Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline tina
6319 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 11:33

Stanford odešel...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 11:38

Garfie no to je taky historka teda!

Offline chia
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 12:27

Garfie Ja som bola tak prekvapená jej neuveriteľnou drzosťou, že som len zakoktala, či niečo hľadá. Ona, že nie a normálne išla do jedálne jesť. Ja už som nepovedala nič, len večer som o tom povedala manželovi (je to jeho príbuzná), aby vedel, prečo ich nechcem u nás už vidieť.

Offline Garfie
28586 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 14:05

chia To je fakt neuvěřitelný! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 14:55
Offline clothilde
2062 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:05

tina . Z celeho serialu jsem ho mela nejradeji

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:34

Je u nás opravář pračky a tyká mi! Opakovane, rozhodně to nebylo prereknuti. Ja vím, že jsem nastydlá, v domácím, nenamalovana, a je to pračka moji mámy:-D, ale přece nemůžu vypadat na patnáct! I viděl venku moje děti, ale asi nepochopil,ze jsou moje, v žádném jiném domnělém vztahu k tykání, než že jsem dítě, být nemůžeme, rozhodně mě nemůže brát za svoji vrstevnici nebo známou. To bude jeste trapas, jestli se to rozklicuje až přijdou děti, ale myslím, že to přejde jakože nic. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:37

Nebo já mu taky tyknu, až to dodělá ,,tak co, za koliks to udělal,, ,,jo dobrý, tak čau, zas priste,,. Třeba by mu to došlo:-D

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:41

Karja Nič si z toho nerob, u nás v škole tyká pomerne mladý školník všetkým učiteľkám, aj o 15 rokov starším....A jeden šofér autobusu u nás tyká každému, koho stretne.

Niektorí ľudia nevedia vykať , bohužiaľ. 

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:42

Karja třeba tě zná z parfumanie

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:43

Karja Treba tě fakt považuje za dítě, jestli jsi mu řekla, že je to mámina pračka. Ale tak pubertacce by už taky mohl vykat. Po mě chtěl jednou jeden opravář, ať zavolám maminku. A to už mi přes 30 bylo :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 15:51

Karja Ježiš! Mě jednou tykal v práci jeden zástupce klienta. To byl ten typ, co tyká každému, kdo je mladší než on. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 16:03

V životě by mě nenapadlo snaše uklízet cokoli. Já sama strašně nesnáším, když mi někdo leze do mých věcí. Mám klíče od jejich bytu, ale nikdy jsem si neodemkla bytové dveře, kromě případu, kdy jsem zvonila a snacha napsala, kojim, odemkni si, prosím. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 16:57

Evaeva No, podle mě si to spletli, protože pak jsem začala mluvit o své pracce a docela znejistěl a pak na zahradě potkal děti, které už zřetelně volaly ,,mami,, takže mi řekl tak ukosem nashledanou:-D. Nevím, co to máma kde splasila. To můj opravář pračky je hroznej sympaťák, znám ho jenom po telefonu, ale je to tak prijemnej chlap s pěkným hlasem a jednáním, že člověka úplně zajímá jak vypadá a kolik mu je. Ale on si pro tu pračku vždycky někoho pošle a opravuje ji doma! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 17:14

Karja jsem ráda, že nemám svého opraváře pračky

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 17:21

Evaeva No je to draha služba. To zase jo! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2021 17:24

Karja my máme pračku už tak šest let, tak se o ní už docela bojím. Hlavně proto, že budeme muset vybourat kus stěny, aby se nám vešla standardně velká.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 18:04

Koukám, že mám s mnohými společnou matku!

Pod záminkou "zalévání kytek v době nepřítomnosti" došlo k vyhození mnoha dle jejího názoru zbytečných věcí (např. medvídka z r. cca 1915 - no byl olysaný, ale ...), smazala mi ze zdi, jak syn rostl (to jsem tedy ořvala), očekávala pochvalu, že mi "uklidila" šuplíky - včetně těch se spodním prádlem.... Mám pokračovat? Nepomohlo vysvětlování, nepomohl důrazný zákaz.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 18:09

Hanka H Nenene, tak zatím vyhrávás teda. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 22. zaří 2021 18:21

Hanka H nedelam si iluze, ze mi to u nas mama neprolustrovala. Presne vedela,  co mam ve spajzu, vzala si nejake plastove krabicky od zmrzky, ktere jsem si schovala (oznamila mi to jako mimochodem pri odjezdu), zabrala si pro sebe muj oblibeny hrnek... ale to jsou prkotiny, nikdy si nedovolila mi neco vyhodit nebo preskladavat.