Stanford odešel...![]()

Stanford odešel...![]()

Garfie no to je taky historka teda!![]()
Garfie Ja som bola tak prekvapená jej neuveriteľnou drzosťou, že som len zakoktala, či niečo hľadá. Ona, že nie a normálne išla do jedálne jesť. Ja už som nepovedala nič, len večer som o tom povedala manželovi (je to jeho príbuzná), aby vedel, prečo ich nechcem u nás už vidieť.
chia To je fakt neuvěřitelný!
tina
. Z celeho serialu jsem ho mela nejradeji
Je u nás opravář pračky a tyká mi! Opakovane, rozhodně to nebylo prereknuti. Ja vím, že jsem nastydlá, v domácím, nenamalovana, a je to pračka moji mámy:-D, ale přece nemůžu vypadat na patnáct! I viděl venku moje děti, ale asi nepochopil,ze jsou moje, v žádném jiném domnělém vztahu k tykání, než že jsem dítě, být nemůžeme, rozhodně mě nemůže brát za svoji vrstevnici nebo známou. To bude jeste trapas, jestli se to rozklicuje až přijdou děti, ale myslím, že to přejde jakože nic.
Nebo já mu taky tyknu, až to dodělá ,,tak co, za koliks to udělal,, ,,jo dobrý, tak čau, zas priste,,. Třeba by mu to došlo:-D
Karja Nič si z toho nerob, u nás v škole tyká pomerne mladý školník všetkým učiteľkám, aj o 15 rokov starším....A jeden šofér autobusu u nás tyká každému, koho stretne. ![]()
Niektorí ľudia nevedia vykať , bohužiaľ.
Karja třeba tě zná z parfumanie ![]()
Karja Treba tě fakt považuje za dítě, jestli jsi mu řekla, že je to mámina pračka. Ale tak pubertacce by už taky mohl vykat. Po mě chtěl jednou jeden opravář, ať zavolám maminku. A to už mi přes 30 bylo :-)
Karja Ježiš! Mě jednou tykal v práci jeden zástupce klienta. To byl ten typ, co tyká každému, kdo je mladší než on.
V životě by mě nenapadlo snaše uklízet cokoli. Já sama strašně nesnáším, když mi někdo leze do mých věcí. Mám klíče od jejich bytu, ale nikdy jsem si neodemkla bytové dveře, kromě případu, kdy jsem zvonila a snacha napsala, kojim, odemkni si, prosím.
Evaeva No, podle mě si to spletli, protože pak jsem začala mluvit o své pracce a docela znejistěl a pak na zahradě potkal děti, které už zřetelně volaly ,,mami,, takže mi řekl tak ukosem nashledanou:-D. Nevím, co to máma kde splasila. To můj opravář pračky je hroznej sympaťák, znám ho jenom po telefonu, ale je to tak prijemnej chlap s pěkným hlasem a jednáním, že člověka úplně zajímá jak vypadá a kolik mu je. Ale on si pro tu pračku vždycky někoho pošle a opravuje ji doma!
Karja jsem ráda, že nemám svého opraváře pračky![]()
Evaeva No je to draha služba. To zase jo!
Karja my máme pračku už tak šest let, tak se o ní už docela bojím. Hlavně proto, že budeme muset vybourat kus stěny, aby se nám vešla standardně velká.
Koukám, že mám s mnohými společnou matku!![]()
Pod záminkou "zalévání kytek v době nepřítomnosti" došlo k vyhození mnoha dle jejího názoru zbytečných věcí (např. medvídka z r. cca 1915 - no byl olysaný, ale ...), smazala mi ze zdi, jak syn rostl (to jsem tedy ořvala), očekávala pochvalu, že mi "uklidila" šuplíky - včetně těch se spodním prádlem.... Mám pokračovat? Nepomohlo vysvětlování, nepomohl důrazný zákaz.
Hanka H Nenene, tak zatím vyhrávás teda.
Hanka H nedelam si iluze, ze mi to u nas mama neprolustrovala. Presne vedela, co mam ve spajzu, vzala si nejake plastove krabicky od zmrzky, ktere jsem si schovala (oznamila mi to jako mimochodem pri odjezdu), zabrala si pro sebe muj oblibeny hrnek... ale to jsou prkotiny, nikdy si nedovolila mi neco vyhodit nebo preskladavat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.