Karja takže ty dojedeš i na brněnský sraz, počítame s tebou a máme radost! ![]()
Stěžovací vlákno
DruI Tak se to dozvíš tichou poštou;-)
Ale víš jak se každá informace cestou přes tichou poštu zdeformuje, že jo? ;o)
Ďakujem vám.
brrr jedného pripojiť on-line je fajn, mať v triede 3 a pripájať 22 je na nervy.
letfenixa No, tak to je mnohem horší verze. Držím palce! Kdo vlastně hlídá chlapečka, když jsou všichni nemocní?
letfenixa prajem pevné nervy, máš to ťažké![]()
Ještě jednou moc děkuju všem, co mi poslali virtuální potlapkání, moc mi to pomohlo.
Vztek už vyprchal, teď mě jen občas polije horko a hrůza, když si uvědomím, že tam mohl jít chodec a já neměla šanci to auto zastavit (snažím se na to nemyslet, nikomu se nic nestalo a to je hlavní). Auto stále nejede, ale už mi kolem něj běhají moji úžasní kamarádi (včetně toho nabouraného) a zjišťují, co tomu chybí. Zatím je podezření na palivové čerpadlo. Krom finanční odměny jim všem musím koupit něco dobrého k pití. Jsou fakt zlatí. ![]()
letfenixa Jen taková řečnická... Proč ty tři žáci taky nemají on-line?![]()
letfenixa moc ti držím palce, ať to všechno zdárně překonáte!!
letfenixa máš toho teda hodně na bedrech teď!
letfenixa no teda, nemas to snadne...
snad se vse utrepe a vyresi a bude to brzy lepsi..
brrr no je u našich, my sme boli aj s mamou na chvíľu v stredu na záhradke, že nech si syn dutiny prehreje a večer, keď sme prišli k našim, tak som ju našla ležať ako Lazara (otec bol poobede na dialyze), s nádchou. Dala som jej zázračnú Kalobu, spala do rána, a vo štvrtok je otec doma, tak to nejako spolu zvládli a ja chodím každý deň z roboty 13,15, o pol 2 som už doma a starám sa. Doposiaľ ešte od syna neochoreli, toto je prvýkrát. A vieš ako, kým sa dá, nejdem na ocr, obzvlášť teraz keď muž vôbec nerobí už od veľkej noci.
Evaeva bolo by to logické?
Lebo ministerstvo školstva rozhodlo, že nedopusti zatváranie škôl a tí čo majú výnimku, nech sa učia v škole. Z môjho pohľadu by bolo lepšie, keby tí traja zo 6.b boli v 6.a, a ja by som mala len online hodinu. Dnes má tam rozbolela hlava na matematike. Fyzika bolo v pohode, ale matika nie.
letfenixa no je to pěkně na hlavu. Vždyť ta online výuka je trochu jiná, takže ti tři to stejně mají skoro jako kdyby byli doma, ne? U nás už jednu školu zavřeli, měli hodně nakažených mezi žáky i kantory.
Monulinecenka niet nad dobrych kamaratov ![]()
letfenixa Máš řádně naloženo, posílám hodně sil.
Ať se vše brzy zlepší, hlavně ať se všichni brzy uzdraví!
letfenixa drž sa.
Je to strašná záťaž, ale ja stále obdivujem, aká ste sudrzna rodina. Síce sa s mamou hadas, ale navzájom si tak pomáhate.![]()
Už som to písala i niekomu inému, nešlo by vám požiadať o pomoc dobrého anjela? Pomôže to aspoň trochu v tejto situácii.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí