, ze me nekdo uda, za nabourani popelnic a ujeti. Cele odpoledne tu na sebe nadavam, brecim vzteky (nekdo vam pomuze a vy ho nabourate) a zitra budu muset vstavat tak v pet, abych se zvladla autobusama dostat do prace. A nejblizsi dobry servis ma volno az 7.10.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:26

Monulinecenka kamarád je pěknej trouba, měl ti to vysvětlit. dobře mu tak

a tlapkám moc, ať brzy seženeš nějakou náhradu aspoň, ta doprava je strašná si to na vsi ještě pamatuju 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:29

Monulinecenka jezis....to je fakt den blbec.Tlapkam moc.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:29

Monulinecenka Moc tě lituju, tyhle anabáze s autem jsou šílený, něco o tom vím. Ale kamarád je super.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:30

viktorka_od splavu dobre mu tak??

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:46

Zemřel nám křeček

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:55

nonemy jejej

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:56

nonemy  to je mi lito...

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 20:59

nonemy Přirozenou smrtí? Někteří ho totiž sežrala před půl rokem kočka! To bylo hrůzy. Ale i tak, je to blbý a pro ty děti úplně děsný! 

Monulinecenka Hmm, to je prostě den Debil. To bude dobrý. Ty servisy teda, to je blbý, nám tady berou auto téměř hned. Sice to není na počkání a občas tam dlouho stojí, ale minimálně se na to aspoň podiva, aby mohl objednat součástky. S těma klickama bych to taky nevedela a kamaráda to asi nenapadlo, že mu to přišlo automatické. Zítra bude líp! 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:03

Monulinecenka no niekedy sa toho zomelie...neplač, nebuď nahnevaná, hlavne, že si nezrámovala ľudí, plech sa dá opraviť. A buď rada za kamaráta, aj v tejto situácii si zachoval chladnú hlavu.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:09

AprilTwelve Pavlena děkuji 

Karja jj, přirozenou, měl 2.5 roku. Nejen pro děti,  brecime tu s dcerou obe, i manžel má v očích slzy, byl to náš miláček, byl hrozně milunkej, hodnej, roztomilej, uzasnej. Mne tak chybí, mám pocit, ze zadnej uz nikdy nebude tak úžasnej

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:11

nonemy život škrečka je krátky, 2-3 roky, ale dostatočne dlhý na citový vzťah. Pamätám si na môjho vtedy 10 ročného syna, tiež to niesol ťažko. Po jeho smrti sme mu kúpili pieskomila.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:14

nonemy Jj, já to chápu. Neteř ta vyměňuje vyloženě kus za kus, ze dne na den, ale má v pokojíčku na všechny takové vzpomínkové listy;-). 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:18

Dnesni den byl fakt blbec. Montujou nam vedle kuchyn, nejen ze neco je tak trochu odflakle, ale neni s nema absolutne domluva. Dela to soused truhlar, takze ani nemuzu moc frflat. Baterie co mela byt vcera tak dorazila dnes vecer, ale rano to ma prijit zapojovat vodar. Takze dira v desce neni, a pozadavek jestli by tu mohl stolar byt v 8,at se to stihne, tak na ten me bylo receno to jeste spim... Do toho ma starsi dite kasel a teplotu a dnes jsem musela po uradech, neb streda. Tam to bylo taky tristni, az doma jsme zjistili ze to co po nas chteji na vykresu mame, ale vehementne nam tvrdili ze to na tom vykresu neni a tim se schvaleni nestihne do daného data. Takze tam pojedu zitra, a omlatim mu to o hlavu, uredni den neuredni den. Fakt se tesim

Offline Lamicka
14202 příspěvků moje polička 15. zaří 2021 21:21

Monulinecenka aj, lituju moc hlavne, ze se nic horsiho nestalo.