V Toskánsku pár kapek, ale od pondělka opakovaně a to dusno je masakr
Stěžovací vlákno
V Průhonicích nic, jen temno, těžko a lepkavo. Celej den.
Edit: právě sprchlo, ale nic moc.
Sweet Potato Čekáš někde v restauraci? Budu tam za chvíli, můžeme dát drink :-).
Jo, sprchlo nám trochu i tady vedle ![]()
Což by v zásadě nevadilo anžto jsem dneska nevytáhla paty... pokud nepočítám výsadek na domovní chodbu v županu, když mi konvice vyhodila celý pojistky a milostpán byl zrovna s Poppy na vycházce ![]()
A kdy se spustí slejvák? Jo, zrovna když vyzvedávám dítě z hudebky a máme to domů asi kilák a půl. Jsme obě durch, ale moc jsme si ten běh v dešti užily :)
999 Teď už se vracím z Řep, můžem se tam potkat.
Pinot Noir jsem v centru a chcije jak blázen..řeky na chodnících a tak..
Sweet Potato hele vyslovila jsem stížnost a voila...přestalo pršet. Takže jsem došla suchým tělem, když ne nohou (chodníky přec jen byly mokré). Ale vytáhla jsem podzimní boty a ty mi radostně za těch 500 m (!) vytvořily puchýře na patách ![]()
Letná slejvák kolem čtvrté, pak pauza a teď prší, je vlaho a tmavo...
jo, v Holesovicich taky.... ale ja to cekala uz prakticky od rana, takze jsem si vzala teplejsi saty a kolem poledne se malem vyvratila :(
SunEclipse Au. Taky jeden mám ze včera.
A lněné palazzo kalhoty se dnes věru neosvědčily.
Voda vyvzlínala až nad kolena.
Pinot Noir porad nic? Tady nonstop leje!
V Brně zatím pořád celkem jasno a 24 stupňů. Vyhovuje mi to, byla jsem na kole a chystáme se ještě na procházku s cílem večerní zahrádky, tak snad mi to vaše deště nezhatí![]()
Tady bylo pár pěkných průtrží...Jedna například když jsem běžela přes sídliště s dítětem na kočárku, abych stihla doktorku. Dítě brečelo, ze mě tekla voda, namokl mi telefon a teď displej nereaguje na dotyky. Prostě super odpoledne
Jo a starší má střevní chřipku![]()
Sweet Potato Já už byla pryč, tak příště :-).
999 Já byla stejně urousaná a zmrzlá.
No a u nás stále ani pr.. Teraz hlásia na noc, dúfam, že to bude, lebo pôda je úplná Sahara.
Mne je to trápne sa opakovať, ale nemám komu. Syn chorý, doma, bez škôlky, kolektívu, krúžku (kým sa dá). Mama chorá, otec sa o ňu nepostara. Muž má zlé hodnoty v krvi, nepodali mu chemo podľa plánu, idú ho všeličím dopovať, hospitalizovali ho na dobu neurčitú. V škole máme asi 6 tried v karanténe, ale nie komplet, takže prechádzame od zajtra na ten skvelý výmysel, že budeme učiť zároveň offline aj on-line, lebo sa nemôžu miešať žiaci (ha ha ha), takže namiesto toho aby ten 1-2 boli pridaní do triedy, ktorá sa učí normálne a človek by oducil obyčajne cez zoom a nesaskoval tam, tak budeme saskovat a pobehovať s notebookom do tried.
A ešte má aj začať pršať.
letfenixa tlapkam moc, mas toho pozehnane ![]()
letfenixa uf
drž se!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí